Combaterea criminalității Atlas Sport din Târgu Mureș reamenajează terenul sintetic din Complexul Sportiv Gheorghe Hagi din Constanța


Primăria municipiului Constanța a finalizat achiziția lucrărilor de reamenajare teren sintetic (artificial) din Complexul Sportiv Gheorghe Hagi.
Având în vedere starea avansată de degradare a terenului sintetic din cadrul bazei sportive Gheorghe Hagi era necesară achiziția lucrărilor de reamenajare teren sintetic (artificial).

Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 939.979 lei. Ofertantul câștigător este societatea comercială  Atlas Sport din Târgu Mureș, una din cele mai mari firme specializate în construcții sportive din România.
Atlas Sport SRL a mai creat proiecte sportive pentru Ministerul Administrației și Internelor și primăriile Satu Mare, Giurgiu sau Bistrița.
Societatea este deținută de Emanuel Toma și are sediul social pe strada Voinicenilor, nr. 62, Târgu Mureș. Firma a fost înființată în 2013 iar obiectivul de activitate principal este proiectarea și construcția de baze sportive. În 2018, societatea a avut o cirfră de afaceri de 14.929.547 lei, un profit de 1.093.614 lei, 74 de angajați și venituri de 15.214.424 lei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 

Citește și:

Constanța. Investiții importante la Stadionul “Gheorghe Hagi” (galerie foto)

Primăria aşteaptă soluţii tehnice pentru reabilitarea tribunei oficiale din incinta complexului sportiv „Gheorghe Hagi“

Nocturna din incinta complexului sportiv „Gheorghe Hagi“ va intra în reparaţii

 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.