Contract important semnat între Primăria Corbu și Orange România! (DOCUMENT)

  • Atribuirea a avut loc pe 26 ianuarie 2023
 
Primăria Comunei Corbu a atribuit un contract, în urma unei licitații publice, ce vizează implementarea „Platformei Integrate pentru Servicii Electronice și Achiziție Echipamente” în cadrul proiectului „Măsuri de instrumente pentru o administrație eficientă pentru cetățeni”.
 
Obiectul general al contractului constă în implementarea „la cheie” a unei Platforme Integrate pentru Servicii Electronice în cadrul UAT Comuna Corbu, prin:
- Furnizare de Echipamente necesare platformei informatice, în conformitate cu cerințele din prezentul caiet de sarcini.
- Furnizarea de Licențe software, în conformitate cu cerințele din prezentul caiet de sarcini. Autoritatea contractantă va putea beneficia de acestea imediat după finalizarea serviciilor de instalare și configurare preliminară;
- Prestarea de Servicii IT, constând în totalitatea serviciilor pentru operaționalizarea Platformei Integrate pentru Servicii Electronice, în conformitate cu cerințele din prezentul caiet de sarcini.
 
Atribuirea a avut loc pe 26 ianuarie 2023, valoarea contractului fiind de 1.675.000 lei, iar câștigător este Orange Romania.
 
Despre Orange Romania SA
 
Platforma Confidas.ro, Orange Romania SA a fost înființată în 1996 și are sediul în București, Sectorul 1, bulevardul Lascăr Catargiu nr. 47-53, obiectul de activitate fiind reprezentat de activități de telecomunicații prin rețele fără cablu (exclusiv prin satelit).
 
Pachetul majoritar de acțiuni, însumând 99,2%, este deținut de firma belgiană Atlas Services Belgium, în timp ce compania Radcom Inv SRL, din București, deține 0,79%.
 

Radcom Inv este deținută, în proporții egale, de Computerland Romania SRL și Liana Monica Dogaru.
 
Aici menționăm că Radcom Inv SRL nu are încheiate contracte cu instituții publice, conform Confidas.ro.

 
Pentru a revenit la Orange Romania SA,  conform Confidas.ro, Liudmila Climoc apare ca director, Deloitte Audit SRL și Bogdan Birta ca auditori, în timp ce administratorii sunt, potrivit platformei mai sus menționate: Chirica Andrei, Nguyen Trong Phi Nguyen, Jean Marie Joseph Culpin, Christian Urs Luginbühl, Badea Nicolae, Mari-Noelle Aurelie Jego-Laveissiere și Gilles Francois Michel Deloison.  
 
În 2021, Orange Romania SA a declarat 2.377 de angajați, profit peste 597,08 milioane de lei, iar cifra de afaceri a depășit 5,84 de miliarde de lei.
 
Orange Romania are puncte de lucru în toată țara.
 
Conform sursei citate, compania Orange Romania SA a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 466.241.254,21 de lei.
 


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Pregătiri pentru online Școala Gimnazială din Hamcearca, județul Tulcea, dotată cu laptopuri și tablete. Primăria investește 26.000 de euro, față de 39.000, cât estimase (DOCUMENT)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

LIVE VIDEO-TEXT Stelian Ion (candidat ADU) pentru Primăria Municipiului Constanța- „Comunitatea tătaro-turco-musulmană este una puternică, cu o istorie care ne apropie“ (FOTO)

24 Apr 2024 324

ZIUA LIVE George Tufă, președintele PNL Cumpăna - „Comuna Cumpăna are o problemă mare de mobilitate” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 291

Oficial! Pot începe lucrările de primă urgență pentru reabilitarea generală a Templului Israelit din Constanța

23 Apr 2024 773

Imobiliare Constanța DDN Global SRL vrea să investească într-un imobil de pe bulevardul Tomis

23 Apr 2024 483

ZIUA LIVE Horia Constantinescu, candidatul PSD la Primăria Constanța - „Lucrurile pot fi făcute cu condiția că trebuie să fii pe teren“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 538

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în cursă George Tufă, candidatul PNL la Primăria Cumpăna?

23 Apr 2024 485

Consiliul Local Constanța votează PUZ-ul pentru construirea parcării supraetajate de la Casa de Cultură (DOCUMENT)

22 Apr 2024 682

Ședință CLM Constanța Parteneriat între Primăria Constanța și UDTTMR pentru organziarea „Zilei Limbii Tătare”

22 Apr 2024 395

Constanța Ce firmă va elabora studiul de fezabilitate pentru proiectul „Centru Cultural Aurora”, din Mangalia?

22 Apr 2024 326

ZIUA LIVE Este nevoie de o intervenție cathartică în Primăria Constanța?

22 Apr 2024 666

Achiziții Constanța Cine va întocmi documentația tehnică pentru parcurile fotovoltaice ce vor fi construite la Castelu și Dumbrăveni?

22 Apr 2024 580

Primăria Techirghiol a semnat un contract cu o firmă din Constanța. Ce va presta?

22 Apr 2024 385

Om de afaceri din Constanța A trecut un an de la moartea lui Tinel Timu, împușcat mortal în Canada

21 Apr 2024 652

Primăria Constanța va repara și va pune în funcțiune sistemul de irigații. Câți bani alocă?

20 Apr 2024 487

Achiziții Constanța Iată de unde cumpără Primăria Cumpăna echipamente digitale pentru unitățile de învățământ (DOCUMENT)

20 Apr 2024 1474