Contract de aproape 650.000 de euro pentru reparații și renovare la Școala nr. 1 din Sarichioi, județul Tulcea! Ce firme și l-au adjudecat (DOCUMENT)

  • Valoarea totală a contractului se ridică la 3.200.623,37 de lei fără TVA, față de suma estimată inițial de primărie, de 3.203.146,27 de lei.
  • În Secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire.
Compania Constart-Confort SRL din Sarichioi, care construiește și noul sediu al Poliției Locale Tulcea, alături de firma bucureșteană Proiect Expert Consult Design, care și-a adjudecat la finele lui 2022 contractul pentru modernizarea sistemului rutier din Zona Vest din Tulcea, se vor ocupa acum de proiectarea și executarea lucrărilor la Școala nr. 1 din comuna tulceană Sarichioi.
 
Cele două firme și-au adjudecat, prin procedura simplificată, contractul de lucrări pus la bătaie de Primăria Sarichioi, valoarea acestuia fiind de aproape 650.000 de euro, la cursul actual.
 
Informațiile privind atribuirea contractului au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că în cadrul acestei proceduri a fost depusă o singură ofertă.
 
Valoarea totală a contractului se ridică la 3.200.623,37 de lei fără TVA, față de suma estimată inițial de primărie, de 3.203.146,27 de lei.
 
În descrierea contractului se arată că acesta vizează „Servicii de proiectare tehnică, asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări pentru proiectul : «Eficientizare energetică, schimbare acoperiș, reparații și modernizare atelier școală și Școala nr.1 Sarichioi»“.
 
Conform informațiilor publice, „etapele necesar a fi parcurse pentru realizarea investiției sunt date de: Etapa I - Elaborarea documentației tehnice constând în elaborarea documentațiilor tehnice care nu s-au putut obține la faza DALI, precum şi a celor care se pot solicita ulterior de alte instituţii, eleborarea Proiectului tehnic, detaliilor de execuţie (DDE) şi caietele de sarcini, inclusiv elaborarea documentației tehnice pentru autorizarea executării lucrărilor de construire (DTAC) și Do-cumentaţia tehnică de organizare a execuţiei lucrărilor (DTOE), în conformitate cu prevederile Hotă-rârii Guvernului României nr. 907/2016 privind etapele de elaborare şi conţinutul-cadru al documen-taţiilor tehnico-economice aferente obiectivelor/proiectelor de investiţii finanţate din fonduri publice, cu modificările și completările ulterioare“.
 
În continuare, Etapa II presupune „asistență  tehnică  din  partea  proiectantului  pe perioada execuției lucrărilor“, iar Etapa III este etapa de execuție a lucrărilor de construcție și va fi demarată, spun autoritățile, doar după finalizarea Etapei I.
 
Conform SEAP, nu este posibilă subcontractarea.
 

Despre Constart-Confort SRL
 
În anul 2020, compania Constart-Confort SRL și-a adjudecat prin cumpărare directă de la Primăria Sarichioi contractul privind construirea drumurilor secundare în comună.

 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată pe 18 aprilie 2023, societatea a fost înființată în anul 2008 și are sediul social în comuna Sarichioi, obiectul de activitate fiind reprezentat de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Asociat unic și administrator este Alexandru Stignei.
 
În anul 2021, firma a declarat 17 angajați, profit peste 670.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 3,20 de milioane de lei, valorile fiind în creștere față de anul precedent.
 
Conform Confidas.ro, compania Constart - Confort SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 993.308,31 de lei, iar printre autoritățile contractante se numără Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Tulcea, Comuna Sarichioi, Colegiul Agricol Nicolae Cornățeanu, Regia Națională a Pădurilor Romsilva RA, dar și altele.
 
Despre Proiect Expert Consult Design SRL
 
Potrivit Confidas, consultată pe 18 aprilie 2023, Proiect Expert Design SRL a fost înființată în 2005 și are sediul social în București, Sectorul 1, strada Virgiliu, nr. 61, iar obiectul de activitate este reprezentat de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
 
Asociat majoritar este Constantin Cristian Dumitru, care este și administrator, partenerul său în firmă fiind Sabina Paraschiva Moraru.
 
În 2021, societatea a avut opt angajați, profit peste 1,07 milioane de lei, iar cifra de afaceri a depășit 2,55 de milioane de lei, valorile fiind în scădere față de anul precedent.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Proiect Expert Consult Design SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 15.309.709,74 de lei.
 
Printre instituțiile publice care au semnat contracte cu această companie se numără Comuna Batani, Comuna Ceatalchioi, Comuna Baia, Comuna Beștepe, dar și altele.
 
În Secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Campionii Cătălin Chirilă și Petre Capusta, cetățeni de onoare ai comunei tulcene Sarichioi
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE Atenție! Avertizare de Cod portocaliu de vânt puternic pentru județele Constanța și Tulcea

17 Apr 2024 748

UPDATE Județele Constanța și Tulcea, sub cod galben de ceață! Se circulă în condiții de vizibilitate scăzută pe Autostrada A2 București-Constanța

08 Apr 2024 396

Județul Tulcea, sub cod galben de vânt. Ce localități sunt vizate

29 Mar 2024 604

Județul Tulcea, sub cod galben de vânt puternic! Lista localităților vizate

12 Mar 2024 552

Județul Tulcea, sub avertizare Cod Galben de ceață densă

05 Mar 2024 540

Evenimente la Constanța și Tulcea Forțele Navale Române, la ceremoniile dedicate sărbătoririi Zilei Unirii Principatelor Române

22 Jan 2024 792

Cod Galben la Tulcea! Cât durează atenționarea meteo

12 Jan 2024 806

Comuna Crișan, din Tulcea, contract de peste 9 milioane de lei pentru modernizarea drumurilor din comună! Care sunt firmele câștigătoare (DOCUMENT)

10 Jan 2024 708

Cod Galben la Tulcea! Ce spun meteorologii

12 Dec 2023 858

A fost reluată circulația pe o serie de drumuri, în județul Tulcea. Iată care sunt acestea

27 Nov 2023 868

Licitații Tulcea Konstant Group SRL se va ocupa de lucrările la dispensarul din Zebil, comuna Sarichioi (DOCUMENT)

20 Nov 2023 787

Licitații Tulcea Primăria Sarichioi cumpără o autospecială de stingere a incendiilor (DOCUMENT)

19 Nov 2023 925

Atenţionare nowcasting Cod portocaliu de vânt puternic care vizează judeţul Tulcea

19 Nov 2023 821

Județul Tulcea, sub cod portocaliu de vânt puternic! Cetățenii, atenționați prin RO-Alert

19 Nov 2023 782

Localități din județul Tulcea, nealimentate cu energie electrică! Când se va relua furnizarea energiei

19 Nov 2023 1020