Consiliul Județean Constanța a atribuit un contract. Administratorul firmei câștigătoare, legături cu un fost consilier judeţean PSD și cu Sorin Strutinsky (DOCUMENT)

  • Consiliul Județean Constanța a atribuit prin achiziție directă contractul de servicii de spălare și dezinfectare a instalațiilor de ventilație, climatizare și încălzire de la Centrul de Excelență în Turism
  • Contractul în valoare de 14.000 lei fără TVA a revenit societății Install Safe System din Constanța
  • Firma funcționează din 2017 iar pentru 2022 a raportat o cifră de afaceri de 316,588.00 lei cu un profit de 177,058 lei și un număr de 2 angajați
  • Asociat și administrator al companiei este Gilda-Elena Dospinescu. Aceasta a mai figurat ca în administrator și în M&D Farers Invest SRL, în prezent radiată
  • M&D Farers Invest SRL este una dintre firmele controlate de Gabriel Sorin Strutinsky, intrată în insolvență încă din 2014 și ulterior în faliment
 


Consiliul Județean Constanța a atribuit prin achiziție directă contractul de servicii de spălare și dezinfectare a instalațiilor de ventilație, climatizare și încălzire de la Centrul de Excelență în Turism, situat în municipiul Constanța, Str. Nicolae Titulescu, nr. 32.
Contractul în valoare de 14.000 lei fără TVA a revenit societății Install Safe System cu sediul social în municipiul Constanța, bulevardul Tomis, nr. 342.
Firma funcționează din 2017 iar pentru 2022 a raportat o cifră de afaceri de 316,588.00 lei cu un profit de 177,058 lei și un număr de 2 angajați.
Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 88.98%.
Asociat și administrator al companiei este Gilda- Elena Dospinescu. Aceasta a mai figurat ca în administrator și în M&D Farers Invest SRL, în prezent radiată.
Compania figurează cu alte 10 contracte din achiziții publice în perioada 2019-2023 și al treilea contract cu administrația județeană, potrivit www.termene.ro.
M&D Farers Invest SRL este una dintre firmele controlate de Gabriel Sorin Strutinsky, intrată în insolvență încă din 2014 și ulterior în faliment.  Societatea fusese înfiinţată în anul 2009, a avut  sediul social în municipiul Constanţa, strada Mircea cel Bătrân, şi s-a ocupat de prestarea serviciilor anexe transportului pe apă.  Asociaţii societăţii au fost Gabriel Sorin Strutinsky, care deţinea 65 de părţi sociale, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 32.5%, Giuseppe Severin, care deţinea 128 de părţi sociale, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 64%, dar şi Serghie Cristian Ion, care deţinea 7 părţi sociale, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 3.5%.
 
Înalta Curte a respins, ca inadmisibilă, sesizarea Curții de Apel Constanța în dosarul lui Nicolae Dospinescu, fost consilier judeţean PSD!
 
Reamintim, judecătorii de la Curtea de Apel Constanța au decis, în februarie 2023, să sesizeze Înalta Curte de Casație și Justiție, în vederea pronunțării unei hotărâri prealabile, pentru dezlegarea unei chestiuni de drept în dosarul în care DNA Constanța a trimis în judecată mai multe persoane, printre care și Nicolae Dospinescu, fost consilier judeţean PSD și fostul soț al Ramonei Dospinescu și ea fost director a Direcţiei de Patrimoniu din cadrul Primăriei Constanţa.

Pe 19 iunie 2023, Completul pentru dezlegarea unor chestiuni de drept în materie penală, din Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, a soluționat cazul prin respingerea acțiunii.


În contextul deciziei Înaltei Curți, Curtea de Apel Constanța va relua cercetarea judecătorească în cauză.
 


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Imperiul se clatină Mai multe societăţi la care Strutinsky este acţionar au intrat în faliment

Înalta Curte a respins, ca inadmisibilă, sesizarea Curții de Apel Constanța în dosarul lui Nicolae Dospinescu, fost consilier judeţean PSD!

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații publice Pereții exteriori ai unor clădiri din municipiu, acoperiți cu picturi murale. Cui a atribuit Primăria Constanța acest contract? (DOCUMENT)

24 Apr 2024 511

Licitații directe Firmă de casă a SPIT Constanța a câștigat un contract de mentenanță program contabilitate și de la municipalitate

20 Apr 2024 538

Licitații publice Paza bunurilor publice și private aparținând municipiului Constanța vor fi asigurate și anul acesta de firmele fostului polițist și detectiv particular, Brotac (DOCUMENT)

20 Apr 2024 929

Raris SRL furnizează și anul acesta foișoarele de salvamar pentru plaja din Constanța și stațiunea Mamaia (DOCUMENT)

18 Apr 2024 398

Licitații publice CJC O companie din Craiova va promova „Departamentul Sănătatea mamei și copilului din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța“

06 Apr 2024 641

Licitații publice CJC schimbă destinația unui corp de clădire de la Pavilionul Expozițional din magazie în birouri. Cine a câștigat contractul de lucrări! (DOCUMENT)

06 Apr 2024 1671

Licitații publice Primăria Mangalia cheltuie aproape 20.000 de euro pentru servicii de medicina muncii. Contractul a fost câștigat de o firma din municipiul Constanța (DOCUMENT)

05 Apr 2024 576

Licitații publice Consiliul Județean Constanța a bătut palma cu o firmă din Buzău pentru cadastrarea unor imobile ale județului (DOCUMENT)

28 Mar 2024 563

Cât plătește administrația Chițac pentru conferințele Dilema de la Constanța (DOCUMENT)

27 Mar 2024 607

Cumpărări directe O firmă din Mureș va furniza tutori arbori pentru Primăria Constanța (DOCUMENTE)

27 Mar 2024 478

Licitații publice Compania controlată de Marius Tudorel Constantin primește încă un contract prin atribuire directă de la Primăria Constanța (DOCUMENTE)

23 Mar 2024 634

Cine a câștigat contractul de dirigenție de șantier pentru modernizarea și modificarea fațadei Galeriei de Artă de pe strada Ștefan cel Mare din Constanța?(DOCUMENT)

19 Mar 2024 782

UPDATE Laurențiu Stamat de la Larsen Consulting SRL a bătut palma și cu Primăria Constanța. Vezi pentru ce (DOCUMENT)

14 Mar 2024 784

Licitații publice O firmă înființată anul trecut va executa pentru Primăria Constanța, documentația de reabilitare urbană a terenului din zona ICIL din Constanța (DOCUMENT)

12 Mar 2024 893

Farmavet SA a bătut palma cu Primăria Constanța. Ce va livra firma? (Document)

10 Mar 2024 710