Compania Naţională Romarm SA, responsabilă de siguranţa tragerilor în poligonul Capu Midia (document)

Contractul pentru servicii de asistenţă tehnică şi siguranţa tragerilor în poligonul Capu Midia a fost atribuit de Unitatea Militară 02494 unei companii din Bucureşti.
 
Potrivit anunţului de atribuire, publicat pe licitatiapublica.ro, contractul are ca scop achiziţionarea de servicii de asistenţă tehnică şi siguranţa tragerilor în poligonul Capu Midia (pentru zece zile). Contractul a fost atribuit prin negociere fără anunţ de participare, deoarece serviciile pot fi furnizate numai de un anumit ofertant, din motive tehnice. Contractul nr. A5839 a revenit Companiei Naţionale Romarm SA. Valoarea contractului atribuit este de 48.095,57 de lei fără TVA.

Compania Naţională Romarm SA, în datele Registrului Comerţului

Înmatriculată în anul 2000, firma are sediul social în Bucureşti. Capitalul social subscris, de 141.115.897,5 lei, integral vărsat, este compus din 56.446.359 de acţiuni nominative. Valoarea unei acţiuni este de 2,5 lei. Societatea este deţinută de Statul Roman, reprezentat de Ministerul Economiei, Comerţului şi Turismului.
 
Persoane împuternicite sunt: Constantin Croitoru - director general, Andrei Marius Diamescu - administrator, Cătălina Teodorescu Hatmanu - administrator, membru în Consiliul de Administraţie, Elisabeta Tanţiu - împuternicit, Claudiu-Ştefan Neagoe - administrator, membru CA, Gelaledin Nezir - administrator, membru în Consiliul de Administraţie, Lucica Diaconescu - administrator, membru în Consiliul de Administraţie, Bogdan Constantin Andronic - administrator, preşedinte CA, Cristina Mone - administrator, membru în CA. Compania Naţională Romarm se ocupă de fabricarea armamentului şi a muniţiei.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului. 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Militarii Forțelor Aeriene ale Republicii Moldova se antrenează în Poligonul Capu Midia din județul Constanța (FOTO)

11 Nov 2021 1223

Desfășurare amplă a forțelor NATO, la Capu Midia pentru apărarea litoralului românesc. Sute de militari au participat la exercițiu (galerie foto)

13 Mar 2018 2069

Exerciţii de testare a sistemului ţintă pentru trageri, în poligonul Capu Midia

17 May 2017 4122

Litoral TVDemonstrație de forță

18 Sep 2014 2561