Ce firmă va efectua lucrări de reparații la acoperișurile pavilioanelor din Cazarma 390 Constanța (document)

  • SC Euroțiglă SRL va efectua lucrări de reparații curente la acoperișurile pavilioanelor din Cazarma 390 Constanța.
Ministerul Apărării - Unitatea Militară 02154 Constanța a atribuit, la data de 12.08.2021, un contract de lucrări de reparații curente în antrepriză la construcții – acoperişuri pentru pavilioanele D, D1, D2, D4, D5, E, J1 Cazarma 390 Constanţa.

Potrivit LicitatiaPublica.ro, valoarea totală a contractului, fără TVA, este de 688.272,69 lei.

Societatea care se va ocupa de realizarea lucrărilor este SC Euroțiglă SRL din Constanța.

Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autoritatii contractante

Comandant – Lt.col. Florin NĂFORNIȚĂ Şef al logisticii – Lt.col. Sorin CEOBANU- Președinte cu drept de vot; Contabil şef – Slt. George CONSTANTINESCU; Şef compartiment cazarmare-Cpt. Mihai LĂCĂTUŞ membru comisie de evaluare; Consilier juridic – P.c.c.js. Camelia ANIȚEI; Maistru specialist cazarmare – Mm IV Ionela BOCŞA- membru comisie de evaluare; Administrator cazarmă – Plt.adj. Constantin TÂRNĂ- membru comisie de evaluare; Economist compartiment achiziţii – P.c.c.ec. Alina BOIANGIU- membru rezervă comisie de evaluare; Referent de specialitate – P.c.c.ec. Roxana MOCANU- membru comisie de evaluare 

Despre SC Euroțiglă SRL

Societatea SC Euroțiglă SRL a fost înființată în anul 2011, în municipiul Constanța și are ca domeniu de activitate comerţ cu ridicata al materialului lemnos şi al materialelor de construcţii şi echipamentelor sanitare.

Potrivit confidas.ro, pe anul fiscal 2020, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 21.865.194 lei, un profit de 966.016 lei și un număr de 17 salariați.

Conform sursei citate, asociații și administratorii societății sunt Andrei Dancă și Daniel Dancă. Cei doi mai sunt asociați și în firma Danca Construct SRL.

Compania Euroțiglă SRL a încheiat 7 contracte de achiziții publice in valoare totală de 141.729,57 lei.Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Două firme din Constanţa şi Bihor vor repara mai multe cazărmi în Constanţa (document)

04 Dec 2019 1753

Cazărmi reabilitate de Unitatea Militară 02022 Constanța. Detalii (document)

07 Oct 2019 1547

Rocka Genco SRL din Chiajna şi-a adjudecat un contract de la Academia Navală „Mircea cel Bătrân“ din Constanţa (document)

30 Nov 2018 2148