Ce societate se ocupă cu asfaltarea drumurilor din localitatea Plopeni, comuna Chirnogeni, județul Constanța. Ce valoare are contractul (document)

Primăria comunei Chirnogeni, județul Constanța a atribuit recent un contract de lucrări de construcții de drumuri. Potrivit licitatiapublica.ro, contractul prevede execuția lucrărilor ''Asfaltare străzi în satul Plopeni,Comuna Chirnogeni,Județul Constanța''.  Nr.6176/14.11.2018

Obiectivul general al contractului este reprezentat de servicii de Execuție lucrări de asfaltare străzi în satul Plopeni, comuna Chirnogeni, jud. Constanța pe o lungime totală de 4.457 ml. Lucrările proiectate au că scop execuția unui sistem rutier nou, modern, cu asigurarea scurgerii apelor prin execuția de șanțuri și rigole betonate, podețe noi, accese în curți și decolmatarea podetelor existente, în conformitate cu documentația tehnică atașată.
 
Valoarea estimată a contractului de lucrări, conform devizului general aprobat al investiției “Asfaltare străzi în satul Plopeni, comună Chirnogeni, jud. Constanța”, este de 3.248.475 lei fără TVA,
 
Valoarea totală a achiziției (fără TVA): 3.735.746,25 RON
Societatea căreia i-a fost atribuit contractul este Iry Trans Constanța.
 
Despre Iry Trans
 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului, interogat la data de 20 noiembrie 2018, societatea a fost înființată în anul 2005 și are sediul social în municipiul Constanţa, Strada Salciilor nr. 26B, județul Constanţa. Societatea are capital social subscris de 200 lei, integral vărsat, iar unic asociat este Ionuț Pană, acesta fiind și administratorul firmei ce are ca domeniu de activitate principal lucrări de construcţii a drumurilor şi autostrăzilor.
 
Conform Ministerului de Finanțe, pentru anul 2017 societatea a raportat cifră de afaceri netă de 773.755 de lei, profit de 36.768 lei și 2 salariați.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei.

 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.