Tulcea Comuna Maliuc cumpără buldoexcavator, pentru dotarea serviciului voluntar pentru situații de urgență (DOCUMENT)

 
  • Valoare estimată totală 634.460,50 lei (aproximativ 126 mii de euro), fără TVA.
  • Compania Terra Romania Utilaje de Constructii SRL a încheiat 2707 contracte de achiziții publice in valoare totală de 130.683.836,60 lei.
 
 
Comuna Maliuc, din județul Tulcea, cumpără buldoexcavator în cadrul proiectului „Dotarea serviciului voluntar pentru situații de urgență al comunei Maliuc, cu Buldoexcavator“!
 
Conform licitatiapublica.ro, proiectul care face obiectul cererii de finanțare are ca obiectiv general „Achiziționarea unui buldoexcavator pentru îmbunătățirea serviciilor locale de bază destinate populației rurale în teritoriul comunei Maliuc, menit să promoveze bunăstarea socială a populației, în zonele greu accesibile“.
 
Valoare estimată totală 634.460,50 lei (aproximativ 126 mii de euro), fără TVA.
 
Potrivit datelor oficiale, proiectul care face obiectul cererii de finanțare are ca obiectiv general „Achizitionarea unui buldoexcavator pentru îmbunătățirea serviciilor locale de bază destinate populației rurale în teritoriul comunei Maliuc, menit să promoveze bunăstarea socială a populației, în zonele greu accesibile“.
 
„Realizarea acestui proiect va conduce la diminuarea tendințelor de declin socio–economic, la îmbunătățirea nivelului de trai în zonele rurale și la stoparea fenomenului de depopulare din mediul rural, prin reducerea decalajelor majore dintre mediul rural și cel urban. Pentru atingerea obiectivului proiectului, solicitantul își propune să achiziționeze un buldoexcavator, utilajul fiind necesar comunei pentru dotarea și dezvoltarea Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) Maliuc, în vederea acoperirii necesităților de intervenție pentru: lucrări de apărare și consolidare maluri, pentru apărare împotriva inundațiilor, ghețurilor și poluărilor accidentale, lucrări de întreținere a infrastructurii comunei (rețeaua stradală, sistemul de alimentare cu apă), în cazul intervențiilor în situații de urgență, mărunţirea resturilor vegetale cât şi curăţarea suprafeţelor înclinate. (diguri, canale) de ierburi şi lăstari, decolmatarea prin indepartarea materialului aluvionar pentru asigurarea scurgetii optime in albie pe canalele Dunarii ce se
regasesc pe teritoriul UAT Comuna Maliuc., deszapezire drum comunal DC 2 (singura cale de acces auto catre localitatile Partizani, Vulturu si Gorgova).
 
Obiectivele specifice ale proiectului sunt: îmbunătățirea calității vieții comunităților prin sprijinirea serviciilor de bază în zonele greu accesibile din Delta Dunarii, reducerea timpului de acțiune și eficientizarea acțiunilor în situațiile de urgență prin deplasarea cu mijloace și echipamente specifice la locul producerii de catastrofe naturale și dezastre, crearea unui loc de muncă și menținerea acestuia pentru o perioadă de minim 12 luni consecutive.
 
Oportunitatea finanțării investiției este dată de finanțarea prin Masura 3 – Promovarea bunăstarii sociale, a inovării și a patrimoniului cultural al zonei din cadrul implementării Strategiei de dezvoltare locală a Asociației Grup local pentru Pescărie Durabilă în Delta Dunării.

 
Sursele de finanţare ale contractului ce urmează a fi atribuite sunt asigurate din POPAM 2014-2020.
 

Contractul a fost încheiat cu societatea Terra Romania Utilaje de Construcții SRL, din Ilfov, firmă fondată în 2009 și specializată în comerţul cu ridicata al maşinilor pentru industria minieră şi construcţii.
 
Potrivit Confidas.ro, Terra Romania Utilaje de Construcții SRL este controlată de Terra Holding Gmbh, asociat unic, cu sediul social în Austria.
 
Victor-Ion Vasluian apare ca administrator.
 
Pentru anul trecut, cu 94 de angajați, Terra Romania Utilaje de Construcții SRL a declarat o cifră de afaceri de 259.809.416 de lei, cheltuieli de 251.473.272 de lei și un profit net de 11.634.977 de lei.
 
Compania Terra Romania Utilaje de Constructii SRL a încheiat 2707 contracte de achiziții publice in valoare totală de 130.683.836,60 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
        
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Firma unui fost decan de la „Spiru Haret“ va evalua bunuri imobile ale Primăriei, inclusiv monumentele istorice de pe domeniul public (DOCUMENTE)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații Tulcea Elf Grup Otopeni SRL, contract de peste 850.000 de euro pentru înființarea sistemului de canalizare în comuna tulceană Maliuc (DOCUMENT)

08 Mar 2024 639

Licitații Tulcea Primăria Maliuc contractează serviciile Aconnect Smart Software pentru debirocratizare (DOCUMENT)

02 Oct 2023 831

Licitații Tulcea „Serbările scrumbiei“, la Maliuc. Cât costă scena mobilă pentru acest eveniment (DOCUMENT)

14 Aug 2023 996

Tulcea Primăria comunei Maliuc a încheiat un contract pentru cumpărarea de calculatoare (DOCUMENT)

08 Mar 2023 1270

Consiliul Județean Tulcea concesionează un teren de 5.500 mp. Unde este situat

31 Jan 2023 1223

CJ Tulcea scoate la licitație un teren din Maliuc, la cererea unei firme inactive fiscal. La ce preț este evaluat (DOCUMENT)

12 Dec 2022 2155

Primăria Maliuc dă peste 500.000 de euro pentru infrastructura turistică. Banii merg la firma care a mai asfaltat străzi în localitate și la cea care a pus beculețele de sărbători (DOCUMENT)

27 Jul 2022 1283

Tulcea, în topul finanțărilor atrase prin PNRR!

19 Apr 2022 1571

UAT Maliuc, județul Tulcea angajează. Vezi dacă îndeplinești cerințele

26 Mar 2022 1903

Declarații de avere. Marian Ichim, agent ecolog în ARBDD Tulcea, deține trei terenuri și o casă în satul Partizani (DOCUMENTE)

06 Dec 2021 1425

Tulcea Primăria Maliuc modernizează căminul cultural

06 Oct 2020 3300

UPDATE. Alertă falsă în Delta Dunării! Mină descoperită pe canalul Sulina

07 Jul 2016 3742

La Tulcea, ploaia a făcut ravagii! Pagube materiale însemnate (galerie foto)

03 Jul 2016 4157