Contract nou între Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu și Conistrans SRL (document)

  • Conistrans SRL a semnat un nou contract cu Aeroportul Mihail Kogălniceanu
  • Va oferi servicii de consultanță și asistență tehnică pentru două proiecte de investiții
 
SN Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța SA a atribuit un contract, în urma unei licitații publice pentru achiziția de servicii de consultanță și asistență tehnică lucrări.
 
Achiziția a avut loc pe 11 octombrie, iar rezultatul final a fost publicat pe licitatiapublica.ro la data de 14 octombrie a.c. Obiectul contractului constă în achiziția de servicii de consultanță pe perioada de proiectare, execuție și garanție a lucrărilor executate pentru „Reabilitare și modernizare corp gardă” la aeroport. Al doilea lot achiziționat va asigura servicii de consultanță și asistență tehnică lucrări de amenajare bandă pistă și RESA. Valoarea finală a contractului este de 976.000 lei.
 
Consitrans SRL este firma care și-a adjudecat ambele loturi licitate. Amintim că în 2019, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a atribuit companiei Consitrans SRL contractul pentru elaborare studiu de fezabilitate pentru „Alternativa Techirghiol”.
 
Varianta de Ocolire Techirghiol are rolul de a prelua traficul de pe autostrăzile A2, A4 şi de a-l dirija spre litoralul de sud al Mării Negre, respectiv Punctul de trecere a frontierei cu Bulgaria. Câştigătoare a fost declarată societatea Consitrans SRL, iar valoarea totală finală a contractului a fost de 5.372.889,41 de lei, fără TVA.
 
Reamintim că Societatea Națională Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța SA va amenaja o bandă pentru pistă. Contractul „Servicii de proiectare și asistență tehnică pe perioada de execuție a lucrărilor în vederea execuției de lucrări pentru obiectivul de investiții de interes național și utilitate publică «Amenajare bandă pistă și R.E.S.A.»” societății Consitrans SRL. Valoarea contractului atribuit este de 1.444.753,32 de lei.
 
Consitrans SRL, în datele Registrului Comerțului
 
Înmatriculată în anul 1991, Consitrans SRL are sediul în București, pe strada Polonă. Capitalul social subscris, de 200.000 de lei, integral vărsat, este compus din 1.000 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 200 de lei. Societatea este controlată de Viorica Hanganu, cu 8% din capitalul social, și Eduard Hanganu, cu 92% din capitalul social. Administratorul firmei, care se ocupă de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea, este Eduard Hanganu.
 
Firma are următoarele puncte de lucru: municipiul Satu Mare, strada Piața 25 octombrie; orașul Luduș, strada Independenței, județul Mureș; municipiul Satu Mare, strada Mihai Viteazu; București, Intrarea Bogdănița. Situația financiară pe anul 2020 arată astfel: 149 de salariați, un profit de 353.297 lei și o cifră de afaceri de 28.571.227 lei.      

 
Compania Consitrans S.R.L. a încheiat 59 contracte de achiziții publice in valoare totală de 140.677.750,68 lei, cele mai valoroase fiind cu CNAIR.
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.


În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

 
Precizări:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.