Cine va construi sala de sport a Școlii Gimnaziale nr. 1 din Eforie Nord

  • Peste 6 milioane de lei vor fi investiți în reabilitarea și modernizarea Școlii gimnaziale nr. 1 din Eforie Nord
  • Școala va avea o sală de sport nouă
  • Sala va fi conectată cu unitatea de învățământ printr-o pasarelă
  • O societate din București a câștigat contractul
 
Primăria orașului Eforie a atribuit un contract în urma unei licitații aferente reabilitării și modernizării școlii gimnaziale nr. 1 din Eforie Nord, construire sală de sport, amplasare rezervă incendiu și refacere împrejmuire.
 
Atriburiea a avut loc pe 25 martie 2021. Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea, asigurarea asistenței tehnice și execuția lucrărilor pentru obiectivul de investiții ”Reabilitare și modernizare școala gimnazială nr. 1 Eforie Nord, construire sală de sport, amplasare rezervă incendiu, refacere împrejmuire”, urmând a fi realizate următoarele activități:

- întocmirea documentației tehnice pentru autorizarea executării lucrărilor de construire și a documentației pentru obținerea avizelor (daca este cazul), elaborarea proiectului tehnic și a detaliilor de execuție, asistență tehnică proiectant pe perioada executării lucrărilor;

- lucrări de reabilitare și construcție clădiri (clădire școală existentă, sala de sport propusă cu pasarelă de legătură);


- lucrări de amenajari exterioare (trotuare de protecție, refacere împrejmuire, spațiu verde – gazon și arbori);


- lucrări pentru asigurare utilități (apa potabilă, canalizare, energie electrică);

- furnizarea de dotări, echipamente tehnologice și funcționale cu montaj aferent.


Proiectul constă în reabilitarea modernizarea și echiparea corpului de clădire C1 Școala și extinderea prin construirea unei săli de sport legată de școală printr-o pasarelă, în vederea respectării normelor în vigoare și asigurării de condiții optime desfășurării și sprijinirii activității educaționale la un nivel ridicat de calitate. Acest lucru va permite dezvoltarea și implementarea standardelor și a obiectivelor de calitate în furnizarea serviciilor educaționale.
 

Valoarea finală a contractului este de 6.533.339,4 lei, iar firma câștigătoare este General Service Grup 98 SRL.
 
Despre General Service Grup 98 SRL
Societetea a fost înființată în anul 1998 și are sediul social în București, Sector 3, pe aleea Vârful cu Dor. Capitalul social este de 174.200 de lei, cu un număr de 17.420 de părți sociale, cu o valoare nominal de 10 lei. Asociați în firmă sunt Victor Matei, cu un aport la capitalul social de 98% și Laura-Maria Matei-Mitacu, cu o cotă de 2%. Victor Matei este administratorul firmei, care are ca principal activitate, conform codului CAEN „Lucrări de construcții a clădărilor rezidențiale și nerezidențiale”.
 
În anul 2019, firma a avut 60 de salariați, la o cifră de afaceri de 26.287.365 lei, cu un profit de 1.766.564 lei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice”.
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.