Colegiul Național „Mircea cel Bătrân“ din Constanța cumpără echipamente de astronomie (document)


Colegiul Național „Mircea cel Bătrân“ din Constanța cumpără echipamente de astronomie în cadrul proiectului "A joint opened window to the universe mysteries". Valoarea contractului atribuit este de 227.300 lei. Acesta a fost adjudecat de Sky Professionals SRL.


Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante responsabile de organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt: Nicoară Vasile – director, Isvanca Silviu - responsabil financiar, Băraru Ioan - responsabil activități științifice, Arif Andaluzia - consilier activități educative, Pata Mihaela - responsabil cu gestionarea bunurilor materiale.
 

Sky Professionals SRL, în datele Registrului Comerțului


Înființată în anul 2015, societatea are sediul social în București. Capitalul social subscris, de 181.300 lei, integral vărsat, este compus din 18.130 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 lei.
Asociați persoane fizice sunt următorii: Brașov Nicoleta, cu 10% din capitalul social, Brașov Octavian-Dragoș, cu 90% din capitalul social. Administratorul firmei care se ocupă de activități recreative și distractive este Brașov Octavian-Dragoș.


În anul fiscal 2016, societatea cu 2 salariați a declarat o cifră de afaceri de 11592 lei și o pierdere de 42981 lei. De asemenea, în anul fiscal 2017, firma cu 2 salariați a raportat o cifră de afaceri de
7.399 lei și o pierdere de 41.862 lei. Situația financiară pe anul 2018 arată astfel: 3 salariați, un profit de 20825 lei și o cifră de afaceri de 96661 lei.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.


În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.


Citește și:

Mirciștii se mândresc cu patrimoniul dobrogean în fața colegilor francezi (galerie foto)

Post vacant, scos la concurs de Colegiul Național „Mircea cel Bătrân” Constanța
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.