CN APM SA a semnat un contract cu o firmă din Constanța. Ce servicii vor fi furnizate (DOCUMENT)



Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime" SA Constanța a organizat o licitație pentru achiziția de centrale termice murale.

Contractul a fost atribuit pe 22 iunie, iar pe www.licitatiapublica.ro a fost publicat pe 23 iunie.

Având în vedere că Portul Constanța este alimentat la rețeaua de gaze naturale încă din 2001 rezultă necesitatea ca toate centralele termice existente să fie înlocuite cu centrale noi, economice și performante, alimentate cu gaze naturale.

Datorită duratei îndelungate de serviciu, centrale termice, respectiv branșamente, conducte, robineți, fitinguri, automatizare etc, prezintă un grad avansat de uzură, generând costuri ridicate cu exploatarea și mentenanța sistemului, precum și scăderea gradului de siguranță în exploatare.

Centralele termice prevăzute a fi montate prin prezenta investiție sunt:
  • Centrala termică Poșta Dana 10 – centrală de 30kW cu preparare acm
  • Centrală termică Levigate – centrală de 60kW fără preparare acm
  • Centrală termică SSP Port Nou – centrală de 30kW cu preparare acm
  • Centrală termică Stadion Portul – proiectarea și execuția instalației complete, adică boiler, pompe, schimbător de căldură, reconfigurare/adaptare a branșamentului de gaze naturale care este existent (inclusiv obținerea avizelor) etc. în prezent există un cazan de 300kW, care se va înlocui cu cazane noi (spațiul disponibil pentru montarea cazanelor noi, limitează nr acestora la maxim 3 buc)
  • Centrala termică Poarta 3 – centrală termică electrică pentru o suprafață 200mp
Prezenta investiție va fi structurată în etapa de proiectare și etapa de execuție. Etapa de proiectare se va considera încheiată prin avizarea documentației PT și emiterea Avizului CTE aferent acesteia.

Detaliile privind investiția de mai sus, se regăsesc la nivelul Caietului de sarcini.

Numărul de zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor/candidaturilor este de 8 zile.

Termenul în care entitatea contractantă va răspunde la solicitările de clarificări sau informații suplimentare în legătură cu documentația de atribuire este a 5-a zi înainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor.

La solicitările adresate după acest termen entitatea contractantă nu va răspunde.


Valoarea totală a contractului este de 325.000 lei, iar societatea comercială câștigătoare este GAZ SERVICES S.R.L.
 
Despre GAZ SERVICES S.R.L.

Conform confidas, societatea comercială a fost înființată în anul 2001 și are sediul social în municipiul Constanța, strada Meșteru Manole.

Asociații firmei sunt Catrangiu Marin și Gherghe Cristian.

Administrator este Catrangiu Marin.

Domeniul principal de activitate al firmei îl reprezintă, conform codului CAEN, lucrările de instalaţii sanitare, de încălzire şi de aer condiţionat.

În anul fiscal 2021, bilanțul societății comerciale indică o cifră de afaceri în valoare de 1.583.048 lei, profit net 30.514 lei și un număr mediu de 17 de salariați.

Potrivit sursei citate, firma are 19 dosare în instanță.

De asemenea, aceasta nu a raportat datorii la ANAF.

Compania a raportat un singur punct de lucru permanent, situat în municipiul Constanța.

Compania GAZ SERVICES SRL a încheiat 30 contracte de achiziții publice in valoare totală de 2.746.053,26 lei.

Printre autoritățile contractante amintim de Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale, Comuna Nicolae Bălcescu și Comuna Poarta Albă.

În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ce decizii au adoptat acționarii CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța?

15 Apr 2024 412

Tomis Marina Management a câștigat procesul pentru Portul Tomis Constanța! Judecătorii explică victoria (MOTIVARE+DOCUMENT)

14 Apr 2024 2202

Cumpărări directe Constanța CN APM SA. Lucrări de ignifugare a podului clădirii Gării Maritime (DOCUMENT)

13 Apr 2024 456

Pentru atingerea capacitatii de trafic de 11,5 milioane tone pe an Portul Medigida va fi modernizat și extins de CN ACN Constanța SA

11 Apr 2024 1153

CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța evaluează parcelele de teren pentru închiriere

11 Apr 2024 386

Justiție Constanța Euro Audit Service SRL, obligată de instanță să achite CN APM Constanța cheltuielile de judecată

03 Apr 2024 502

Portul Constanța a cumpărat lapte praf. Vezi pentru ce sumă (DOCUMENTE)

27 Mar 2024 468

CN APM SA Constanța Contract pentru dragaj de investiții în porturile maritime. Ce valoare are (DOCUMENT)

24 Mar 2024 616

Cumpărări directe DSL Save Topleg SRL, din Caransebeș, va oferi CN APM Constanța SA servicii de legătorie a documentelor (DOCUMENT)

21 Mar 2024 439

Știri Portul Constanța CN APM cumpără consultanță pentru proiectul de extindere a drumului dintre Poarta 7 și podul nou de la Agigea, la intersecția cu drumul dintre Poarta 9 și Poarta 8 (DOCUMENT)

20 Mar 2024 550

Un teren de 10.000 mp și unul de 6.000 mp în atenția acționarilor Transfer de terenuri între CN APM Constanţa și Autoritatea Vamală Română

18 Mar 2024 799

Acționarii CN APM Constanța vor desemna membrii provizorii în Consiliul de Administraţie pe 25 aprilie

18 Mar 2024 459

Licitații Constanța CN APM SA achiziționează servicii de verificare, reparare și etalonare a aparatelor de măsură și control (DOCUMENT)

11 Mar 2024 492

Grup Servicii Petroliere Logistic SRL, controlată de omul de afaceri Gabriel Comănescu și Primăria Năvodari SRL au contestat decizia Tribunalului Constanța

07 Mar 2024 1181

Cererea formulată de CN APM Constanța, respinsă Decizia magistraților în procesul dintre Șantierul Naval Constanța SA, CN APM Constanța și Socep SA

05 Mar 2024 735