Consiliul Judeţean Constanţa cumpără mobilier de la SC Logi Bic SRL (document)

Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.



Consiliul Județean Constanța a atribuit, prin licitație deschisă, un contract ce vizează dotări pentru proiectul „Extindere UAMS Agigea prin înființarea unui centru de îngrijire a persoanelor cu afecțiuni Alzheimer”.
 
Este vorba despre dotarea și echiparea noului corp de clădire D+P+1E+M a Unității de Asistență Medico-Socială Agigea cu: - mobilier şi echipamente module cazare-îngrijire; - mobilier camere personal medical; - mobilier sala servire masă, spaţiu preparare masă, depozitare alimente; - mobilier și echipamente camere de curățenie, grupuri sanitare pe sexe, camera de paza; - mobilier si echipamente zona loisir, activități comune, socializare.
 
Criteriul de atribuire a contractului a fost "preţul cel mai scăzut". S-a primit o singură ofertă. Este vorba despre SC Logi Bic SRL, strada Burebista nr. 3, comuna Cumpăna, firmă care şi a fost desemnată câştigătoare. Valoarea totală finală a contractului este de 350.709 lei.
 
Firma Logi Bic SRL a fost înfiinţată în 2000, are un capital social de 10000 lei şi un obiect de activitate bazat pe "Fabricarea de mobilă n.c.a".
 
Asociaţi sunt Ion Maria, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 50% / 50%, şi Ion Ion, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 50% / 50%.
 
Administrator este Teodorescu Constantin.

 
Potrivit vrajitorul.eu, această firmă avea, anul trecut, un număr mediu de 58 de salariaţi. De asemenea, tot anul trecut, societatea avea o cifră de afaceri de 3.557.367 lei, datorii de 2.669.613 lei. Cu toate astea, ultima publicare în ANAF este 30.09.2015, iar la acea dată societatea nu avea datorii!
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații Constanța Logi Bic SRL va dota, cu peste 100.000 de euro, unitățile școlare din comuna Nicolae Bălcescu (DOCUMENT)

19 Feb 2024 699