Combaterea criminalitatii in achizitiile publice

Continuă lucrările de reabilitare a conductelor de apă din Bărăganu Iată ce firmă a câştigat licitaţia (document)

Primăria localităţii Bărăganu din judeţul Constanţa a anunţat care este firma câştigătoare a licitaţiei de atribuire prin procedură simplificată a lucrării „Alimentare cu apă a localităţii Bărăganu şi reabilitare alimentare cu apă a localităţii Lanurile, comuna Bărăganu, jud. Constanţa - lucrări rămase de executat“. Este vorba de firma Building Construction Mea SRL.

Responsabili de atribuirea licitaţiei 

Persoanele cu funcţie de decizie din cadrul autorităţii contractante implicate în procedura de achiziţie publică sunt: Magdalena Neague - primar; Vrejoiu Lucian Corneliu Paraschivescu - viceprimar; Mihaela Maioru - secretar; Păun Adela, Maria Julia Banu, Georgeta Popuţanu - membri comisie evaluare; Ilie Pascal, Constantin Talmaciu, Liviu Mihalache, Ştefan Tobă, Traian Zamfir, Ion Tianu, Fanel Romică Scrioşteanu, Mircel Becheanu, Chiriţă Neagu, Viorel Gorgan - consilieri locali; Costel Susanu - consultant, furnizor servicii auxiliare achiziţiei. 

Building Construction Mea SRL, în datele Registrului Comerţului 

Societatea a fost înfiinţată în anul 2017 şi are sediul social în Bucureşti. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Firma Building Construction Mea SRL este controlată de Constantin Nicolescu şi Magdalena-Emilia Alexandru, fiecare cu 50% din capitalul social. Magdalena-Emilia Alexandru este administratorul societăţii, care se ocupă de lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.

În anul fiscal 2015, firma cu 45 de salariaţi a înregistrat o cifră de afaceri de 10.778.188 de lei şi un profit de 2.859.979 de lei. De asemenea, în anul 2016, firma cu 42 de salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 9.431.976 de lei şi un profit de 240.284 de lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: 51 de salariaţi, cifră de afaceri de 6.516.226 de lei şi profit de 23.412 lei.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Comunei Bărăganu, județul Constanța angajează inspector. Ce condiții trebuie îndeplinite și când este programat concursul

09 Nov 2018 322