Cine va repara mașinile Administrației Bazinale de Apă Dobrogea Litoral! (DOCUMENT)

  • Administraţia Naţională „Apele Române” administrează apele din domeniul public al statului şi infrastructura Sistemului Naţional de Gospodărire a Apelor formată din lacuri de acumulare, diguri de apărare împotriva inundaţiilor, canale, derivaţii interbazinale, prize de apă şi alte lucrări specifice, precum şi infrastructura sistemelor naţionale de veghe hidrologică, hidrogeologică şi de monitorizare a calităţii resurselor de apă aflate în patrimoniul său, în scopul cunoaşterii şi a gestionării unitare pe ansamblul ţării, a resurselor de apă de suprafaţă şi subterane.
 
Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral achiziționează servicii de revizii tehnice, reparații, inspecții tehnice periodice și vulcanizare autovehicule din parcul auto al instituției.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, contractul, în valoare de 2.807.805 de lei, a fost atribuit companiei BLC Autohouse Leader SRL, din Constanța.
 
Potrivit Confidas.ro, BLC Autohouse Leader SRL se ocupă de întreţinerea şi repararea autovehiculelor, iar pentru anul 2021 a raportat un profit net de 770.343 de lei.
 
BLC Autohouse Leader SRL este controlată de Mariana Bulac, asociat unic și administrator.
 
Mariana Bulac mai apare în Almapart SRL.
 
Compania BLC Autohouse Leader SRL a încheiat 307 contracte de achiziții publice în valoare totală de 1.329.884,29 de lei, iar printre autoritățile contractante se află Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, Consiliul Județean Constanța, Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.
 
Foto cu rol ilustrativ!
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:
 
Iată cine se va ocupa de întreținerea autospecialelor ISU Dobrogea! (DOCUMENTE)
 

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Certificat de urbanism pentru Apele Române! Este vizată zona Cazinoului din Constanța

24 May 2023 1141