Complexul sportiv din Cumpăna, construit de Euromateria SRL, cea care a blocat restaurarea Cazinoului şi a parcului arheologic (document)

Imagini pentru cumpana
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.  Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Compania Naţională de Investiţii a finalizat licitație pentru construirea unui complex sportiv la Cumpăna. CNI atribuit contractul socității Euromateria SRL, la o valoare de 11.191.471 lei. În termen de 36 luni de la semnarea contractului, cumpănenii vor avea un complex sportiv modern, cu teren de fotbal, de oină, baschet, pistă de atletism cu zone pentru aruncarea discului, a ciocanului ori a greutăţii, teren de handbal, de volei, două terenuri de tenis, spaţii de cazare într-o clădire cu regim de înălţime P+3E, cu sală de mese, bucătărie, precum şi gradene pentru 824 de spectactori. Complexul sportiv din Cumpăna va purta numele „Sfântul Nicolae“ şi va fi edificat pe strada Straja, nr. 45-47, pe un teren de 26.588 mp. Beneficiarul va fi Consiliul Local al comunei. Euromateria este firma care a contestat mai multe proiecte de investiţii din municipiul Constanţa, inclusiv licitaţia pentru Cazino şi parcul arheologic.

Despre asocierea SC Euromateria SRL

Cu sediul social în municipiul Bucureşti, strada Wilhelm Filderman, Euromateria SRL a fost înfiinţată în 2015. Firma provine din schimbarea sediului în alt judeţ. Capitalul social, format din 1.000 de părţi sociale, este deţinut de Răzvan Mihai Gheorghe, născut în 1982, în Bucureşti. Tot el este şi administratorul firmei, ce are ca obiect de activitate „lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“. Răzvan Mihai Gheorghe mai figurează ca asociat în Wiga Teal SRL, dar şi în mai multe societăţi radiate.


În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de atribuire al licitației.

Citește și:

Tupeu fantastic al angajatei Rico SRL! SC Euromateria şi Rico SRL dau în judecată pentru a doua oară Primăria Constanţa


Decizie de ultimă oră a CNSC! Contestaţia formulată de Euromateria SRL, respinsă. Reabilitarea Parcului Arheologic poate continua (document)

Licitaţia, reluată de CNI Firme din România, Italia şi Franţa se „bat“ pentru restaurarea Cazinoului din Constanţa (document)

Asocierea Euromateria SRL - Rico SRL, „inamicul nr. 1” al proiectelor Constanţei. Blestemul Parcului Arheologic! (documente)
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Euromateria SRL a obținut autorizație de construire pentru două hale construite în municipiul Constanța

03 Jun 2024 661

Compania Națională de Investiții a dat în judecată firma care a îngropat mai multe proiecte ale administraţiei Făgădău

22 Jul 2020 2770

A fost eliberată autorizaţia de construire pentru Sala Polivalentă din Constanţa. Câte locuri va avea

23 Oct 2019 4429

Încep lucrările la Sala Polivalentă din municipiul Constanţa!

30 Sep 2019 4222

Manuela Pătrăşcoiu, director general al Companiei Naţionale de Investiţii, despre Sala de Sport Polivalentă de 5.000 de locuri de la Constanţa!

26 Jul 2019 4803

O firmă care a îngropat mai multe proiecte ale administraţiei Făgădău a reuşit să pună mâna pe contract Detalii despre Sala Polivalentă pe care o va avea municipiul Constanţa!

28 Dec 2018 3932

Contractul privind proiectarea și execuția lucrărilor de execuție a Sălii de Sport Polivalente din Constanța, semnat de Compania Națională de Investiții

17 Dec 2018 2298

Silvani SRL, în insolvenţă. Dosarul, amânat pentru a se întocmi tabelul definitiv şi planul de reorganizare

24 Nov 2018 1890

CNI a anunţat numele societăţilor ce vor să reabiliteze Sinagoga din Constanţa Printre ele, şi Euromateria SRL, care a contestat licitaţia privind Cazinoul (document)

28 Mar 2018 5293

Euromateria SRL, o firmă celebră, cu lucrări celebre şi contestaţii le fel de cunoscute

20 Dec 2017 10620

Lucrări de anvergură din Constanţa, blocate prin contestaţii Insolvenţa firmei Silvani SRL, amânată pentru 2018. Legături cu Euromateria SRL

24 Nov 2017 4130

Societăţile care vor să reabiliteze Cazinoul se "duelează" în instanţă. Ce a decis Curtea de Apel Bucureşti?

21 Sep 2017 2534

Magistraţii Curţii de Apel au avut pe ordinea de zi un dosar privind soarta Cazinoului din Constanţa

25 Aug 2017 2402

Curtea de Apel s-a pronunţat în litigiul privind achiziţiile publice legat de reabilitarea Cazinoului. CNI obligată să reevalueze ofertele!

19 Aug 2017 4974

Motivarea deciziei CNSC în cazul proiectului de restaurare a Cazinoului Constanţa (document)

20 Feb 2017 3418