Centrala de la Cernavodă îşi schimbă aparatura (document)

Ronexprim SRL trebuie să livreze către Centrala de la Cernavodă un sistem de macerare cu microunde pentru digestia cantitativă a probelor.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, Societatea Naţională Nuclearelectrica va achiziţiona de la Ronexprim SRL un aparat de control. Astfel, conform anunţului de atribuire, 
contractul „Sistem de macerare cu microunde pentru digestie cantitativă a probelor” a fost câştigat de societatea Ronexprrim SRL la data de 20 octombrie.
 
Valoarea contractului este de 198.000 de lei, fără TVA. Atribuirea a avut la bază criteriul bazat pe preţul cel mai scăzut şi au fost primite patru oferte.
 
Ronexprim SRL este o societate cu sediul în Bucureşti, ce activează în domeniul aparatelor de măsura şi control. Firma are o vechime de 22 de ani. Cei 28 de angajaţi acordă consultanţă tehnică de specialitate şi asigură mentenanţa, upgrade-ul şi service-ul în garanţie şi post-garanţie pentru aparatura furnizată.
 
Ronexprim SRL a mai furnizat aparatură şi Institutului Naţional de Cercetare-­Dezvoltare pentru Inginerie Electrică (ICPECA) Bucureşti.

Anunţul de atribuire poate vizualizat în secţiunea "documente" a acestui articol

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Centrala de la Cernavodă cumpără piese de la o firmă de renume din Canada (document)

19 Sep 2016 2396

Emerson Process Management România SRL furnizează piese de schimb esențiale pentru SN Nuclearelectrica SA (document)

07 Oct 2015 2577

Nuclearelectrica SA a atribuit un contract de furnizare piese de schimb unei firme din Italia (document)

12 Feb 2015 1868