​Contract încheiat de Primăria Tulcea cu o firmă din Galați. Ce servicii vor fi furnizate (DOCUMENT)

Primăria TulceaPrimăria Municipiului Tulcea a atribuit recent un contract de Servicii de realizare a cursurilor de competente cheie pentru educație și instruire în cadrul proiectului "Servicii integrate pentru VIITOR“.

Potrivit LicitatiaPublica.ro, scopul achiziției este acela de a oferi pentru 42 persoane din grupul țintă al proiectului ”Servicii integrate pentru VIITOR” cursuri de competențe cheie pentru educație și instruire, necesare oricărui profil de angajat, în funcție de nevoia fiecăruia identificată în timpul orientării și consilierii profesionale.

Beneficiile obținute de cei 42 participanți vor fi, în funcție de nevoia identificată în tipul activitățîi de informare și orientare profesională, de dezvoltarea a cunoștințelor de comunicare în limba română, de comunicare în limbi străine, a competentelor de baza în matematica, știință, tehnologie, competențelor informatice, competența de a învăța, competențe sociale și civice și competența de exprimare culturală, contribuind la reușita individului care trăiește într-o societate bazată pe cunoaștere.

Se vor livra cursuri de competențe cheie conform cu nevoile grupului țintă, identificate în etapa de orientare și consiliere profesională, din lista următoare de competențe cheie:
• Comunicare în limba maternă/oficială
• Comunicare în limbi străine
• Competențe de bază în matematică, știință, tehnologie
• Competențe informatice
• Competența de a învăța
• Competențe sociale și civice
• Competența de exprimare culturală și oricare alte competențe relevante în raport cu cerințele de pe piața muncii.

Necesitatea acoperită prin achiziția serviciilor de realizare a cursurilor de competențe cheie pentru educație și instruire constă în asigurarea a 3 cursuri de competențe cheie pentru 42 persoane din grupul țintă, contribuind la realizarea activitățîi A.2.2. “Competențe cheie” - Organizarea și livrarea de servicii de realizare a cursurilor de competențe cheie.


Valoarea totală a achiziției (fară TVA) este de 106.344 lei.

Societatea căreia i-a fost atribuit contractul este Centrul de Consultanță și Studii Europene S.R.L. din Galați.

Despre Centrul de Consultanță și Studii Europene S.R.L.
 
Potrivit datelor furnizate de Confidas.ro, platformă interogată la data de 18 mai 2022, CENTRUL DE CONSULTANTA SI STUDII EUROPENE S.R.L. este o firmă înființată în anul 2005. Societatea are sediul în Galați.

Activitatea principală a firmei este reprezentată de „ Alte forme de învăţământ n.c.a.“. Anca Iulia Lupu  este asociat unic în cadrul firmei. Ea este și asociat în cadrul companiei AXISTAL BIZ SRL.

Pentru anul 2020 societatea a raportat un profit net de 717.546, o cifră de afaceri netă de 3.905.987 lei și 20 de salariați.
În perioada 02.07.2021 - 03.01.2013 compania CENTRUL DE CONSULTANŢĂ ŞI STUDII EUROPENE SRL a încheiat 465 contracte de achiziții publice in valoare totală de 4.537.873,24 RON

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Teren de aproximativ 4.000 mp scos la licitație de Primăria Cernavodă, județul Constanța

28 Mar 2024 311

Licitații Tulcea Ce firmă va livra carne la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului?

28 Mar 2024 275

Atribuiri Constanța Primăria Năvodari achiziționează urnă mobilă. Ce firmă o va furniza (DOCUMENT)

28 Mar 2024 323

Licitație organizată de primăria Valea Nucarilor pentru infrastructura rutieră din satul Agighiol, contestată la CNSC

27 Mar 2024 326

Canalele Dunăre - Marea Neagră și Poarta Alba - Midia Năvodari se modernizează în vederea creșterii siguranței navigației (DOCUMENT)

27 Mar 2024 464

Complexul de creștere a porcilor Crinsuin din comuna Pecineaga, județul Constanța, scos la licitație. Bunul, evaluat la peste 3 milioane de euro

26 Mar 2024 571

Cumpărări directe O firmă din județul Harghita va furniza toalete ecologice Consiliului Județean Constanța (DOCUMENTE)

26 Mar 2024 476

Primăria comunei Saligny, județul Constanța, licitație pentru sistematizarea și construirea de șanțuri colectoare

26 Mar 2024 345

Licitații Constanța Confort Urban SRL, licitație de 3 milioane de euro pentru achiziția de pavele (DOCUMENT)

26 Mar 2024 480

Unitatea Administrativ Teritorială comuna Poarta Albă organizează licitaţie publică pentru mai multe terenuri intravilane

26 Mar 2024 280

Licitații Constanța Primăria Techirghiol investește în lucrări de reparație și întreținere curentă a unor străzi asfaltate (DOCUMENT)

25 Mar 2024 630

Licitația pentru atribuirea contractului care prevede amenajarea a trei străzi, anulată de Primăria Cernavodă (DOCUMENT)

25 Mar 2024 377

Primăria Corbu, județul Constanța, scoate la licitație un imobil – teren. Ce suprafață are

25 Mar 2024 560

Aleșii locali vor aproba procedurile de închiriere a terenului de sport al Școlii Gimnaziale „Nicolae Titulescu” și a unei săli de clasă a Școlii Gimnaziale „Dimitrie Cantemir” (DOCUMENTE)

25 Mar 2024 458

Licitație pentru dotarea cu echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar din comuna Comana, județul Constanța (DOCUMENT)

24 Mar 2024 376