CN APM SA a atribuit un contract societăţii NS Copiers SRL (document)

Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa a atribuit un contract în urma unei licitaţii pentru achiziţia de service şi reparaţii echipamente de copiere. Atribuirea a avut loc la data de 2 octombrie 2019, valoarea totală a achiziţiei este de 184.278,8 lei. Vor intra în service 20 de echipamente. NS Copiers SRL este firma câştigătoare a contractului.
 
Înmatriculată în 1998, NS Copiers SRL are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 1.000 de lei, integral vărsat, este compus din 100 de părţi sociale. Asociaţi în firmă sunt Sorin Sârbescu - 45% din capitalul social, Mihai Durbală, cu 45% din capitalul social, şi Enache Gheorghe, cu 10% din capitalul social. Administratorii firmei, care se ocupă de repararea calculatoarelor şi a echipamentelor periferice, sunt Sârbescu Sorin şi Durbală Mihai.
 
NS Copiers SRL a semnat de-a lungul aniilor contracte cu mai multe societăţi sau instituţii din Constanţa, printre care amintim un contract cu Compania de Căi Ferate CFR SA, Universitatea Maritimă din Constanţa sau Forţele Navale Române.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice”.
 
În secţiunea „Documente”, puteţi consulta anunţul de atribuire a contractelor.
 
Citeşte şi:

Trei societăţi au semnat cu Unitatea Militară 02133 Constanţa. Iată ce vor livra şi câţi bani vor încasa (document
 
Universitatea Maritimă din Constanța va primi calculatoare de la trei firme (document)

NS Copiers SRL, din Constanţa, contract cu Compania Naţională de Căi Ferate „CFR" SA (document)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.