Contract în valoare de peste 3,7 milioane de lei Primăria Techirghiol a concesionat sistemul de iluminat public din oraș firmei Euro-Audit Service SRL (DOCUMENT)

  • Contractul „Delegarea de gestiune prin concesionare a sistemului de iluminat public“ a fost atribuit de Primăria Techirghiol, pe data de 3 aprilie 2024, firmei Euro-Audit Service SRL.
  • Valoarea contractului care va avea o durată de 5 ani este de 3.799.056,11 lei.
  • Euro-Audit Service SRL este controlată de Petruța Horga și Floarea Secară.
 
Primăria Techirghiol a concesionat sistemul de iluminat public al orașului societății Euro-Audit Service SRL. Contractul „Delegarea de gestiune prin concesionare a sistemului de iluminat public al Orașului Techirghiol, Județul Constanța“ a fost atribuit pe data de 3 aprilie 2024 și are o valoare de 3.799.056,11 lei.
 
Contractul de concesiune se va încheia pe o durata de 5 ani. Obiectul contractului îl constituie delegarea gestiunii serviciului de iluminat public din Orașul Techirghiol prin contract de concesiune, constând în actitivăţile de operare propriu-zisă, gestiune, administrare, exploatare, întreţinere-menţinere, precum şi activităţile de pregătire, proiectare, finanţare şi realizare a investiţiilor din infrastructura aferentă serviciului de iluminat public, în conformitate cu obiectivele concedentului.
 
Obiectul concesiunii este Serviciul de Iluminat Public din Orasul Techirghiol, care presupune următoarele activităţi:
 
1. Concesionarea bunurilor ce compun Sistemul de Iluminat Public (SIP), proprietate a Autorităţii delegatare;
2. Întocmirea documentațiilor tehnice, pe etape, la solicitarea autorității contractante, în funcție de alocările bugetare existente pentru realizarea lucrărilor de investiții conform legislației în vigoare;
3. Întreţinerea şi menţinerea în funcţiune a sistemului de iluminat public;
4. Realizarea iluminatului ornamental festiv de sărbători prin montare/demontare echipamente;
5. Lucrări de extindere a sistemului de iluminat public conform documentațiilor tehnice solicitate;
6. Preluarea reclamațiilor sistemului de iluminat public și conducerea operativă prin dispeceratul concesionarului.

 
Despre Euro-Audit Service SRL

 
 
Înființată în anul 2004, Euro Audit Service SRL are sediul pe strada Calafat, nr. 7, Târgoviște, Județul Dâmbovița și se ocupă de lucrări de instalații electrice. Firma este controlată de Mihaela Petruța Horga, cu  99,99% din capitalul social, și Floarea Secară, cu 0,01 % din capitalul social. Alexandru Cârlig este administratorul firmei. 

 
Potrivit termene.ro, Horga Mihaela Petruța mai este asociat în Eurointermed SA,  Profinvest Grup SA,  Rac Construct Moreni SRL. La rândul său,  Cârlig Alexandru este asociat în  Legume cu Dor SRL,  Ando Consulting SRL, Building Star Residence SRL și  Movaxy Digital Network SRL.
 
Firma a câștigat, prin negociere directă, 111 contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Comuna Crașna, Primaria Municipiului Târgu Jiu, Primrăia Filiași, Primăria Pancota, Primăria Cernavodă, Primaria Municipiului Targu Jiu, Serviciul Public de Intretinere si Gospodarire Municipala Deva și altele.
 
În anul 2023, societatea cu 46 de salariați a raportat o cifră de afaceri de 58.441.538 lei și un profit de 15.482.274 lei.
 
 Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțurile de atribuire a contractului.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Citește și:
 
Justiție Constanța: Euro Audit Service SRL, obligată de instanță să achite CN APM Constanța cheltuielile de judecată
 
Compania deținută de familia Cârlig-Horga pierde la CNSC: Este vizată licitația de aproape 1,5 milioane de euro privind iluminatul public, organizată de Primăria Constanța!
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Justiție Constanța Euro Audit Service SRL, obligată de instanță să achite CN APM Constanța cheltuielile de judecată

03 Apr 2024 756

Compania deținută de familia Cârlig-Horga pierde la CNSC Este vizată licitația de aproape 1,5 milioane de euro privind iluminatul public, organizată de Primăria Constanța!

09 Feb 2024 801

Compania administrată de soțul vicepreședintei ASF, Maria Gabriela Horga vrea să desființeze în instanță o decizie a CNSC. Este vizată o licitație organizată de primăria Valu lui Traian

11 Jan 2024 1207

Iluminatul public inteligent din comuna Valu lui Traian, pe masa CNSC. S-a decis reevaluarea ofertei Euro-Audit Service SRL, controlată de soțul vicepreşedintei ASF, Maria Gabriela Horga

05 Jan 2024 887

Două companii interesate de gestionarea inteligentă a iluminatului public din Valu lui Traian. Licitația a ajuns în atenția CNSC. Ce decizii au fost dictate?

17 Nov 2023 943

Licitații Constanța Firma administrată de Alexandru Cârlig a contestat la CNSC o achiziție organizată de primăria Ostrov. Ce decizii au fost dictate?

24 Aug 2023 1387

Achiziția pentru iluminatul festiv din Constanța, deblocată Firma înființată de deputata Maria Gabriela Horga și-a retras contestația

20 Aug 2023 1252

Licitații Constanța Euro-Audit Service SRL, fondată de deputatul PNL Maria Gabriela Horga și administrată de soțul său, contract cu Primăria Cernavodă (DOCUMENT)

11 Jul 2023 2154

A fost desemnată firma care se va ocupa de iluminatul festiv din Cernavodă!

23 Dec 2022 2097

Erată Iluminatul pasajelor și al nodurilor rutiere de pe A2 și A4, contestat la CNSC!

07 Apr 2022 1679

Modernizarea iluminatului public în orașul Cernavodă a fost contestată de două firme. Ce a decis CNSC?

19 Feb 2022 1461

CN „Administrația Porturilor Maritime” SA Constanța Ce firmă se va ocupa de construirea rețelei electrice de iluminat exterior (document)

03 Oct 2021 3276

Contract încheiat de CN APM Constanța Ce firmă se va ocupa de modernizarea rețelelor electrice de iluminat exterior (document)

09 Sep 2021 2823

Licitația pentru lucrările de modernizare la Clinica Obstretică Ginecologie din Spitalul Județean Constanța nu va fi anulată

01 Mar 2021 1209

Iluminat festiv în Cernavodă! Ce firmă va închiria echipamentul și la ce sumă

17 Nov 2020 3628