CNI a atribuit contractul pentru construirea creșei din cartierul Palazu Mare din Constanța. Detalii despre proiect și despre firma câştigătoare (DOCUMENTE)

  • CNI a atribuit contractul de proiectare – faza adaptare la amplasament, execuție lucrări și asistență tehnică din partea proiectantului pe perioada execuției lucrărilor pentru obiectivul de Investiții inclus în Subprogramul “Unități și instituții de învățământ de stat” - „Proiect Tip – Construire creșă mică, str. Tineretului, nr.23, Palazu Mare, municipiul Constanța, județul Constanța”
  • Valoarea totală a achiziției este de 7.814.189.46 lei fără TVA
  • Câștigătorul contractului este SMB Steel Project Partnership SRL din București
  • Pentru ultimul an fiscal, firma a raportat o cifră de afaceri de  26,867,314 lei, profit de 828,255 lei și un număr de 36 de angajați
  • Asociat majoritar cu 95% din părțile sociale este Laurențiu Diaconu, în timp ce asociat minoritar figurează Ciprian Bogdan Ștefănescu. Acesta are și calitatea de administrator
 
 
 
 
Compania Națională de Investiții a atribuit contractul de proiectare – faza adaptare la amplasament, execuție lucrări și asistență tehnică din partea proiectantului pe perioada execuției lucrărilor pentru obiectivul de Investiții inclus în Subprogramul “Unități și instituții de învățământ de stat” - „Proiect Tip – Construire creșă mică, str. Tineretului, nr.23, Palazu Mare, municipiul Constanța, județul Constanța”.

Valoarea totală a achiziției este de 7.814.189.46 lei fără TVA.

Câștigătorul contractului este SMB Steel Project Partnership SRL din București.
 
SMB Steel Project Partnership SRL
 
Compania are sediul social pe strada bulevardul Metalurgiei nr.78, sector 4 București.

Pentru ultimul an fiscal, firma a raportat o cifră de afaceri de  26,867,314 lei, profit de 828,255 lei și un număr de 36 de angajați.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 246.46%, potrivit www.termene.ro.

Înființată în 2014, firma are ca obiect principal de activitate codul CAEN 4120 - „Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale".

Asociat majoritar cu 95% din părțile sociale este Laurențiu Diaconu, în timp ce asociat minoritar figurează Ciprian Bogdan Ștefănescu. Acesta are și calitatea de administrator.
 
Reamintim, anul trecut Compania Națională de Investiții un alt contract de prestări servicii pentru construirea creșei de pe strada Tineretului din cartierul Palazu Mare.

Societatea care a câștigat licitația este Conalsim Prest SRL, controlată de Alexandru Florin Nastasia, fratele lui Gheorghe Nastasia.

Valoarea contractului de servicii de asistență tehnică de specialitate prin diriginți de șantier pentru obiectivul de investiții: Proiect Tip – „Construire creșă mică, strada Tineretului, numărul 23, în cartierul Palazu Mare din municipiul Constanța a fost de 81.339,98 de lei.
 
Precizăm faptul că la începutul lunii ianuarie 2022, consilierii locali municipali au votat proiectul de hotărâre privind predarea către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației prin Compania Națională de Investiții „CNI“ SA a amplasamentului şi asigurarea condiţiilor în vederea executării obiectivului de investiţii Proiect TIP „Construire creșă mică, str. Tineretului nr. 23, loc. Palazu Mare, municipiul Constanța“.

Terenul din Palazu Mare are o suprafață de 3.134mp.

Proiectul include și demolarea construcției aflate pe amplasament, de 245mp, dar și asigurarea din bugetul local a fondurilor necesare pentru racordurile la utilități.
 
Primăria va asigura suprafețele de teren necesare pentru depozitarea și organizarea șantierului. După construirea creșei, administrația locală va menține destinația amplasamentului și va asigura mentenanța pe o perioadă de minimum 15 ani.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Deficit de 800 de locuri. Primăria Constanța transformă o cantină din Palazu Mare în creșă. Consilierii locali și-au dat acordul pentru investiție

 
 
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Constanța a cumpărat bilete de avion de la agenția de turism administrată de colegul de partid al primarului Chițac (DOCUMENTE)

23 Feb 2024 2796

Show special de 1 martie realizat de o firmă de casă a primăriei din sudul litoralului Irina Loghin și Fuego cântă la Mangalia (DOCUMENT)

23 Feb 2024 804

Pink Post Solutions SRL a încheiat un nou contract cu Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local Constanța (DOCUMENT)

22 Feb 2024 531

Romcontexpert SRL, un nou contract cu Primăria Constanța. Se va ocupa de auditul financiar pentru Spitalul de Boli Infecțioase (DOCUMENTE)

19 Feb 2024 503

Primăria Constanța și-a stabilit consultanții în proiectul Policlinicii Municipale de Cardiologie și Oncologie care se va construi prin PNRR

17 Feb 2024 761

Razie a polițiștilor IPJ Constanța în stațiunea Neptun! Au fost aplicate mai multe amenzi (GALERIE FOTO)

17 Feb 2024 475

Licitații publice Consultanții de casă ai Primăriei Constanța au câștigat un nou contract! (DOCUMENT)

16 Feb 2024 652

Începe demolarea A fost desemnată firma care va realiza proiectarea parcului promis de administrația Chițac pe strada Eliberării din municipiul Constanța (DOCUMENTE)

16 Feb 2024 23120

Licitații publice Primăria Techirghiol a bătut palma cu două companii din Constanța pentru proiectul de îmbunătățire a mobilității urbane (DOCUMENTE)

15 Feb 2024 682

Licitații Constanța RC Energo Install SRL, contract prin cumpărare directă cu Primăria Medgidia

13 Feb 2024 798

Contractele directe de promovare și publicitate a unor proiecte derulate de Primăria Constanța ajung la Intermedia Services Top SRL! (DOCUMENTE)

10 Feb 2024 553

Licitații publice Primăria Constanța a atribuit contractul de elaborare a documentației tehnico economice pentru Teatrul de Stat (DOCUMENT)

06 Feb 2024 701

Nexus Construction Consulting SRL, revine în achizițiile publice ale Primăriei Constanța (DOCUMENT)

05 Feb 2024 592

Licitații publice Eco Fire Sistems SRL și Luxury Estetiq au bătut palma cu Spitalul Județean Tulcea (DOCUMENT)

05 Feb 2024 663

Licitații publice Un nou contract pentru Saga Infrastructură, firmă intrată în atenția Consiliului Concurenței, de la Primăria Mangalia (DOCUMENT)

25 Jan 2024 945