Combaterea criminalitatii in achizitiile publice

Combaterea criminalității în achizițiile publice O firmă din Ploiești, câștigă pe bandă rulantă contracte de la Primăria Constanța (documente)

  • Primăria Constanța a atribuit prin procedură simplificată un contract pentru elaborare documentație tehnico-economică aferentă proiectului ”Creșterea eficienței energetice a imobilului Școala Gimnazială nr. 38, Dimitrie Cantemir”


Primăria municipiului Constanța a atribuit prin procedură simplificată un contract pentru elaborare documentație tehnico-economică aferentă proiectului ”Creșterea eficienței energetice a imobilului Școala Gimnazială nr. 38, Dimitrie Cantemir, Constanța” (PT, DTAC, avize, altele: DTOE, DDE; caiete de sarcini, inclusiv asistența tehnică din partea proiectantului).
Valoarea totală a achiziției fără TVA este de  184.330 lei.
Firma câștigătoare este Holiday D'Sign Consult SRL din Ploiești, Prahova.

Despre Holiday D'Sign Consult SRL


Înfiinţată în anul 2006, firma are sediul social în municipiul Ploieşti. Capitalul social subscris, de 250 de lei, integral vărsat, este compus din 25 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Firma este controlată de Dinu Florin Marius, cu 80% din capitalul social, şi Dinu Adrian, cu 20% din capitalul social. Cei doi asociaţi sunt şi administratorii firmei, care se ocupă de activităţi de arhitectură.

Alte  contracte cu primăriile Constanța și Medgidia  


Holiday D'Sign Consult SRL a mai câştigat contractul „Serviciul de elaborare documentaţie tehnico-economică aferentă obiectivului de investiţii «Creşterea eficienţei energetice a imobilului Liceul Teoretic Ovidius Constanţa» (PT, DTAC)“, dar şi de elaborarea documentaţiei tehnico-economice aferente unui număr de 5 obiective de investiţii (5 loturi) din municipiul Constanţa, etapa a II-a. Este vorba despre Şcoala Gimnazială nr. 43 „Ferdinand“, Şcoala Gimnazială nr. 23 „Constantin Brâncoveanu“, Şcoala Gimnazială nr. 14 Palazu Mare, Liceul Tehnologic de Electrotehnică şi Telecomunicaţii, Şcoala Gimnazială nr. 7 „Remus Opreanu“. Aceeaşi firmă a mai obţinut de la Primăria Constanţa alte două contracte privind elaborarea documentaţiei tehnico-economice aferente obiectivului de investiţii privind reabilitarea, modernizarea şi dotarea Liceului Tehnologic „Dimitrie Leonida“ şi a Şcolii Gimnaziale nr. 17 „Ion Minulescu“. Totodată, compania din Ploiești a mai executat și servicii de asistență tehnică din partea proiectantului pentru obiectivul de investiții “Construire blocuri locuințe sociale Dezrobirii 6 imobile cu regim de înălțime P+2E și lucrări tehnico-edilitare aferente acestora în Municipiul Medgidia, județul Constanța”.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei la care facem referire.
 

Citește și:

Firmă din Ploiești, abonată la contracte cu Primăria Constanța, realizează documentația pentru reabilitarea clădirii Teatrului de Stat (documente)

 


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Consultarea publică s-a încheiat. PUD-ul inițiat de Danadi SRL pentru restaurantul “Casa Românească”, din staţiunea Mamaia, ajunge în Consiliul Local Municipal (documente)

13 Aug 2020 350

#alegerilocale2020 Vergil Chițac (PNL) - “În mandatul meu, realizarea unui nou PUG va fi prioritate zero”!

13 Aug 2020 583

Primăria Constanța contractează diriginți de șantier pentru proiectul de reabilitare a străzii Ștefan cel Mare din municipiu

13 Aug 2020 611

Primăria Constanța aplică amenzi proprietarilor care nu își îngrijesc terenurile

12 Aug 2020 481

Constanța Echipele Confort Urban acționează pe strada Nehoiului

12 Aug 2020 456

#alegerilocale2020 Alianța USR - Plus și-a lansat candidații pentru primăriile Năvodari și Costinești

12 Aug 2020 724

#alegerilocale2020 Stelian Ion (Alianța USR-PLUS)- ”Scrutinul din septembrie, șansă istorică de a scăpa municipiul și județul Constanța de PSD”

12 Aug 2020 692

Primăria Constanța Infrastructură pietonală și rutieră în curs de reabilitare în mai multe zone din oraș

11 Aug 2020 545

Primăria Constanța organizează consultare online pentru identificarea problemelor întâmpinate de către utilizatorii bulevardului I.C. Brătianu

11 Aug 2020 737

Au fost înmânate primele vouchere în cadrul programului INFANT derulat de primăria Constanța

10 Aug 2020 495

O nouă investiție cu funcţiune de locuire colectivă, comerţ, servicii şi birouri în Constanța. PUZ-ul, lansat în dezbatere publică (document)

10 Aug 2020 543

#alegerilocale2020 USR Constanța a început campania de strângere a semnăturilor necesare validării candidaților USR la alegerile locale

10 Aug 2020 752

Continuă demersurile pentru înființarea unui afterschool în Corbu, județul Constanța (document)

08 Aug 2020 317

#alegerilocale2020 LIVE VIDEO + TEXT Pro România își anunță candidații pentru primăriile Ovidiu, Aliman și Albești (galerie foto)

07 Aug 2020 821

Primăria Cuza Vodă, judeţul Constanţa, contract cu o firmă de salubrizare. În ce constă contractul (document)

07 Aug 2020 1777