Comuna Mihai Bravu, din județul Tulcea, implementează un sistem pentru debirocratizarea instituției. Ce firmă de software livrează sistemul (DOCUMENT)

  • Aconnect Smart Software a semnat contractul cu reprezentanții comunei Beștepe, din județul Tulcea, vizând un proiect similar, iar în 2022 au fost semnate de aceeași firmă contracte similare cu Primăria Mihail Kogălniceanu și cu Primăria Grindu.
  • Valoarea contractului de la Mihai Bravu este de circa 200.000 de euro.
  • În Secțiunea Document poate fi accesat anunțul de atribuire.
Comuna tulceană Mihai Bravu a atribuit companiei Aconnect Smart Software contractul privind serviciile pentru debirocratizarea primăriei.
 
Este vorba despre contractul vizând „Implementarea infrastructurii unui ecosistem cloud based pentru debirocratizarea proceselor instituției (front office - back office) în cadrul UAT Comuna Mihai Bravu“ în cadrul proiectului „Ecosistem digital interconectat și integrat în cadrul ITI Tulcea - UAT Mihai Bravu aflate în competența Comunei Mihai Bravu“, cod SMIS 154669.
 
Contractul a fost atribuit prin licitație deschisă, în cadrul căreia au fost depuse două oferte, una singură admisibilă, iar valoarea totală este de 1.000.000 de lei fără TVA, echivalentul a peste 200.000 de euro, la cursul actual.
 
Finanțarea este asigurată din fonduri europene.
 
Potrivit autorității contractante, „scopul achiziției vizează creșterea performanței administrației publice la nivelul UAT Mihai Bravu și instituțiilor subordonate, în domeniul asigurării serviciilor sociale și medicale, prin implementarea de măsuri de simplificare a procedurilor administrative cu caracter general de tip front-office și back-office, respectiv eficientizarea fluxurilor de comunicare intra și interinstituționale“.
 
Despre Aconnect Smart Software SRL
 
În februarie 2023, societatea Aconnect Smart Software a semnat contractul cu reprezentanții comunei Beștepe, din județul Tulcea, vizând un proiect similar, iar în 2022 au fost semnat de aceeași firmă contracte similare cu Primăria Mihail Kogălniceanu și cu Primăria Grindu.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Aconnect Smart Software SRL a fost înființată la finele anului 2020 și are sediul social în Timișoara, pe strada Putna nr. 13, obiectul de activitate principal fiind reprezentat de activități de realizare a soft-ului la comandă (software orientat client).
 

Asociați cu părți egale și administratori sunt Gabriel Al-Baba și George Daniel Anghel.
 
Numele lui Gabriel Al-Baba figurează și în Distribution Net System SRL, Aconnect International Software SRL, Aconnect RPA Solutions SRL și Netlink International SRL, toate din județul Timiș.

 
La rândul său, George Daniel Anghel figurează și în Insights Enterprise SRL Brașov, Digitax Online Public Services SRL București (unde este administrator), dar și Netling International SRL Timiș.
 
Pentru a reveni la Aconnect Smart Software SRL, în 2021 firma a declarat 0 angajați, profit peste 150.000 de lei și cifra de afaceri peste 160.000 de lei.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Aconnect Smart Software S.R.L. a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 98.000 de lei, alături de instituțiile tulcene numărându-se și Municipiul Adjud.
 
Despre comuna Mihai Bravu
 
Comuna Mihai Bravu se află la o distanță de 37 km de municipiul Tulcea.
 
Potrivit Consiliului Județean Tulcea, în vechile hărți şi documente din perioada medievală comuna se regăsește sub denumirea de Camber, prima atestare documentară a acestei localități datând din secolul al XVI-lea.
 
Satele componente ale comunei sunt: Mihai Bravu - reşedința de comună, Satu Nou şi Turda.
 
Primarul comunei Mihai Bravu este Tănase Răducan (PSD), primar aflat la al treilea mandat, iar viceprimarul este Gabriel Ciobanu (PSD), aflat, de asemenea, la al treilea mandat.
 
Din Consiliul Local al Comunei Mihai Bravu fac parte următorii consilieri: Paraschiva Antone (PNL), Gelu Bouroșu (PMP), viceprimarul Gabriel Ciobanu (PSD), Domnica Ciunganu (PNL), Constantin Dumitru (PSD), Olga Păsărică (PSD), Nelu Răducanu (PSD), Vasile Stan (PSD), Dănuț Ștefănoiu (PSD), Ștefana Strejoiu (PNL), Mihai Totir (PSD), iar media de vârstă este de 52 de ani.
 
În Secțiunea Document poate fi accesat anunțul de atribuire.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Sistem informatic pentru primăria din Sulina. Aconnect Smart Software mai câștigă un contract în județul Tulcea (DOCUMENT)
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații Tulcea Comuna Nufăru se debirocratizează cu fonduri europene. Contract cu Aconnect Smart Software SRL, din București (DOCUMENT)

03 Dec 2023 894

Licitații Tulcea Primăria Maliuc contractează serviciile Aconnect Smart Software pentru debirocratizare (DOCUMENT)

02 Oct 2023 837

Licitații Tulcea Aconnect Smart Software SRL, contract pentru debirocratizarea Comunei Baia (DOCUMENT)

02 Oct 2023 824

Licitații Tulcea Comuna Greci se debirocratizează. Ce firmă se ocupă de implementarea sistemului digital (DOCUMENT)

30 Sep 2023 881

Licitații Constanța Primăria Istria, contract cu Aconnect Smart Software SRL! Ecosistem cloud based, pentru debirocratizarea instituției (DOCUMENT)

14 Aug 2023 1046

Licitații Tulcea Aconnect Smart Software SRL, contract cu Primăria Slava Cercheză pentru debirocratizarea instituției (DOCUMENT)

14 Aug 2023 938

Ce cumpără Primăria Mihai Viteazu, județul Constanța, de la o firmă din Timișoara?

22 Jun 2023 1248

Licitații Tulcea Aconnect Smart Software din Timișoara, contract pentru debirocratizarea Primăriei Luncavița (DOCUMENT)

16 Jun 2023 1024

Aconnect Smart Software a mai câștigat un contract în județul Tulcea. Costul achiziției este de un milion de lei (DOCUMENT)

25 May 2023 1378

Sistem informatic pentru primăria din Sulina. Aconnect Smart Software mai câștigă un contract în județul Tulcea (DOCUMENT)

25 Apr 2023 1583

Tulcea Contract de două milioane de lei încheiat cu o firmă din Timișoara (DOCUMENT)

24 Mar 2023 1559

Comuna Beștepe, județul Tulcea, cumpără echipamente IT și sisteme cloud based pentru debirocratizarea instituției. Ce firme au câștigat contractele (DOCUMENTE)

24 Feb 2023 1612

Încă un contract încheiat de Aconnect Smart Software SRL cu o primărie din județul Tulcea (DOCUMENT)

13 Dec 2022 2901

O companie nou înființată a dat lovitura la o primărie din județul Tulcea! (DOCUMENTE)

04 Dec 2022 2706