Contract atribuit în august și publicat după patru luni. Cine câștigă banii din restaurarea și punerea în valoare a statuilor și monumentelor amplasate în municipiul Constanța? (DOCUMENTE)

  • Primăria Constanța plătește  2.830.070,15 lei, fără TVA societății Numart Ms Kraft SRL pentru reabilitarea a 25 de statuete și basoreliefuri din municipiul Constanța, vezi secțiunea „documente"
  • Contractul a fost parafat în luna august anul acesta, dar a fost făcut public abia la sfârșitul zilele trecute, doar pe pagina web a primăriei Constanța, nu și pe Portalul achizițiilor publice - SICAP

Primăria Constanța plătește  2.830.070,15 lei, fără TVA societății Numart Ms Kraft SRL pentru reabilitarea a 25 de statuete și basoreliefuri din municipiul Constanța, vezi secțiunea „documente".

Contractul a fost parafat în luna august anul acesta, dar a fost făcut public abia la sfârșitul zilele trecute, doar pe pagina web a primăriei Constanța, nu și pe Portalul achizițiilor publice - SICAP.

Potrivit contractului vor fi restaurate „Sirena și Delfinul“, „Joc sportiv“, grupul statuar „Fete șezând“ (Tinerețe), vor fi mutate și restaurate, „Jucătoare de tenis“ (Hotel Tomis), „În Soare“ (Hotel Dacia) și „Muzica Mării“ (Hotel Aurora).

De asemenea vor fi reabilitate basoreliefurile „Anghel Saligny“ și „Oameni cu tauri“, „Arcașul“, grupul statuar „Pescarii“, bustul lui „Mihai Eminescu“, „Farul genovez“, statuia lui Ovidius, busturile lui Ion Bănescu și al lui Vasile Pârvan, „Copilul cu broasca“, „Extaz“, grupul statuar „Faun și nimfă“, „Tinerețe“, „Aruncătorul cu discul“, „Tineri sportivi“, „Timonierul“, grupul statuar „Carmen Sylva și fata cu harfă“ , „Lupoaica“ și harta arheologică „Dobrogea și marea“.

Potrivit contractului, lucrările trebuie finalizate în maximum un an de la semnarea contractului și  emiterea primului ordin de lucru emis de beneficiar.

Precizăm că SC Numart Ms Kraft SRL a câștigat și anul trecut un contract similar pentru serviciul de curăţare şi toaletare statui şi monumente care nu fac parte din lista monumentelor istorice : grup statuar „Cădere de pe soclu” amplasat în Parcul Arheologic, monumentul eroilor „Independenţa“ din Parcul de la Casa de Cultură, „Obelisc”, situat în Parcul Casei de Cultură, Monumentul Eroilor Regimentul 13 Artilerie „Vulturul“, amplasat în Parcul Tomis II, Monumentul Regiment 34 Artilerie de pe strada Traian şi statuia „Tinereţe“, vezi secțiunea „citește și".


Despre Numart Ms Kraft SRL

Societatea a fost înființată în la sfârșitul anului 2018 și are ca principal domeniu de activitate activitățile de creație artistică.
În 2020, a avut o cifră de afaceri de aproape 580.000 de lei, rezultând un profit net de peste 500.000 de lei.

SC Numart MS Kraft SRL din Constanța are sediul social pe Aleea Solidarității nr. 2.

Asociații și administratorii societăți sunt Mihaela Onesa și Silviu Dogaru.

Dogaru mai este asociat sau administrator în HANNAH STEEL CON SRL, SEVENTY FOUR TEAM SRL, SMART PERSONAL SOLUTIONS SRL și SMART POINT ACCOUNT SRL iar Mihaela Onesa în ROT KATER SRL.

Potrivit www.confidas.ro, Numart MS Kraft SRL nu apare că a derulat contracte de achiziții publice, cu toate că și anul trecut a avut un contract încheiat cu primăria Constanța, vezi secțiunea „citește și".

Potrivit www.ONRC.ro, Numart Ms Kraft SRL a depus o declarație privind alte activităţi desfăşurate în afara sediului social şi a sediilor secundare (CAEN REV. 2). Printre ele se regăsesc cele de gestionarea monumentelor, clădirilor istorice şi a altor obiective de interes turistic, activităţi de creaţie artistică, de întreţinere peisagistică sau de tăiere, fasonare şi finisare a pietrei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“. 
 
Citește și:

Grupuri statuare şi mai multe monumente din municipiu vor fi curățate. Contractul a fost atribuit unei firmei din Constanța (documente)


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Imobile scoase la vânzare de Primăria Cuza Vodă, județul Constanța. Iată unde sunt situate

19 Apr 2024 227

Imobiliare Constanța Complex Savoy SA, răspuns negativ de la Primăria Constanța

19 Apr 2024 280

Raportul informării și consultării publicului Pro și contra edificării unei clinici medicale în municipiul Constanța, investiția Cardiozone Med! (DOCUMENTE)

19 Apr 2024 380

Cumpărări directe Constanța Primăria Istria investește în lucrări de amenajare a platformei Școala Nuntași (DOCUMENT)

19 Apr 2024 222

Primăria Constanța „Ovidio Running” a ajuns la a treia ediție. Iată ce restricții de circulație vor fi

19 Apr 2024 303

Atenție, constănțeni! În perioada următoare se vor verifica toate cele 63 de sirene de alarmare publică din Constanța

19 Apr 2024 405

Primăria Constanța Întâlnire de lucru la Direcția Generală de Asistență Socială. Iată despre ce s-a discutat

19 Apr 2024 384

Cumpărări Directe Primăria Cuza Vodă, județul Constanța cumpără pachete pentru sărbători. Ce produse vor conține (DOCUMENT)

18 Apr 2024 604

Cumpărări directe Constanța Primăria Pantelimon cumpără stație de autobuz (DOCUMENT)

18 Apr 2024 425

Raris SRL furnizează și anul acesta foișoarele de salvamar pentru plaja din Constanța și stațiunea Mamaia (DOCUMENT)

18 Apr 2024 348

Firma, obligată de Municipalitate să elaboreze un PUZ Karelly Wash SRL vrea să construiască două blocuri în municipiul Constanța

18 Apr 2024 529

Licitații publice Primăria Constanța achiziționează lucrări de reabilitare enegetică pentru două blocuri din zona Badea Cârţan

18 Apr 2024 337

Primăria Constanța Bucuria, în dar pentru seniorii din Căminul pentru Persoane Vârstnice (GALERIE FOTO)

18 Apr 2024 383

Imobiliare Constanța Cine vrea să ridice un imobil de două etaje pe strada Baba Novac?

18 Apr 2024 427

Imobiliare Constanța Mation SRL a obținut un certificat de urbanism de la municipalitate

18 Apr 2024 332