Contract de la Primăria Constanța. Cine mai face bani din gestionarea virusului SARS-Cov - 2? (DOCUMENT)

  • Primăria Constanța a încheiat un contract de prestări servicii privind prestarea serviciului de consultanţă în managementul de proiect pentru proiectul „Consolidarea capacităţii unităţilor de învăţământ preuniversitar de stat din Municipiul Constanţa în vederea gestionării virusului SARS-Cov - 2"
  • Contractul va fi prestat de SC Romcontexpert SRL care va încasa 25.000 lei fără TVA
  • Potrivit www.confidas.ro, compania a încheiat 75 contracte de achiziții publice in valoare totală de 1.075.938 lei
  • Romcontexpert SRL a realizat în 2013 pentru Primăria Constanța auditul aferent Promenadei turistice din Mamaia
 

 
Primăria Constanța a încheiat un contract de prestări servicii privind prestarea serviciului de consultanţă în managementul de proiect pentru proiectul „Consolidarea capacităţii unităţilor de învăţământ preuniversitar de stat din Municipiul Constanţa în vederea gestionării virusului SARS-CoV - 2".

Contractul va fi prestat de SC Romcontexpert SRL care va încasa 25.000 lei fără TVA, vezi secțiunea „documente".

Despre Romcontexpert SRL

Societatea Romcontexpert SRL are sediul social în şi a fost înfiinţată în luna martie a anului 1995.

Societatea se ocupă de activităţi de contabilitate şi audit financiar, dar oferă şi consultanţă în domeniul fiscal.

Din structura asociaţilor societăţii fac parte: Paraschiva Bigu, Sorela Adriana Hârlea, Nicolae Ionuţ Hârlea și Edmond Andrei Nițu.

De menţionat că Sorela Adriana Hârlea deţine şi calitatea de administrator al societăţii, aflându-se în această funcţie încă din anul 2010, potrivit datelor de la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului.

În anul 2021, Romcontexpert SRL a avut o cifră de afaceri de 873.327 de lei şi un profit de 305.855 lei la șase angajaţi.

Potrivit www.confidas.ro, compania a încheiat 75 contracte de achiziții publice in valoare totală de 1.075.938 lei.

Romcontexpert SRL a realizat în 2013 pentru Primăria Constanța auditul aferent Promenadei turistice din Mamaia.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Holiday D'Sign a câștigat contractul de elaborare a documentației pentru modernizarea Grădiniței cu program prelungit nr. 57 din Constanța

 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Compania lui Mihai Leonard Rotaru, unul dintre miliardarii României și sponsor al PSD, construiește rețeaua de gaze în orașul Murfatlar și satul Siminoc (DOCUMENT)

06 Aug 2022 1051

Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța a cumpărat echipamente și materiale PSI. Vezi cine sunt furnizorii? (DOCUMENT)

02 Aug 2022 595

Cine a câștigat contractele de servicii de publicitate și de promovare a activității Consiliului Județean Tulcea (DOCUMENTE)

30 Jul 2022 647

Trei milioane de lei! După ce a pierdut licitația pentru refugiile pentru autobuzele CT BUS, firma familiei Costea va împrejmui locurile de joacă din Constanța (DOCUMENTE)

29 Jul 2022 1158

Firma care s-a ocupat de documentația de transformare a Casei Embiricos în incubator de afaceri va realiza documentația pentru reabilitarea Bibliotecii IN Roman (DOCUMENTE)

28 Jul 2022 816

A fost desemnată compania care se va ocupa de elaborarea ghidului pentru reabilitarea clădirilor din orașul antic Tomis! Printre fondatorii firmei îi regăsim pe politicienii Cîțu, Dăianu sau Pâslaru (DOCUMENTE)

27 Jul 2022 1096

Legături cu un fost primar condamnat pentru luare de mită. Elis Pavaje din Alba câștigă alte două contracte de la Confort Urban SRL (DOCUMENTE)

26 Jul 2022 813

O companie căreia anul trecut i-a fost cerut falimentul, va executa lucrările de modernizare la Casa de Cultură din Năvodari (DOCUMENT)

22 Jul 2022 974

Un dezvoltator imobiliar refuzat de Primăria Constanța va executa restul de lucrări din proiectul de restaurare și punere în valoare a ansamblului Vasile Cotovu din Hârșova (DOCUMENT)

22 Jul 2022 891

O companie bucureșteană elaborează caietul de sarcini pentru organizarea achiziției spitalului modular Constanța (DOCUMENTE)

21 Jul 2022 739

CN „Administrația Porturilor Maritime" S.A. Constanța a achiziționat servicii de pază. Detalii din contract (document)

20 Jul 2022 842

O compania la care este asociat și un fost director din CN APMC va realiza documentația tehnică pentru viitorul bulevard Madrid din Constanța (DOCUMENT)

16 Jul 2022 3004

Cu zeci de achiziții publice în portofoliu, Project-Ank Util SRL câștigă un nou contract de la Primăria Constanța (DOCUMENT)

14 Jul 2022 676

Taluzul din dreptul plajei Modern în pericol de prăbușire! Firma unui liberal din Buzău a câștigat contractul de execuție a expertizei tehnice (DOCUMENTE)

13 Jul 2022 1443

Firma din Braşov a primit 200 de contracte cu statul. A.T.S.A. Industry face din nou afaceri cu aeroportul de la Mihail Kogălniceanu (DOCUMENTE)

12 Jul 2022 834