CN APM SA Constanța, contract pentru încheierea de polițe de asigurare obligatorie de răspundere civilă auto. Firma declarată câștigătoare (DOCUMENT)

 

 

 
  • Potrivit licitatiapublica.ro, valoarea contractului este de 183880.69 lei, contractul fiind atribuit pe 22 iulie a.c.
 
Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța SA a atribuit contractul „Asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto pentru prejudicii produse terțelor persoane prin accidente de vehicule (RCA)“, printr-un anunț de atribuire la procedură simplificată.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, valoarea contractului este de 183880.69 lei, iar câștigătoare a fost desemnată Groupama Asigurări SA, cu sediul în municipiul București. Data atribuirii contractului este 22 iulie a.c.
 
Conform sursei citate, pentru autovehiculele și utilajele din parcul propriu, CNAPM Constanța SA are obligația de a încheia polițe de asigurare obligatorie de răspundere civilă auto pentru prejudicii produse terțelor persoane prin accidente de vehicule (RCA) în conformitate cu art. 3 din Legea 132/2017.
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 27 iulie 2022, Groupama Asigurări SA a fost înființată în anul 1994, este în stare de funcționare, iar activitatea principală a firmei este „Alte activităţi de asigurări (exceptând asigurările de viaţă)“.
 
Date financiare
 
După cum se arată pe site-ul oficial al Ministerului de Finanțe, în 2021 Groupama Asigurări SA a avut un profit net de 21100095 lei și un număr mediu de salariați de 1312. Situația financiară a anului 2020 prezintă profit net - 17260886 lei, cu număr mediu de salariați 1365.
 
Groupama Asigurări SA are ca acționari pe Groupama Holding Filiales et Participations SA (cu 99,99%) și Groupama Investissements SAS, din Franța. Persoane din conducere sau autorizate, așa cum apar pe site-ul Confidas.ro, sunt: Bernard Jean Michel Veber (cetățean francez, administrator / membru în Consiliul de Administrație), Coste Francois Benoit Jean Baptiste Pierre (cetățean francez, conducător / director general), Didier Antoine Laluet (cetățean francez, administrator / membru în Consiliul de Administrație, mandat încheiat la 19 ianuarie 2020), Francois Benoit Jean Baptiste Pierre Coste (administrator, cetățean francez), Matei Călin Rareș (cetățean român / director general adjunct), Mazars România SRL (auditor, mandat încheiat la 1 ianuarie 2021), Pequeux Olivier Louis Georges (cetățean francez, administrator / președinte Consiliu de Administrație) și Perromat Pierre Hubert Marie Olivier (cetățean francez, administrator / membru în Consiliul de Administrație).
 
Coste Francois Benoit Jean Baptiste Pierre apare ca administrator și în Pool-ul de Asigurare împotriva Dezastrelor Naturale SA (București, în funcțiune, fără contracte de achiziții publice, activitate principală - Alte activităţi de asigurări (exceptând asigurările de viaţă); Groupama Asigurări SA este asociat (100%) în Groupama Services SRL (București, stare la Registrul Comerțului - întrerupere temporară de activitate, fără contracte de achiziții publice, activitate principală - Activităţi de evaluare a riscului de asigurare şi a pagubelor); Matei Călin Rareș este asociat, administrator (20%) în Set Engineering Groupă SRL (București, în funcțiune, fără contracte de achiziții publice, activitate principală - activități fotografice); Mazars România SRL este asociat cu 40% în Mazars Advisory Services SRL (București, în funcțiune, fără contracte de achiziții publice, activitate principală - Activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management) și asociat cu 45% în Mazars Management SRL (București, în funcțiune, fără contracte de achiziții publice, activitate principală - Activităţi ale agenţiilor de plasare a forţei de muncă).              
 
Tot potrivit Confidas, Groupama Asigurări SA a încheiat 4.423 contracte de achiziții publice, în valoare totală de 18.351.039,13 lei, iar printre autoritățile contractante se numără Academia Română, Academia de Științe Agricole și Silvice „Gheorghe Ionescu - Sisești“, Academia de Studii Economice București, Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale Unitatea Teritorială 150, Administrația Domeniului Public și Dezvoltare Urbană Sector 6, Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale UT 425 Bistrița, Administrația Națională Apele Române Administrația Bazinală de Apă Crișuri, Administrația Parcului Național Călimani RA, Administrația Prezidențială, Administrația Publică Locală Orașul Popești - Leordeni, Administrație și Turism - Societate Simplă, Aeroportul Internațional Avram Iancu RA, Agenția de Cooperare Internațională pentru Dezvoltare, Agenția de Dezvoltare Durabilă a județului Brașov, Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură - Centrul județean Alba sau Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură - Centrul județean Călărași.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: ZIUA de Constanța

 
Citește și:
 
1 milion de euro! Atât a oferit CN APM Constanța pentru închirierea de pilotine cu echipaj (DOCUMENT)

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța a bătut palma cu firma NS Copiers SRL (DOCUMENT)

28 Sep 2022 508

CN APM Constanța, răspuns pozitiv pentru modernizarea infrastructurii de distribuție a energiei electrice în Portul Constanța

27 Sep 2022 403

Curtea Supremă decide azi, definitiv, cui revine Portul Tomis. Lupta se dă între Administrația Porturilor Constanța și Tomis Marina Management

27 Sep 2022 997

Trei terenuri aflate în concesiunea CNAPMC trec în administrarea Primăriei Limanu, Administraţia Rezervelor de Stat şi Inspectoratul General al Poliţiei Române

14 Sep 2022 600

Oficial Numirea noului director al Administrației Porturilor Maritime, publicată în Monitorul Oficial al României

11 Sep 2022 889

CN APM Constanța va actualiza studiul de prefezabilitate pentru proiectul „Molurile III S și IV S din Portul Constanța Zona Sud” (DOCUMENT)

07 Sep 2022 541

Ce avere are șeful Direcției Tehnice din Administrația Porturilor Maritime Constanța (DOCUMENTE)

03 Sep 2022 1053

Ce firmă se va ocupa de reparațiile la cheul Danei 114 Port Constanța? (DOCUMENT)

01 Sep 2022 749

Ce firmă va realiza expertiza tehnică și proiectarea unei noi rețele de gaze naturale în Portul Constanța? (DOCUMENT)

31 Aug 2022 847

Declarație de avere Daniela Șerban, director economic la CN APM Constanța SA, averea și interesele (DOCUMENTE)

30 Aug 2022 1250

Declarație de avere Constantin Chirilă, membru în CA al CN APM Constanța SA, averea și interesele (DOCUMENTE)

26 Aug 2022 886

AGA din iunie 2022 Acționarii Portului Constanța s-au întrunit la Ministerul Transporturilor. Mandate prelungite pentru conducerea portului. Componența actuală a CA

23 Aug 2022 1194

Declaratii de avere Averea și interesele lui Dan Alexandru Catană, membru în CA-ul Administrației Porturilor Maritime Constanța SA (DOCUMENTE)

16 Aug 2022 1075

După ce a contestat licitația, o firmă din Constanța a obținut primul contract public cu Portul Constanța (DOCUMENT)

14 Aug 2022 872

Averea și interesele lui Suryan Omar Dede, membru în conducerea Portului Constanța (DOCUMENTE)

11 Aug 2022 1710