Cine va elabora documentele pentru reabilitarea, modernizarea și dotarea școlii gimnaziale nr.30, Gheorghe Țițeica

  • Valoarea totală a achiziției este de 143.000 lei fără TVA
  • Câștigătorul contractul este Proiect AIC SRL din Suceava
 

Primăria Constanța a atribuit prin procedură simplificată serviciul de elaborare documentație tehnico-economică aferentă obiectivului de investiții ”Reabilitarea, modernizarea și dotarea Școlii gimnaziale nr.30, Gheorghe Țițeica”.

Elaborarea documentației tehnico-economice se va face cu respectarea următoarelor condiții:

Faza I. Elaborare studii de teren (studiu geotehnic, studiu topografic), expertiză tehnică și audit energetic
Faza II. - Elaborare Documentație de avizare a lucrărilor de intervenții și documentații pentru obținerea avizelor/ acordurilor
Faza III – Elaborare Proiect pentru Autorizarea Executării Lucrărilor de Construire (PAC), Proiect de Organizare a Execuției lucrărilor (POE), Proiect Tehnic (PT), Caiete de sarcini (CS) și detalii de execuție (DDE)
Faza IV - Prestarea serviciului de asistență tehnică din partea proiectantului
Faza V – Elaborare Certificat de performanţă energetică după finalizarea execuţiei lucrărilor

Valoarea totală a achiziției este de 143.000 lei fără TVA.

Câștigătorul contractul este Proiect AIC SRL din Suceava.
 
Despre Proiect AIC SRL
 
Aceasta a fost înființată în anul 2016 și are sediul în județul Suceava. Conform www.confidas.ro, Cucu Ancuţa Raluca este unic asociat al firmei, îndeplinind și funcția de administrator. Numele acesteia este asociat și cu firma Impo Construct SRL.
 
Potrivit aceleiași surse, obiectul principal de activitate al societății constă în activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea.
În anul 2020, Proiect AIC SRL înregistra o cifră de afaceri de 2.429.366 lei, un profit net de 645.707 lei și un număr mediu de 13 angajați.
 
Compania Proiect AIC S.R.L. a încheiat 152 contracte de achiziții publice în valoare totală de 9.684.150,22 lei, conform www.confidas.ro.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
  
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

CN Administrația Porturilor Maritime Constanța. Contract de servicii cu o societate din Suceava (DOCUMENT)
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Compania lui Mihai Leonard Rotaru, unul dintre miliardarii României și sponsor al PSD, construiește rețeaua de gaze în orașul Murfatlar și satul Siminoc (DOCUMENT)

06 Aug 2022 1050

Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța a cumpărat echipamente și materiale PSI. Vezi cine sunt furnizorii? (DOCUMENT)

02 Aug 2022 594

Cine a câștigat contractele de servicii de publicitate și de promovare a activității Consiliului Județean Tulcea (DOCUMENTE)

30 Jul 2022 645

Trei milioane de lei! După ce a pierdut licitația pentru refugiile pentru autobuzele CT BUS, firma familiei Costea va împrejmui locurile de joacă din Constanța (DOCUMENTE)

29 Jul 2022 1157

Firma care s-a ocupat de documentația de transformare a Casei Embiricos în incubator de afaceri va realiza documentația pentru reabilitarea Bibliotecii IN Roman (DOCUMENTE)

28 Jul 2022 814

A fost desemnată compania care se va ocupa de elaborarea ghidului pentru reabilitarea clădirilor din orașul antic Tomis! Printre fondatorii firmei îi regăsim pe politicienii Cîțu, Dăianu sau Pâslaru (DOCUMENTE)

27 Jul 2022 1095

Legături cu un fost primar condamnat pentru luare de mită. Elis Pavaje din Alba câștigă alte două contracte de la Confort Urban SRL (DOCUMENTE)

26 Jul 2022 812

O companie căreia anul trecut i-a fost cerut falimentul, va executa lucrările de modernizare la Casa de Cultură din Năvodari (DOCUMENT)

22 Jul 2022 973

Un dezvoltator imobiliar refuzat de Primăria Constanța va executa restul de lucrări din proiectul de restaurare și punere în valoare a ansamblului Vasile Cotovu din Hârșova (DOCUMENT)

22 Jul 2022 890

O companie bucureșteană elaborează caietul de sarcini pentru organizarea achiziției spitalului modular Constanța (DOCUMENTE)

21 Jul 2022 738

CN „Administrația Porturilor Maritime" S.A. Constanța a achiziționat servicii de pază. Detalii din contract (document)

20 Jul 2022 842

O compania la care este asociat și un fost director din CN APMC va realiza documentația tehnică pentru viitorul bulevard Madrid din Constanța (DOCUMENT)

16 Jul 2022 3003

Cu zeci de achiziții publice în portofoliu, Project-Ank Util SRL câștigă un nou contract de la Primăria Constanța (DOCUMENT)

14 Jul 2022 675

Taluzul din dreptul plajei Modern în pericol de prăbușire! Firma unui liberal din Buzău a câștigat contractul de execuție a expertizei tehnice (DOCUMENTE)

13 Jul 2022 1441

Firma din Braşov a primit 200 de contracte cu statul. A.T.S.A. Industry face din nou afaceri cu aeroportul de la Mihail Kogălniceanu (DOCUMENTE)

12 Jul 2022 833