Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța, contract cu o firmă din Constanța. Ce servicii vor fi furnizate (DOCUMENT)

Sediul CN ACNCompania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța a atribuit recent un contract de lucrări de construcții de clădiri.

Conform LicitatiaPublica.ro, contractul CLĂDIRE ARHIVA A.C.N. S.A. prevede proiectare (inclusiv Studiu de Fezabilitate și studii de teren) și Execuție.

Descriere:

I. PROIECTARE:
a) StudiuTopografic vizat de OCPI;
b) Studiu Geotehnic – vizat Af;
c) Doc. țeh. pentru obt. Certificatului de Urbanism, eliberat în vederea obt. Autorizației de Construire (DTCU);
d) Doc. țeh. pentru obținerea Avizelelor/Acordurilor/Autorizațiilor și Studiilor solicitate prin Certif. de Urbanism sau de aut. pub, inclusiv avizul și/sau acordul de mediu și după caz obt. avizului/acordului de Gospodărire a Apelor;
e) STUDIU DE FEZABILITATE - conf. H.G. nr. 907/2016;
f) PROIECT TEHNIC DE EXECUŢIE (PT+CS+DE) cu respectarea conținutului - conf. H.G. nr. 907/2016. (P.T. v a acoperii toate exigentele în vigoare cu privire la proiectarea și execuția și autorizarea clădirilor de arhiva, inclusiv detecție, semnalizare și alarmare la incendiu și stingere incendii).

P.T. va cuprinde:
A) Doc. țeh. pentru Avizarea construcţiilor noi ce cuprind şi încăperi de arhivă de către serviciile/birourile judeţene ale Arhivelor Naţionale (jud. CTA);

B) Doc. țeh. pentru avizele unităţilor teritoriale ale IGSU şi Protecţiei Mediului (CTA) care au asemenea atribuţîi în privință spatiilor de arhiva; Proiectul Tehnic va cuprinde Doc. pentru obţinerea avizului şi autorizaţiei de securitate la incendiu. Piesele scrise şi desenate, inclusiv scenariul de securitate la incendiu şi referatele verificatorilor de proiecte atestaţi trebuie să fie datate, semnate olograf şi ştampilate, pe fiecare pagină şi planşă, de către respectivii specialişti, potrivit domeniului şi specialităţîi pentru care sunt atestaţi. Scenariul de securitate la incendiu - se întocmeste de către proiectanţîi și trebuie să fie însuşite de către verificatori de proiecte atestaţi; se includ în doc. țeh. ale construcţiilor şi se păstrează de către utilizatori - investitori, proprietari, beneficiari, administratori etc., pe toată durata de existenţă a construcţiilor şi amenajărilor.

g) P.T.pentru autorizarea executării lucrărilor DTAC-PAC și POE; (inclusiv Cererea aferenta vizata de verificatorii de proiecte);

h) Doc. țeh. necesare pentru obt. altor avize/acorduri/autorizații (care nu au fost menționate în prezenta doc.) solicitate de aut. pub., necesare realizării, recepționarii și punerii în funcțiune a Clădirii de arhiva A.C.N. S.A. (după caz);

ATENȚIE: Benef. deleagă ANTREPRENORULUI (Proiectant și Executant) sarcinile care decurg conform legii pentru a face toate diligentele (inclusiv plata taxelor aferente – incluse în oferta financiara) pentru a obține în numele Benef. (pe cheltuiala prestatorului) a următoarelor:
- Viza OCPI la StudiuTopografic (după caz introducerea docum. cadastrale aferente în Sistemul Integrat de Cadastru și Publicitate Imobiliară e-Terra);
- Certificatul de Urbanism – pentru execuție lucrări;
- Avizele/Acordurile/Autorizațiile și Studiile solicitate prin Certificatul de Urbanism sau de aut. pub., inclusiv avizul și/sau acordul de mediu și după caz obt. avizului/acordului de Gospodărire a Apelor;
- Avizele de la serviciile/birourile judeţene ale Arhivelor Naţionale (jud. CTA) și avizele unităţilor teritoriale ale IGSU şi Protecţiei Mediului (Constanta) care au asemenea atribuţîi în privință spatiilor de arhiva;
- Avizul şi autorizaţia de securitate la incendiu;
- Autorizația de Construire (pentru lucrările aferente obiectivului de investiții).
- Orice alte avize.acorduri/autorizații solicitate de aut. pub. necesare realizării, recepționarii și punerii în funcțiune a Clădirii de arhiva A.C.N. S.A.

În cazul în care branșamentele la utilități și instalațiile de utilizare aferente necesita autorizații de construire distincte fata de cea obținută pentru investiția de baza, Antreprenorul vă face toate diligentele (inclusiv plata taxelor aferente) pentru obținerea acestora în numele Benef.ÎI. EXECUȚIE LUCRĂRI: Exec. lucrărilor pe șantier vă începe numai după aprobarea doc. de proiectare PROIECT TEHNIC (PT+CS+DDE +Documentația economica), la Beneficiar – aviz favorabil CTE ACN și după obținerea Autoriz. de Construire de către Antreprenor în numele CN ACN SA.

Valoarea totala a achiziției (fără TVA) este de 3.324.379,8 lei.

Societatea căreia i-a fost atribuit este ATC Architecture Expert SRL din Constanța.  

Despre ATC Architecture Expert SRL

Potrivit datelor furnizate de Confidas.ro, platformă interogată la data de 9 iunie 2022, societatea a fost înființată în anul 2019 și are sediul în municipiul Constanța.

Pentru anul 2021 societatea a raportat cifră de afaceri de 646.618 RON, profit de 153.510 RON și 4 angajați.

Unic asociat este Stelian Cioti, acesta fiind și administratorul firmei ce are ca obiect de activitate activităţi de arhitectură.

Numele acestuia mai este legat de următoarele societăți:
  • ATC 3R GREEN SRL - Asociat, Administrator ( 100% ) în Funcţiune din Constanţa 
  • ATC ALL INVEST SRL - Asociat, Administrator (100%) în funcţiune din Constanţa 
  • MARUSHA STAR SRL - Asociat, Administrator (33%) – Radiata – din Constanţa    
În perioada 02.07.2021 - 03.01.2013 compania ATC ARCHITECTURE EXPERT S.R.L. a încheiat 10 contracte de achiziții publice in valoare totală de 9.959.270,00 RON.

În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Canalele Dunăre - Marea Neagră și Poarta Alba - Midia Năvodari se modernizează în vederea creșterii siguranței navigației (DOCUMENT)

27 Mar 2024 460

Decizia, publicată în Monitorul Oficial Georgeta Bumbac, Ion Laurenţiu Voicu şi Cheţa Voicu, numiți administratori provizorii în CA al CN ACN Constanța SA

25 Mar 2024 552

CN Administrația Canalelor Navigabile SA, mesaj de 8 Martie

08 Mar 2024 404

Cumpărări directe Constanța Eco Terra Proiect SRL va actualiza documentația necesară reabilitării taluzului afectat de alunecarea de teren din zona Cumpăna (DOCUMENT)

22 Feb 2024 555

Licitații Constanța Firmele Transguard Security SRL și X Guard Security System asigură paza obiectivelor CN ACN SA (DOCUMENT)

08 Feb 2024 787

CN ACN SA Constanța actualizează documentația de avizare a lucrărilor de intervenții pentru reabilitarea taluzului de la Cumpăna. Mâine are loc licitația

08 Feb 2024 668

Licitații Constanța CN ACN anunță licitație pentru reabilitarea taluzului afectat de alunecarea de teren în zona Cumpăna (DOCUMENT)

31 Jan 2024 660

Licitații Constanța Administrația Canalelor Navigabile caută firmă pentru retehnologizarea ecluzei Năvodari, cu 73 de milioane de euro. Licitația anterioară, anulată (DOCUMENT)

05 Jan 2024 820

Ce firmă a bătut palma cu CN ACN SA, pentru servicii de închiriere de vehicule de transport de persoane cu șofer? (DOCUMENT)

06 Dec 2023 1072

Contestație la CNSC BLC Autohouse Leader SRL, nemulţumită de rezultatul unei licitaţii organizate de CN ACN SA Constanţa. Ce decizii au fost dictate?

29 Nov 2023 974

Imagini cu drona ale lucrărilor la portul Ovidiu nou (FOTO+VIDEO)

23 Nov 2023 1326

LIVE VIDEO+TEXT Administrația Canalelor Navigabile anunță astăzi demararea lucrărilor de modernizare și extindere a porturilor Luminița și Ovidiu

22 Nov 2023 1360

#Dobrogea145 Florin Goidea,director general al CN ACN SA Constanța, mesaj de Ziua Dobrogei

17 Nov 2023 1522

Contract de peste două milioane de lei. Firma Navis Max reabilitează instalația sanitară a sediului CN ACN (DOCUMENT)

28 Oct 2023 985

Decizii noi luate de conducerea CN Administrația Canalelor Navigabile Constanța

23 Oct 2023 979