Comuna tulceană Izvoarele modernizează străzile în satul Alba. Cui a atribuit contractul de peste 2,84 de milioane de euro! (DOCUMENT)

Comuna Izvoarele, jud. Tulcea. Sursa foto: Primăria Comunei Izvoarele
  • Aceeași asociere, cu același subcontractor, și-a adjudecat și contractul privind lucrările de asfaltare din comuna Mahmudia.
  • Valoarea contractului privind asfaltările din satul Alba, comuna Izvoarele, este de peste 14,03 milioane de lei, adică peste 2,84 de milioane de euro, la cursul actual.
Comuna Izvoarele, din județul Tulcea, a atribuit contractul privind modernizarea străzilor în satul Alba către Sofvi Construct Instal SRL, în asociere cu Mega Edil SRL și Tehno-Edil AMF SRL, SC Rami Mondovia Construct SRL fiind subcontractor.
 
De menționat că, recent, aceeași asociere, cu același subcontractor, și-a adjudecat și contractul privind lucrările de asfaltare din comuna Mahmudia.
 
Valoarea contractului privind asfaltările din satul Alba, comuna Izvoarele, este de peste 14,03 milioane de lei, adică peste 2,84 de milioane de euro, la cursul actual.
 
Informațiile privind atribuirea contractului au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că achiziția s-a făcut prin procedura simplificată, fiind depuse trei oferte pentru contract, dintre care una neconformă.
 
Contractul a fost adjudecat de asocierea formată din firmele Sofvi Construct Instal SRL, în asociere cu Mega Edil SRL și Tehno-Edil AMF SRL, SC Rami Mondovia Construct SRL fiind subcontractor, la o valoare totală a contractului de 14.035.008,34 de lei fără TVA, față de suma estimată inițial de primărie, de 14.401.046,22 de lei fără TVA.
 
În descrierea contractului se arată că „lungimea totală a străzilor ce se vor asfalta este de 6,383.36 m, iar suprafața carosabilă și pietonală este de 33,445.00 mp. Pod amplasat pe strada Principală la km 0+060“.
 
Despre Sofvi Construct Instal SRL
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 27 aprilie 2023, compania Sofvi Construct Instal a fost înființată în anul 2015 și, potrivit Registrului Comerțului consultat la aceeași dată, și-a schimbat sediul social din Giurgiu, strada Smîrdei, nr. 47, în București, Sectorul 2, Bulevardul Chișinău, nr. 16.
 

Obiectul de activitate al societății este reprezentat de lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor.
 
Asociați sunt Mihail Feodor și Cristian Soldat, ultimul fiind și administratorul societății, iar numele său figurând și în Amero Impex Com SRL București.

 
La rândul său, Mihail Feodorov mai apare și în Ravnet SRL București.
 
Cifrele Sofvi Construct Instal arată că în 2021 societatea a avut 12 angajați, profit peste 140.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 10,81 de milioane de lei.
 
Firma are un punct de lucru în Măcin.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Sofvi Construct Instal SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 62.632.798,82 de lei.
 
Printre instituțiile publice care au semnat contracte cu firma se numără Comuna Carcaliu, Comuna Cerna, Comuna Ciucurova, Comuna Peceneaga, dar și altele.
 
Despre Mega Edil SRL
 
În noiembrie 2022, compania Mega Edil a semnat cu reprezentanții Consiliului Județean Tulcea contractul privind deszăpezirea drumurilor din județ, zona Vest.
 
Potrivit Confidas.ro, Mega Edil Buzău SRL are sediul în comuna Merei, sat Lipia, nr. 867F, obiectul de activitate al sociatății fiind alte lucrări speciale de construcții n.c.a.
 
Potrivit sursei citate, asociatul unic este Mihaela Georgeta Florea, iar administratorul este Sorin Blăgău.
 
Numele Mihaelei Georgeta Florea figurează și în firmele Classic Prompt Construct, Mega Edil Imobiliare și Mega Edil Logistics.
 
Pentru a reveni la cifrele Mega Edil, în 2021, societatea a avut 105 angajați, profitul a depășit 1,52 de milioane de lei, iar cifra de afaceri s-a ridicat la peste 68,18 milioane de lei.
 
Societatea are un punct de lucru în lcoalitatea Mărăcineni, din Buzău, dar și în Tulcea, în extravilanul municipiului.
 
Conform sursei citate, Compania Mega Edil SRL a încheiat 132 de contracte de achiziții publice în valoare totală de 172.048.373,13 lei.
 
Printre instituțiile publice care au semnat contracte cu firma se numără Comuna Ceatalchioi, Comuna Amaru, Comuna Boldu, Comuna Breaza, Comuna C.A. Rosetti, Comuna Chilia Veche, dar și altele.
 
Despre Tehno-Edil AMF SRL
 
Compania Tehno-Edil AMF SRL a semnat, în cursul acestei luni, contractul privind lucrările la infrastructura stradală în comuna tulceană Horia.
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată pe 27 aprilie 2023, societatea a fost înființată în anul 2016 și are sediul social în București, Sectorul 3, Bulevardul Theodor Pallady, nr. 21, obiectul de activitate fiind reprezentat de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
 
Asociat unic figurează Valerica Mirela Crudu, care și administrează firma.
 
În 2021, societatea a declarat șapte angajați, profit peste 1,68 de milioane de lei și cifra de afaceri peste 2,64 de milioane de lei.
 
Tehno-Edil AMF are un punct de lucru în Focșani.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Tehno-Edil AMF SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 10.098.317,58 de lei.
 
Printre autoritățile contractante se numără Comuna Baia, Comuna Bilciurești, Comuna Boldur, Comuna Carcaliu, Comuna Cerna, dar și altele.
 
Despre subcontractorul Rami Mondovia Construct SRL
 
Potrivit Confidas.ro, consultată pe 27 aprilie 2023, societatea Rami Mondovia Construct a fost înființată în anul 2017 și are sediul social în Giurgiu, Bulevardul Ion IC Brătianu, nr. 10-12, obiectul de activitate fiind reprezentat de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
 
Asociați în firmă sunt Maria și Răzvan Laurențiu Drăguleț, ultimul fiind și administratorul societății.
 
În 2021, societatea a avut patru angajați, profit peste 1,20 de milioane de lei, iar cifra de afaceri a depășit 2,03 milioane de lei.
 
Potrivit Conifdas.ro, compania Rami Mondovia Construct SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 3.029.037,84 de lei.
 
Printre autoritățile contractante se numără Administrația Domeniului Public Sector 2, Administrația Domeniului Public și Dezvoltare Urbană Sector 6, Compania Municipală Termoenergetica SA, Comuna Berceni, Comuna Bragadiru, dar și altele.
 
Despre comuna Izvoarele
 
Conform Institutului de Cercetări Eco-Muzeale Tulcea, citat pe site-ul oficial al Primăriei Comunei Izvoarele, satul Izvoarele apare menţionat într-un document turcesc din anul 1543 sub numele de Ali-Beg.
 
Comunitatea a fost întemeiată se pare numai de familii de greci originari din jurul Salonicului, de-a lungul timpului aceasta având denumiri diferite, iar cea de Izvoarele fiind stabilită în anul 1965, potrivit aceleiași surse.
 
Se mai precizează, de asemenea, că memoria colectivităţii păstrează legenda întemeierii acestei localităţi ca fiind un popas de 40 de zile determinat de naşterea unui copil. Iarna grea din acea vreme a făcut ca popasul să se prelungească, iar familiile să rămână pentru totdeauna aici.
 
Primarul comunei Izvoarele este George Ghiorghe, din partea PNL, primar aflat la al doilea mandat, iar viceprimarul este Steliana Iordache, tot din partea PNL, aflată la al doilea mandat de vice.
 
Consiliul Local Izvoarele este format din consilierii Tudor Dascălu (PSD), Daniela Dobrescu (PSD), Petre Fotea (PNL), Cătălin Gemănaru (PSD), Dumitru Gheorghe (PNL), Steliana Iordache (PNL), Gherghina Iorgu (PNL), Laura Elena Nechifor (PNL), Gigi-Vasile Scapau (PNL), Ionela Valentina Stoian (PNL), și Daniela Petru Stoian (PNL).
 
În Secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire a contractului.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Schimbări în cadrul Dana Africana SRL, firma unei femei din Tulcea

25 Apr 2024 231

Tulcea Spectaculoasa fântână arteziană de pe Faleza Ivan Patzaichin va fi redeschisă!

25 Apr 2024 339

#DobrogeaDigitală Cernavodă în anul 1879 - „Este susceptibil de a deveni o piață importantă“

25 Apr 2024 431

Tulcea Jandarmii, în vizită la Școala nr. 12 – au fost aduși și câinii de serviciu

25 Apr 2024 287

Oportunități de carieră la ISU Tulcea! Iată ce trebuie să știi

25 Apr 2024 284

Polițiștii din Tulcea, la datorie pentru o sărbătoare a Floriilor în siguranță

25 Apr 2024 212

Decizie finală în dosarul Dănuț Căpățînă și Sorin Strutinsky! Proces penal încetat, ca urmare a intervenirii prescripţiei răspunderii penale

24 Apr 2024 751

#DobrogeaDigitală Medgidia în anul 1879 - „Negustori şi ţărani veneau aici chiar din țări foarte depărtate de Dobrogea“

24 Apr 2024 911

Tulcea Sorin Grindeanu, în vizită la conferința de recepție a Aeroportului „Delta Dunării” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 470

Angela Bianca Ispas, șef în Parchetul Tribunalului Tulcea încă două luni

24 Apr 2024 346

„Ziua Porților Deschise”, la Aeroportul Internațional „Delta Dunării” Tulcea

23 Apr 2024 554

Colegiul Prefectural Tulcea Măsurile luate de autorități, în perioada Sărbătorilor de Paște și 1 Mai

23 Apr 2024 364

„Ziua Bibliotecarului din România", marcată de Biblioteca Județeană Panait Cerna Tulcea

23 Apr 2024 357

Tulcea Ministrul Sorin Grindeanu, prezent la conferința de recepție a Aeroportului Internațional „Delta Dunării”

23 Apr 2024 482

ARBDD Ziua Pământului celebrată de copii la Sulina, județul Tulcea

23 Apr 2024 292