Constanţa. Primăria a publicat contractul cu SRL-ul care va repara locurile de joacă şi terenurile de sport din municipiu (document)

SPS Invest & Co SRL din Cumpăna va repara mobilierul urban, terenurile de sport şi locurile de joacă din Constanţa. Primăria a publicat contractul încheiat în luna februarie a acestui an privind achiziţia lucrărilor de reparaţii curente la mobilierul urban, locurile de joacă şi terenurile de sport amplasate în municipiul Constanţa şi staţiunea Mamaia.
 
Licitaţia a fost defalcată în trei loturi, după cum urmează:
- pentru reparaţii curente la mobilierul urban din municipiul Constanţa, efectuarea lucrărilor de reparaţii curente la diferite categorii de mobilier urban din municipiul Constanţa, respectiv bănci de odihnă, mese mari şi mici, copertine parasolare, copertina scenei Perla din staţiunea Mamaia, scrumiere stradale, cişmele stradale şi gardul Pasarelei Sat Vacanţă;
 
- pentru reparaţii curente la locurile de joacă din municipiul Constanţa - se referă la repararea elementelor de joacă model european din municipiul Constanţa şi staţiunea Mamaia care nu sunt incluse în prima etapă a proiectului privind „Reamenajarea locurilor de joacă din municipiul Constanţa“ şi dezafectarea/transportul/depozitarea elementelor de joacă model clasic casate;
 
- pentru menţinerea locurilor de joacă în conformitate cu normele europene de siguranţă, este necesar ca la fiecare locaţie să se execute lucrări de reparaţii sau ridicarea de pe locaţie a elementelor care, din cauza defecţiunilor, pot conduce la accidente grave;
 
- pentru reparaţii curente la terenurile de sport din municipiul Constanţa.
 
Aceste lucrări sunt necesare pentru aducerea în stare optimă de funcţionare a terenurilor de sport, în conformitate cu normele europene.
Valoarea totală finală a contractelor câştigate de SPS Invest & Co SRL este de 134.665,14 lei (vezi secţiunea „Documente“).
 

Despre SPS Invest & Co SRL 

 
Firma are sediul social în localitatea Cumpăna. A fost înfiinţată în anul 2004, asociaţi fiind Mihaela Irina Togan şi Liliana Mioara Badea. Togan are şi calitatea de administrator în firma al cărei principal obiect de activitate este fabricarea articolelor din material plastic pentru construcţii.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Imobile scoase la vânzare de Primăria Cuza Vodă, județul Constanța. Iată unde sunt situate

19 Apr 2024 79

Vrei să amenajezi o grădină de legume? Primăria Agigea, județul Constanța lansează licitație pentru concesionarea unui teren

19 Apr 2024 185

Imobiliare Constanța Complex Savoy SA, răspuns negativ de la Primăria Constanța

19 Apr 2024 204

ZIUA LIVE Mihai Vîlcu, candidat USR la Primăria Ghindărești – „2024 este un an foarte greu din punct de vedere electoral” (VIDEO)

19 Apr 2024 172

Licitații Tulcea Elevii de la Școala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu” din Babadag vor primi, zilnic, pachete alimentare de la SC Complex Anelis SRL (DOCUMENT)

19 Apr 2024 155

Declarații de avere Alexandrina Elena Șocarici, secretar la Primăria Dumbrăveni, averea și interesele (DOCUMENTE)

19 Apr 2024 176

Raportul informării și consultării publicului Pro și contra edificării unei clinici medicale în municipiul Constanța, investiția Cardiozone Med! (DOCUMENTE)

19 Apr 2024 259

Cumpărări directe Constanța Cât plătește Primăria Năvodari pentru cosit zone verzi adiacente căilor publice (DOCUMENT)

19 Apr 2024 273

Licitații Tulcea Woodart SRL va dota Școala Gimnazială Ostrov cu mobilier și materiale didactice (DOCUMENT)

19 Apr 2024 233

Cumpărări directe Constanța Primăria Istria investește în lucrări de amenajare a platformei Școala Nuntași (DOCUMENT)

19 Apr 2024 216

Primăria Constanța „Ovidio Running” a ajuns la a treia ediție. Iată ce restricții de circulație vor fi

19 Apr 2024 293

Locuri de muncă Constanța Primăria Municipiului Mangalia scoate la concurs un post vacant. Detalii

19 Apr 2024 313

Atenție, constănțeni! În perioada următoare se vor verifica toate cele 63 de sirene de alarmare publică din Constanța

19 Apr 2024 384

Primăria Constanța Întâlnire de lucru la Direcția Generală de Asistență Socială. Iată despre ce s-a discutat

19 Apr 2024 375

Cumpărări Directe Primăria Cuza Vodă, județul Constanța cumpără pachete pentru sărbători. Ce produse vor conține (DOCUMENT)

18 Apr 2024 584