Cine va realiza proiectul tehnic de reabilitare a Peninsulei constănțene, etapa II-a

  • Primăria Constanța a atribuit serviciul de elaborare documentație tehnico-economică aferentă proiectului “Reamenajarea integrată a zonei pietonale din centrul istoric al Municipiului Constanța-etapa II “
  • Valoarea totala a achiziției, fără TVA este de 294.469.68 lei
  • Firma câștigătoare este Tehno Consulting Solution SRL
  • Valoarea totala a achiziției, fără TVA este de 294.469 lei
  • Firma câștigătoare este Tehno Consulting Solution SRL
  • Proiectul de reamenajare integrată a zonei pietonale din centrul istoric, demarat în 2018, are ca perioadă de implementare intervalul 2018-2023


Primăria Constanța a atribuit serviciul de elaborare documentație tehnico-economică aferentă proiectului “Reamenajarea integrată a zonei pietonale din centrul istoric al Municipiului Constanța-etapa II “, ( PT, DTAC, avize, altele: DTOE, DDE, asistență tehnică din partea proiectantului)

Serviciul constă în elaborarea documentației tehnico-economice (proiect tehnic, proiect pentru autorizarea executării lucrărilor de construire, documentație pentru obținerea avizelor/ acordurilor, documentație tehnică pentru organizarea execuției lucrărilor, detalii de execuție, inclusiv asistență tehnică din partea proiectantului pe parcursul executării lucrărilor), aferentă obiectivului de investiții “Reamenajarea integrată a zonei pietonale din centrul istoric al Municipiului Constanța-etapa II“.

Valoarea totala a achiziției, fără TVA este de 294.469.68 lei.

Firma câștigătoare este Tehno Consulting Solution SRL.

Proiectul de reamenajare integrată a zonei pietonale din centrul istoric, demarat în 2018, are ca perioadă de implementare intervalul 2018-2023.

Acesta are o valoare eligibilă, din care valoarea nerambursabilă (maximum 98% din valoarea eligibilă) de 27.000.000 de lei / 26.460.000 de lei.

Ce presupune etapa a II-a de reamenajarea integrată a zonei pietonale

Străzile din zona peninsulară programate pentru reamenajare în cadrul proiectului sunt: intrare Dragon strada Plevnei, strada Mihail Kogălniceanu, strada Virtuţii, strada Dragoş Vodă, strada Ecaterina Varga, strada Negru Vodă, strada Vasile Ţurcanu, strada Poştei, strada Callatis, strada Doinei, strada C.A. Rosetti, strada Zambaccian, strada Sulmona, strada Orientului, strada Crângului, strada 9 Mai, strada Gheorghe Şonţu, strada Prof. Ion Cantacuzino, strada Teodorescu Valahu (Luntrei), strada Cristea Georgescu, strada Grigore Tocilescu, strada Horia, strada Constantin Brâncoveanu, strada Reiner Francisc, strada Basarabi, strada Traian (Judecătoria Constanţa), precum şi alei din zona delimitată de bulevardul Regina Elisabeta şi străzile Remus Opreanu, Reiner Francisc şi Cristea Georgescu, pavimentul de pe platforma statuii Anghel Saligny, trotuarele aferente străzii Traian, scara de acces din strada Termele Romane şi scara de acces spre bulevardul Regina Elisabeta.
 

Tehno Consulting Solution SRL, în datele Registrului Comerțului

Tehno Consulting Solution are sediul social în Pantelimon, Ilfov. Asociat şi administrator al societăţii abonate la contracte cu statul este Benian Gheorghe Bălă. Acesta este asociat şi în Revitalco Management & Consulting SRL, care a derulat mai multe contracte cu primării şi ONG-uri din judeţul Constanţa. În 2013, SRL-ul în care este asociat Bălă a primit un contract pentru realizarea unui studiu de mediu în Constanţa, la solicitarea Asociaţiei Române pentru Dezvoltare Durabilă, care a plătit în schimb 4,4 milioane de euro.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații publice Consiliul Județean Constanța a bătut palma cu o firmă din Buzău pentru cadastrarea unor imobile ale județului (DOCUMENT)

28 Mar 2024 417

Cât plătește administrația Chițac pentru conferințele Dilema de la Constanța (DOCUMENT)

27 Mar 2024 473

Cumpărări directe O firmă din Mureș va furniza tutori arbori pentru Primăria Constanța (DOCUMENTE)

27 Mar 2024 352

Licitații publice Compania controlată de Marius Tudorel Constantin primește încă un contract prin atribuire directă de la Primăria Constanța (DOCUMENTE)

23 Mar 2024 538

Cine a câștigat contractul de dirigenție de șantier pentru modernizarea și modificarea fațadei Galeriei de Artă de pe strada Ștefan cel Mare din Constanța?(DOCUMENT)

19 Mar 2024 664

UPDATE Laurențiu Stamat de la Larsen Consulting SRL a bătut palma și cu Primăria Constanța. Vezi pentru ce (DOCUMENT)

14 Mar 2024 667

Licitații publice O firmă înființată anul trecut va executa pentru Primăria Constanța, documentația de reabilitare urbană a terenului din zona ICIL din Constanța (DOCUMENT)

12 Mar 2024 745

Farmavet SA a bătut palma cu Primăria Constanța. Ce va livra firma? (Document)

10 Mar 2024 594

Licitații Constanța SPIT a încheiat un contract subsecvent pentru servicii de mentenanță la module ale sistemului informatic (DOCUMENT)

06 Mar 2024 542

Licitații publice Cât plătește Primăria Constanța pentru reparații la instalațiile fântânii cinetice din parcul de la Gară? (DOCUMENT)

05 Mar 2024 612

Primăria Constanța cumpără hârtie de la Dolex Com SRL. Care este valoarea contractului (DOCUMENT)

05 Mar 2024 501

Primăria Constanța a atribuit fostei Pomacost SA un contract de 3.5 milioane de euro pentru serviciul de tăiere, toaletare și corecție arbori pentru zona I din municipiu (DOCUMENT)

03 Mar 2024 936

Spitalul Clinic de Căi Ferate Constanța a achiziționat un mamograf digital. Cine a câștigat licitația? (DOCUMENT)

03 Mar 2024 592

Licitații Constanța Cine face curăţenie în birourilor Primăriei Medgidia?

02 Mar 2024 666

Silva Sistems SRL primește un nou contract prin atribuire directă de la Primăria Constanța (DOCUMENT)

29 Feb 2024 690