CFR Călători SA Constanţa face afaceri cu o firmă din Bacău. Ce valoare are contractul atribuit (document)

Societatea Naţională de Transport Feroviar de Călători SN TFC - CFR Călători SA Constanţa a anunţat numele agentului economic care şi-a adjudecat contractul de achiziţie publică „Erbicid total pentru terasamente de cale ferată şi alte terenuri necultivate - SRTFC Constanţa“. Potrivit licitatiapublica.ro, contractul nr. 29 / 24-05-2019, în valoare de 3.975 de lei, a revenit societăţii Metalsim Company SRL din Bacău.
 
Precizăm că persoanele cu funcţii de decizie din cadrul entităţii contractante sunt: Ţăranu Horia Gabriel - director SRTFC Constanta; Constantinescu Dumitru - contabil-şef SRTFC Constanţa, Tanef Aurelian Hristu - şef Serviciu AA, Ene Nicoleta Aurelia - şef Oficiu Juridic, Lucian Constantinescu - şef Birou Achiziţii.
 

Metalsim Company SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 1994, firma are sediul social în municipiul Bacău. Capitalul social subscris, de 250 de lei, integral vărsat, este compus din 25 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Merluşcă Profira este asociat unic şi
administrator al firmei, care se ocupă de comerţul cu ridicata al echipamentelor şi al furniturilor de fierărie pentru instalaţii sanitare şi de încălzire.
 
În anul fiscal 2016, societatea a avut 5 salariaţi, o cifră de afaceri de 2.485.949 de lei şi un profit de 149.961 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2017, firma cu 4 salariaţi a raportat o cifră de afaceri de 4.004.063 de lei şi un profit de 488.444 de lei. Situaţia financiară pe anul 2018 arată astfel: 5 salariaţi, cifră de 2.753.793 de lei şi un profit de
386.441 de lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.