CNACN SA Constanța cumpără servicii de mentenanță pentru sistemul de gospodărire calitativă a apei din canalele navigabile (DOCUMENT)


 
  • Intervențiile tehnice lunare planificate se vor face în conformitate cu prevederile Planului de Mentenanță anexa 3 la caietul de sarcini, aferent prezentei achiziții, pe o durată de șase luni.
 
Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța a atribuit contractul „Servicii de mentenanță pentru sistemul de gospodărire calitativă a apei din canelele navigabile“.
 
Potrivit e-licitatie.ro, achiziția a fost atribuită prin anunț de atribuire la anunțul simplificat, valoarea totală a achiziției (fără TVA) fiind de 307900 lei. Câștigătoare au fost desemnată firma Hach Lange SRL. Data contractului - 28 iulie a.c.
 
Este vorba de servicii pentru efectuarea activităţilor de mentenanţă cu asigurarea consumabilelor / pieselor de schimb pentru „sistemul de gospodărire calitativă a apei din canalele navigabile, prin montarea de staţii automate de monitorizare a calităţii apei“, conform prevederilor manualelor de exploatare şi mentenanţă, precum şi a documentaţiei As-Built a proiectului „Modernizarea sistemului de gospodărire calitativă a apei din canalele navigabile prin montarea de stații automate de monitorizare a calităţii apei“.
Intervențiile tehnice lunare planificate se vor face în conformitate cu prevederile Planului de Mentenanța anexa 3 la prezentul caiet de sarcini, aferent prezentei achiziții, pe o durată de șase luni.
 
Intervenția accidentală va înlocui intervenția tehnică lunară.
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 2 august 2022, societatea Hach Lange SRL a fost înființată în anul 2005, are adresa în București, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „Comerţ cu ridicata al altor maşini şi echipamente“.
 
Date financiare
 
După cum se arată pe Confidas.ro, în 2021 Hach Lange a avut o cifră de afaceri de 17.030.229 lei, un profit net de 1.540.969 lei și 15 angajați. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 15.056.028 lei, un profit net de 773.697 lei și 14 angajați.

 
Asociați în firmă sunt Hach Lange Holding GMBH (Germania) - 99,93% și SC Hach Lange GMBH (Germania) - 0.07%. Persoane din conducere sau autorizate: Andreas Bachl (Austria) - administrator, Titus George Olteanu - administrator și Olivier Charles Joseph Paris (Franța) - administrator. Aceștia apar doar în societatea Hach Lange SRL.    
 

Tot potrivit Confidas, Hach Lange SRL a încheiat 1500 contracte de achiziții publice, în valoare totală de 12.020.442,34 lei, printre autoritățile contractante numărându-se ACET SA Suceava, Administrația Bazinală de Apă Someș Tisa, Administrația Națională Apele Române - Administrația Bazinală de Apă Banat, Administrația Națională Apele Române - Administrația Bazinală de Apă Mureș, Administrația Națională Apele Române – Administrația Bazinală de Apă Crișuri, Agenția Pentru Protecția Mediului Caraș Severin, Agenția Pentru Protecția Mediului Dâmbovița, Agenția Pentru Protecția Mediului Arad, Agenția Pentru Protecția Mediului Bihor, Agenția Pentru Protecția Mediului Galați, Agenția Pentru Protecția Mediului Gorj, Agenția Pentru Protecția Mediului Mehedinți, Agenția Pentru Protecția Mediului Tulcea, Apă Canal Sibiu SA sau Apă Canal 2000 SA.                             
  
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Spitalul Municipal Mangalia achiziționează aparatură și echipamente sanitare în contextul crizei sanitare COVID-19 (DOCUMENT)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța cumpără ambarcațiuni pentru măsurători hidrografice (DOCUMENT)

21 Mar 2024 648

Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța anunță licitație pentru modernizarea frontului de așteptare Port Basarabi (DOCUMENT)

12 Mar 2024 873

CNACN Constanța caută firmă pentru supervizarea proiectării și execuției lucrărilor de retehnologizare a ecluzei Năvodari (DOCUMENT)

25 Feb 2024 714

Licitații Constanța Asocierea Transguard Security - X Guard Security System a câștigat contractul de servicii de pază civilă și fixă la obiectivele CNACN SA (DOCUMENT)

06 Dec 2023 1166

Licitații Constanța CNACN SA a bătut palma cu o firmă din București. Ce prevede contractul (DOCUMENT)

21 Nov 2023 955

Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA a atribuit contractul „Service parc auto“ (DOCUMENT)

18 Nov 2023 770

#Dobrogea145 Florin Goidea,director general al CN ACN SA Constanța, mesaj de Ziua Dobrogei

17 Nov 2023 1560

CNACN SA Constanța cumpără gaze naturale de aproape 300.000 de lei (DOCUMENT)

25 Oct 2023 820

Licitații Constanța CNACN SA, achiziție de servicii de asigurări medicale private pentru personal (DOCUMENT)

21 Oct 2023 818

Un nou proces pe rolul Tribunalului Constanța. Una din părți, CNACN Constanța

08 Oct 2023 1024

Licitații Constanța CNACN și Reșița Reductoare și Regenerabile SA, contract încheiat pentru aproape 85.000 de euro (DOCUMENT)

11 Aug 2023 967

Licitații Constanța Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA achiziționează servicii de mentenanță (DOCUMENT)

01 Aug 2023 868

CNACN Constanța achiziționează consumabile de birou pentru porturile Luminița și Ovidiu (DOCUMENTE)

14 Dec 2022 1350

CNACN SA Constanța achiziționează o autospecială de stins incendii cu apă și spumă de capacitate mare (DOCUMENT)

21 Nov 2022 1614

LIVE VIDEO+TEXT Sorin Grindeanu și Marcel Ciolacu, în vizită oficială în Portul Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

01 Nov 2022 3173