Combaterea criminalitatii in achizitiile publice

Constanţa. Primăria a publicat contractul cu SRL-ul care va repara locurile de joacă şi terenurile de sport din municipiu (document)

SPS Invest & Co SRL din Cumpăna va repara mobilierul urban, terenurile de sport şi locurile de joacă din Constanţa. Primăria a publicat contractul încheiat în luna februarie a acestui an privind achiziţia lucrărilor de reparaţii curente la mobilierul urban, locurile de joacă şi terenurile de sport amplasate în municipiul Constanţa şi staţiunea Mamaia.
 
Licitaţia a fost defalcată în trei loturi, după cum urmează:
- pentru reparaţii curente la mobilierul urban din municipiul Constanţa, efectuarea lucrărilor de reparaţii curente la diferite categorii de mobilier urban din municipiul Constanţa, respectiv bănci de odihnă, mese mari şi mici, copertine parasolare, copertina scenei Perla din staţiunea Mamaia, scrumiere stradale, cişmele stradale şi gardul Pasarelei Sat Vacanţă;
 
- pentru reparaţii curente la locurile de joacă din municipiul Constanţa - se referă la repararea elementelor de joacă model european din municipiul Constanţa şi staţiunea Mamaia care nu sunt incluse în prima etapă a proiectului privind „Reamenajarea locurilor de joacă din municipiul Constanţa“ şi dezafectarea/transportul/depozitarea elementelor de joacă model clasic casate;
 
- pentru menţinerea locurilor de joacă în conformitate cu normele europene de siguranţă, este necesar ca la fiecare locaţie să se execute lucrări de reparaţii sau ridicarea de pe locaţie a elementelor care, din cauza defecţiunilor, pot conduce la accidente grave;
 
- pentru reparaţii curente la terenurile de sport din municipiul Constanţa.
 
Aceste lucrări sunt necesare pentru aducerea în stare optimă de funcţionare a terenurilor de sport, în conformitate cu normele europene.
Valoarea totală finală a contractelor câştigate de SPS Invest & Co SRL este de 134.665,14 lei (vezi secţiunea „Documente“).
 

Despre SPS Invest & Co SRL 

 
Firma are sediul social în localitatea Cumpăna. A fost înfiinţată în anul 2004, asociaţi fiind Mihaela Irina Togan şi Liliana Mioara Badea. Togan are şi calitatea de administrator în firma al cărei principal obiect de activitate este fabricarea articolelor din material plastic pentru construcţii.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

A doua etapă din cadrul programului primăriei Cumpăna „Tabere de vară pentru elevii cu rezultate deosebite în anul școlar 2018 – 2019”

19 Jul 2019 192

Școală Gimnazială nr. 2 din Viile, comuna Ion Corvin va intra in reabilitare și modernizare (document)

19 Jul 2019 199

Noul regulament privind activitatea de taximetrie din municipiul Constanţa, lansat în dezbatere publică (documente)

19 Jul 2019 237

Cumpăna, gazda conferinţei “Creştem România BIO”

19 Jul 2019 205

Drepturi sau libertăți cetățenești încălcate? Primăria invită constănțenii interesați să participe la ședința Comisiei din 24 iulie

18 Jul 2019 275

Iubitorii de lectură, invitaţi la târgul "Valuri de carte" de la Constanţa

18 Jul 2019 291

Unde poate fi consultat proiectul pentru aprobarea Regulamentului de transport în regim de taxi în municipiul Constanța

18 Jul 2019 294

Continuă acțiunile de dezinsecție în cartierele constănţene

18 Jul 2019 325

Consultare de piaţă. Primăria municipiului Constanţa actualizează PUZ Peninsulă

18 Jul 2019 269

Circa patru kilometri de drumuri din comuna Cumpăna, reabilitate (document)

18 Jul 2019 485

Fadmig SRL bifează un nou contract cu Primăria Constanţa. Va reabilita balustrada de la Cazino (document)

18 Jul 2019 552

Primăria Constanţa, bună de plată! Federaţia pentru Protecţia Animalelor şi Mediului a anulat în instanţă contractul de ecarisaj (documente)

18 Jul 2019 2465

Primăria Municipiului Mangalia organizează concurs de recrutare. Două posturi contractuale

17 Jul 2019 275

Primăria Municipiului Constanța continuă acțiunile de întreținere și igienizare a spațiilor verzi (galerie foto)

17 Jul 2019 299

Trafic restricționat total, în această noapte, într-o intersecție principală din Constanța

17 Jul 2019 746