CNACN SA Constanța, contract cu o firmă din București. Pentru ce primește aceasta peste 390.000 de lei (DOCUMENT)

 

 
  • Conform Confidas.ro, în 2021 societatea a avut o cifră de afaceri de 1.436.784 lei, un profit net de 945.521 lei și trei angajați.
 
Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța a atribuit contractul „Elaborare Expertiză Tehnică (inclusiv studii de teren) și Documentație de Avizare a Lucrărilor de Intervenție (D.A.L.I.) pentru obiectivul de investiții: Reabilitare și retehnologizare «BARAJ STĂVILAR MOBIL KM 4 + 337»“, achiziția fiind atribuită prin anunț de atribuire la anunțul simplificat.
 
Ofertant câștigător este Donprest Com SRL, contractul (în valoare de 392.000 lei) având data 24 august a.c.
 
Obiectul contractului il reprezintă prestarea serviciilor pentru elaborarea următoarelor documentații tehnico - economice:

a) Expertiză Tehnică a obiectivului existent (amenajare și construcție hidrotehnică, echipamente electro și hidro-mecanice, etc)
b) StudiuTopografic vizat de OCPI (inclusiv taxele și diligențele aferente);
c) Studiu Geotehnic – vizat Af;
d) Studiu Batimetric;
e) Documentația tehnică pentru obținerea Certificatului de Urbanism, eliberat în vederea obținerii Autorizației de Construire (DTCU);
f) Documentații tehnice pentru obținerea Avizelor/Acordurilor specificate în C.U. și avizul/acordul de mediu și documentațiile necesare obținerii avizului/acordului de Gospodărire a Apelor (DTAA);
g) Documentațiile tehnice pentru Evaluarea stării de siguranţă în exploatare şi verificarea respectării exigenţelor de performanţă referitoare la siguranţa barajelor si documentatia pentru obtinerea Acordului de functionare in siguranta a barajelor (se refera la incadrarea in categorii de importanta a barajelor, la adoptarea solutiilor de proiectare, la conditiile de amplasament si la respectarea normelor si reglementarilor legale, precum si a experientei in domeniu) - conform OUG nr. 244/2000 privind siguranta barajelor; În vigoare de la 06 decembrie 2000 Formă aplicabilă de la 04 februarie 2002 (cu completările și actualizăriile ulterioare); Respectarea exigențelor de performanță referitoare la siguranța barajelor este obligatorie în toate etapele de realizare și de exploatare a acestora: proiectare, execuție, exploatare în perioada de execuție, exploatare curentă și postutilizare sau abandonare.

h) (D.A.L.I.) Documentația de Avizare a Lucrărilor de Intervenție, cu respectarea conținutului - conf. H.G. nr. 907 din 2016;
i) Documentații Tehnice pentru avizarea D.A.L.I. și indicatorilor tehnico-economici în CTE Ministerul Transporturilor și Infrastructurii și Documentații Tehnice pentru obținerea tuturor celorlalte avize care sunt necesare aprobării la finanțare a proiectului-funcție de valoarea obiectivului de investiții.
 

Achizitorul deleagă Prestatorului sarcinile care decurg conform legii pentru a face toate diligențele (inclusiv plata taxelor aferente) pentru a obține în numele Achizitoruluiui (pe cheltuiala prestatorului) a următoarelor:

- Viza OCPI la StudiuTopografic;
- Certificatul de Urbanism – pentru execuție lucrări;     
- Avizele/Acordurile/Autorizațiile și Studiile solicitate prin Certificatul de Urbanism sau de autoritățile publice,  inclusiv avizul și/sau acordul de mediu și obținerea avizului/acordului de Gospodărire a Apelor;
- Acordul de funcționare în siguranță a BARAJULUI STĂVILAR MOBIL KM 4 + 337; conform Ordonanţei de  urgenţă nr. 244/2000 privind siguranţa barajelor;
-Avizarea și verificarea DALI, DTAA de către Experții Tehnici și de Verificatorii de Proiecte la toate exigențele care decurg din caietul de sarcini.
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 31 august 2022, societatea Donprest Com SRL a fost înființată în anul 1994, are adresa în municipiul București, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „Activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea“.
 
Conform Confidas.ro, în 2021 Donprest Com SRL a avut o cifră de afaceri de 1.436.784 lei, un profit net de 945.521 lei și trei angajați. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 986.492 lei, un profit net de 167.440 lei și patru angajați.
 
Potrivit sursei citate, asociați în firmă, cu câte 50%, sunt Ion Dumitru Diaconu (care are și calitatea de reprezentant legal) și Oltița Diaconu (administratorul societății).

Ion Dumitru Diaconu mai apare în Dia Design Inginerie Analiză SRL (în funcțiune) – asociat, administrator delegat (100%), Diac Energy Green SRL (radiată) – asociat (25%) și Dafa Import Export SRL (în funcțiune) – asociat (50%).

Oltița Diaconu mai apare în Dafa Import Export SRL – asociat, administrator (50%), Diaconu Oltita PF (radiată) – acționar și Diaprest Techserv SRL (în funcțiune) – asociat (50%).   
 
Tot potrivit Confidas, Donprest Com SRL a încheiat 133 contracte de achiziții publice în valoare totală de 3.074.633,99 lei, printre autoritățile contractante, în afară de CNACN SA Constanța, numărându-se Administrația Domeniului Public Pitești, Comuna Bran, Comuna Cernat, Comuna Comandău, Primăria Municipiului Târgu-Mureș, Regia Autonomă Județeană de Drumuri Argeș RA, Orașul Murfatlar sau Orașul Sovata (Primăria Oraș Sovata).
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Un nou contract subsecvent între Universitatea „Ovidius“ Constanța și o firmă din Galați (DOCUMENT)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța cumpără ambarcațiuni pentru măsurători hidrografice (DOCUMENT)

21 Mar 2024 582

Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța anunță licitație pentru modernizarea frontului de așteptare Port Basarabi (DOCUMENT)

12 Mar 2024 766

CNACN Constanța caută firmă pentru supervizarea proiectării și execuției lucrărilor de retehnologizare a ecluzei Năvodari (DOCUMENT)

25 Feb 2024 686

Licitații Constanța Asocierea Transguard Security - X Guard Security System a câștigat contractul de servicii de pază civilă și fixă la obiectivele CNACN SA (DOCUMENT)

06 Dec 2023 1097

Licitații Constanța CNACN SA a bătut palma cu o firmă din București. Ce prevede contractul (DOCUMENT)

21 Nov 2023 904

Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA a atribuit contractul „Service parc auto“ (DOCUMENT)

18 Nov 2023 737

#Dobrogea145 Florin Goidea,director general al CN ACN SA Constanța, mesaj de Ziua Dobrogei

17 Nov 2023 1522

CNACN SA Constanța cumpără gaze naturale de aproape 300.000 de lei (DOCUMENT)

25 Oct 2023 794

Licitații Constanța CNACN SA, achiziție de servicii de asigurări medicale private pentru personal (DOCUMENT)

21 Oct 2023 780

Un nou proces pe rolul Tribunalului Constanța. Una din părți, CNACN Constanța

08 Oct 2023 941

Licitații Constanța CNACN și Reșița Reductoare și Regenerabile SA, contract încheiat pentru aproape 85.000 de euro (DOCUMENT)

11 Aug 2023 943

Licitații Constanța Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA achiziționează servicii de mentenanță (DOCUMENT)

01 Aug 2023 838

CNACN Constanța achiziționează consumabile de birou pentru porturile Luminița și Ovidiu (DOCUMENTE)

14 Dec 2022 1309

CNACN SA Constanța achiziționează o autospecială de stins incendii cu apă și spumă de capacitate mare (DOCUMENT)

21 Nov 2022 1590

LIVE VIDEO+TEXT Sorin Grindeanu și Marcel Ciolacu, în vizită oficială în Portul Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

01 Nov 2022 3127