„Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“ Cum se câştigă peste un milion de lei de la Primăria Constanţa? (document)

Primăria Constanţa a atribuit un contract de achiziţionare echipamente informatice şi diverse pachete software utilitare, potrivit anunţului de atribuire nr. 188659/23.05.2018.

Mai exact, municipalitatea a achiziţionat, pe loturi, cartuşe de toner, cartuşe de cerneală şi pachete software de birotică.
Valoarea totală finala a contractului este de 1.245.677 lei. Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractul este Silva Sistems SRL, cu sediul social pe strada Primăverii nr. 47, Constanţa. Societatea a mai câştigat contracte similare cu municipalitatea şi în anii anteriori, dar şi cu alte instituţii publice din Constanţa.
 

Despre Silva Sistems SRL Constanţa


Conform datelor furnizate de Registrul Comerţului, interogat la data de 2 martie 2018, societatea Silva Sistems SRL a fost înfiinţată în anul 2001 şi are sediul social în municipiul Constanţa, strada Primăverii nr. 47. Firma are un capital social subscris de 65.000 lei, integral vărsat, divizat în 6.500 părţi sociale, fiecare în valoare de 10 lei.
Unic asociat în cadrul societăţii este Dorin Mircea Berbescu, care este şi administratorul societăţii. Berbescu a condus câţiva ani Asociaţia Pro Democraţia, filiala Constanţa, şi a cochetat un timp şi cu politica pe plan local.
Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă „Alte activităţi de servicii privind tehnologia informaţiei”. Conform Ministerului de Finanţe, pentru anul 2016, societatea a raportat o cifră de afaceri netă de 4.436.864 de lei, un profit de 682.037 de lei şi 13 salariaţi.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „documente“, puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei la care facem referire.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.