CN ACN, o nouă etapă pentru modernizarea canalelor navigabile ale Dunării

  • Aquaproiect SRL va realiza un studiu de fezabilitate pentru CN ACN
  • Modernizarea canalelor navigabile ale Dunării - Canal Dunăre – Marea Neagră și Canal Poarta Albă-Midia, Năvodari
Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța a atribuit un contract în urma unei licitații publice pentru elaborarea studiului de fezabilitate pentru obiectivul de investiții “Modernizarea canalelor navigabile ale Dunării: Canal Dunăre – Marea Neagră și Canal Poarta Albă-Midia, Năvodari ȋn vederea creșterii siguranței navigației”.
Atribuirea a avut loc la data de 25 septembrie 2020, iar data apariției este 7 octombrie 2020. Obiectivul licitației constă în următoarele:
a) Expertize Tehnice – construcții și amenajări hidrotehnice, taluzuri, drumuri și poduri, etc. (pentru fiecare canal pe sectoarele menționate in C.S.);
b) Studii Topografice (pentru fiecare canal pe sectoarele menționate in C.S.);
c) Studii Geotehnice (pentru fiecare canal pe sectoarele menționate in C.S.);
d) Studii Batimetrice (pentru fiecare canal pe sectoarele menționate in C.S.);
e) Studii de analiză și de stabilitate a malurilor și taluzurilor (pentru fiecare canal pe sectoarele menționate in C.S.);
f) Studii hidraulice (modelare matematică 2D): în bief I CDMN inclusiv la confluenta cu Fluviul Dunărea și modelare matematică a influenței valurilor produse de nave asupra malurilor în cazul creșterii vitezei de navigație.
g) Studii de trafic pentru o perioadă de 5 ani pentru fiecare canal navigabil.
Etapa II:
a) Documentația tehnică pentru Certificatul de Urbanism în vederea obținerii Autorizației de Construire (DTCU);
b) Documentațiile tehnice pentru obținerea Avizelor/Acordurilor specificate in C.U. inclusiv acordul de mediu și documentația necesara obținerii avizului de Gospodărire a Apelor (DTAA);
c) Studiu de Fezabilitate (cu respectarea conținutului – cadru S.F. obiectiv mixt de investiții - conf. H.G. nr. 907 din 2016) + documente suport elaborate conform cerințelor Ghidului Solicitantului;
d) Documentații Tehnice pentru avizarea Studiului de Fezabilitate și indicatorilor tehnico-economici în CTE Ministerul Transporturilor și Documentații Tehnice pentru obținerea tuturor celorlalte avize care sunt necesare aprobării la finanțare a proiectului.
7.337.860 de lei este valoarea finală a contractului adjudecat de societatea Aquaproiect SRL.

Despre Aquaproiect SA

 
Societatea Aquaproiect SA a fost înfiinţată în anul 1991, în Bucureşti. Potrivit Registrului Comerţului, societatea are un capital social subscris de 4.692.917,5 lei, integral vărsat, compus dintr-un număr de 1.877.167 acţiuni, fiecare a câte 2,5 lei. Acţionar al societăţii este Apa Proiect SRL. Administratorii societăţii sunt Sanda V. Deleanu, Alexandru Daniel Stacescu şi Liliana Ioana Drăgan. Domeniul de activitate principal: „activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea”. Pentru anul fiscal 2017, societatea a avut o cifră de afaceri de 8.721.591 de lei, un profit de 303.083 de lei şi un număr mediu de 80 de angajaţi.

 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații Constanța Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA cumpără servicii de mentenanță pentru sistemul de gospodărire calitativă a apei din canalele navigabile (DOCUMENT)

15 Apr 2024 333

Pentru atingerea capacitatii de trafic de 11,5 milioane tone pe an Portul Medigida va fi modernizat și extins de CN ACN Constanța SA

11 Apr 2024 1163

Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța anunță licitație pentru modernizarea frontului de așteptare Port Basarabi (DOCUMENT)

12 Mar 2024 874

Licitații Constanța Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA cumpără asigurări parc auto

28 Feb 2024 484

Constanța Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile a realizat un trafic record în 2023

11 Jan 2024 647

Licitații Constanța Asocierea Transguard Security - X Guard Security System a câștigat contractul de servicii de pază civilă și fixă la obiectivele CNACN SA (DOCUMENT)

06 Dec 2023 1167

Ce firmă a bătut palma cu CN ACN SA, pentru servicii de închiriere de vehicule de transport de persoane cu șofer? (DOCUMENT)

06 Dec 2023 1115

Contestație la CNSC BLC Autohouse Leader SRL, nemulţumită de rezultatul unei licitaţii organizate de CN ACN SA Constanţa. Ce decizii au fost dictate?

29 Nov 2023 1009

Licitații Constanța CNACN SA a bătut palma cu o firmă din București. Ce prevede contractul (DOCUMENT)

21 Nov 2023 956

Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA a atribuit contractul „Service parc auto“ (DOCUMENT)

18 Nov 2023 771

Contract de peste două milioane de lei. Firma Navis Max reabilitează instalația sanitară a sediului CN ACN (DOCUMENT)

28 Oct 2023 1047

Decizii noi luate de conducerea CN Administrația Canalelor Navigabile Constanța

23 Oct 2023 1043

Licitații Constanța CNACN SA, achiziție de servicii de asigurări medicale private pentru personal (DOCUMENT)

21 Oct 2023 821

Un nou proces pe rolul Tribunalului Constanța. Una din părți, CNACN Constanța

08 Oct 2023 1025

Liberalul Costin Avătavului, numit oficial director general adjunct al Portului Constanța!

06 Oct 2023 1883