CN APM Constanța, contract de servicii cu o firmă din Capitală. Detalii (document)

  • CN APM Constanța, contract de servicii încheiat cu o societate din Capitală.

Compania Naţională „Administraţia Porturilor Maritime” SA Constanţa a atribuit, la data de 7 iulie 2021, un contract de servicii de verificare și întreținere linie de contact pentru liniile CF electrificate după cum urmează:

Lot 1 - „Verificarea și întreținerea liniei de contact pentru liniile CF electrificate proprietate CN APM SA din stația CFR Constanța Ferry-Boat”;
Lot 2 - „Verificarea și întreținerea liniei de contact pentru liniile CF electrificate proprietate CN APM SA din stația Constanța Port Zona C”.

Potrivit LicitatiaPublica.ro, valoarea totală a contractului, fără TVA, este de 372.162,45 lei.

Descrierea contractului

Pentru asigurarea conditiilor tehnice minime de exploatare a instalatiilor de electrificare si evitarea sistarii alimentarii cu energie electrica (cu implicatii asupra traficului feroviar) este necesar ca periodic sa fie executate lucrari de verificare si intretinere conform reglementarilor CFR. Intrucat CN APM SA Constanta nu are personal angajat si autorizat pentru interventii la linia de contact si la instalatiile de energoalimentare este necesara incheierea unui/unor contract(e) cu o societate de profil agrementata si autorizata AFER.

Număr zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor/candidaturilor : 6
Termenul în care entitatea contractantă va răspunde la solicitările de clarificări sau informatii suplimentare în legătură cu documentatia de atribuire este a 4 -a zi înainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor.
La solicitarile adresate dupa acest termen entitatea contractanta nu va raspunde.

Persoanele ce dețin funcții de decizie în cadrul entității contractante

Consiliu de Administratie: Murgeanu Gabriela, Catalin Diaconu, Petrascu Elena, Burlacu Mircea, Batrinca Ghiorghe, Chirila Constantin; • Florin Goidea – Director General, Dan Adrian Dugaiașu – Director General Adjunct, Florin Chirila – Director Directia Tehnica, Daniela Șerban - Director Economic, Otilia Ifimov – Sef Departament Achizitii Publice, Tănase Iulian Pepi – Sef Serviciu Juridic şi Contencios • Alți semnatari: Constantin Brandi – Sef Serviciu Patrimoniu, Gamalan Adina - Sef Birou Control Financiar Preventiv, Erna Silvia Braileanu – Responsabil Achizitie din cadrul Departamentului Achizitii Publice .


Despre societatea câștigătoare

SC Electrificare CFR SA a fost înființată în anul 2004 în București, Sectorul 1 și are ca domeniu de activitate distribuţia energiei electrice.

Potrivit confidas.ro, acționarul societății este CNCF CFR SA iar persoanele din conducere/autorizate sunt: Băcăoanu Ştefan (împuternicit sucursala), Bigligiu Costinel Adrian (împuternicit sucursala), Catrinoiu Gheorghe (împuternicit sucursala), Cornea Dan Liviu (director), Dincă Jipa Anton (împuternicit sucursala), Flutur Sorin Georgel (administrator), Miron Eugen (împuternicit sucursala), Moldovan Ramona (administrator), Nisipeanu Marian (împuternicit sucursala), Stolnicu Liliana (administrator), Tudorache Alexandru Dan (împuternicit sucursala), Ungureanu Vasile (împuternicit sucursala), Ungureanu Gabriel (director), Zaharie Gheorghe (împuternicit sucursala).

Compania Electrificare C.f.r. S.A. a încheiat 27 contracte de achiziții publice in valoare totală de 70.924.945,84 lei.

Pe anul fiscal 2020, socitatea a raportat o cifră de afaceri de 450.885.419 lei, o pierdere de 17.906.657 lei și un număr mediu de 2.275 salariați. 

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și: Ce firmă se va ocupa de lucrări de conformare a securității la incendiu pentru CN APM Constanța

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Complexul de creștere a porcilor Crinsuin din comuna Pecineaga, județul Constanța, scos la licitație. Bunul, evaluat la peste 3 milioane de euro

26 Mar 2024 570

Școlile din comuna Topraisar, județul Constanța, dotate cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale. Ce valoare are contractul (DOCUMENT)

02 Mar 2024 543

Termoficare Constanța anunță o licitație publică. Despre ce este vorba

22 Dec 2023 743

Ministerul Apărării a bătut palma cu Omniasig pentru asigurarea Fregatei Regina Maria 222 și a Dragorului Maritim 30 (DOCUMENTE)

15 Nov 2023 872

Transportul și eliminarea deșeurilor medicale Licitație organizată de Spitalul Municipal Mangalia, contestată. Ce decizii a dictat Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor?

23 Sep 2023 971

Grădinița Roboțel din Constanța își schimbă instalația electrică! Câți bani a alocat (DOCUMENT)

07 Jun 2023 1181

Județul Constanța nu va avea prea curând adăposturi dedicate animalelor pentru care s-a emis ordin expres de plasare (DOCUMENT)

29 Mar 2023 1240

CNI a lansat licitația privind proiectul tehnic, execuția lucrărilor și asistența tehnică pentru noul stadion “Gheorghe Hagi”

19 Feb 2023 1182

Vechile conducte de transport energie termică din Constanța, vândute la fier vechi

02 Aug 2022 1462

Cum este împărțită procedura de licitație ADI „Dobrogea” a mai realizat un pas important în vederea delegării gestiunii serviciului public de salubrizare din județul Constanța

20 Jul 2022 1376

Ce societate se va ocupa cu capturarea câinilor din Mangalia. Valoarea contractului (DOCUMENT)

16 Jun 2022 1415

Consiliul Județean scoate la licitație spațiul de autoservire și alimentație publică de la Pavilionul Expoziţional Constanţa

06 Apr 2022 1906

Contract pentru eficientizarea energetică a clădirii sediului ARBDD Tulcea. Ce societate se va ocupa (DOCUMENT)

02 Mar 2022 2337

Primăria Constanța a lansat licitația pentru achiziția stațiilor de autobuz CT BUS

27 Sep 2021 1495

Direcția de Asistență și Protecție Socială Tulcea cumpără materiale informative (document)

24 Sep 2021 3534