Contracte atribuite de Administrația Canalelor Navigabile SA în vederea modernizării porturilor Luminița și Ovidiu (DOCUMENTE)

  • Compania Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța a atribuit mai multe contracte care vizează modernizare și extindere capacitate de operare în porturile Ovidiu și Luminița
  • GMB Computers SRL a câștigat contractele de livrare produse informatice - Proiect „Modernizare si extindere capacitate de operare în portul Luminița" în valoare de 42.814 lei și produse informatice în portul Ovidiu în sumă de 41.374 lei.
  • Alte două contracte au fost atribuite de Compania Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța societății W.K.A. RO VISION SRL cu sediul în Agigea, județul Constanța
 


Compania Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța a atribuit mai multe contracte care vizează modernizare și extindere capacitate de operare în porturile Ovidiu și Luminița.

GMB Computers SRL a câștigat contractele de livrare produse informatice - Proiect „Modernizare si extindere capacitate de operare în portul Luminița" în valoare de 42.814 lei și produse informatice în portul Ovidiu în sumă de 41.374 lei.
 
Despre SC GMB Computers SRL
 
Potrivit www.confidas.ro, SC GMB Computers SRL din Constanța se ocupă de „repararea calculatoarelor şi a echipamentelor periferice“ și este controlată de Colcear Mircea Boldea, cu 87% din capitalul social, și de Cezar Mircea Teodor, cu 13 % din capital.

 GMB Computers SRL a încheiat 1478 contracte de achiziții publice în valoare totală de 60.463.681,71 lei, iar printre autoritățile contractante se află CN Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța, Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Constanța, Agenția pentru Dezvoltare Regională a Regiunii de Dezvoltare Sud-Est și Universitatea Ovidius Constanța. 

Anul trecut, cu 88 de angajați, compania a declarat o cifră de afaceri de 15.717.188 de lei și cheltuieli de 14.685.919 lei. În acest condiții, profitul net declarat a fost de 865.094 de lei.
 
Boldea Colcear Mircea mai apare și în GMB Computers SRL, Cablenet SRL, și a figurat și în Carstic SRL, Lux Echitas SRL, GMB Professional SRL, GMB Arts Studio SRL, Doors Arts SRL, Gmb Soft Ware SRL, Gmb International SRL și Romconex SA, în prezent radiate.

 
Alte două contracte au fost atribuite de Compania Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța societății W.K.A. RO VISION SRL cu sediul în Agigea, județul Constanța. Este vorba despre contractul de achiziție mobilier în cadrul proiectului „Modernizare și extindere capacitate de operare în portul Luminița" în valoare de 13.800 lei și un contract similar pentru „Modernizare si extindere capacitate de operare în portul Ovidiu" în suma tot de 13.800 lei.


Despre WKA RO VISION SRL

Firma a fost înființată la data de 08 august 2013 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 8510 - învățământ preșcolar. Are 1 punct de lucru în Constanța.
 
Cifra de afaceri a fost de 295.096 lei în anul 2021, cu un profit de 109.571 lei, după 9 ani de activitate.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o scădere a cifrei de afaceri cu 32% și a raportat un număr de 2 angajați în anul 2021.
Potrivit www.confidas.ro, firma figurează cu un singur contract din achiziții publice în valoare de 21.008,40 lei încheiat cu Primăria Tuzla.
 
Asociații firmei sunt Ainur și Bertan Chirim iar Ainur Chirim are și calitatea de administrator. De asemenea este asociat unic și administrator și în Ses Euro Matic SRL cu sediul în Constanța.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.


În Secțiunea Document puteți consulta anunțurile de atribuire.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

CN ACN SA Constanța va amenaja un parc fotovoltaic la sediul din Agigea (DOCUMENT)


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Raris SRL furnizează și anul acesta foișoarele de salvamar pentru plaja din Constanța și stațiunea Mamaia (DOCUMENT)

18 Apr 2024 349

Licitații publice CJC O companie din Craiova va promova „Departamentul Sănătatea mamei și copilului din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța“

06 Apr 2024 602

Licitații publice CJC schimbă destinația unui corp de clădire de la Pavilionul Expozițional din magazie în birouri. Cine a câștigat contractul de lucrări! (DOCUMENT)

06 Apr 2024 1630

Licitații publice Primăria Mangalia cheltuie aproape 20.000 de euro pentru servicii de medicina muncii. Contractul a fost câștigat de o firma din municipiul Constanța (DOCUMENT)

05 Apr 2024 540

Licitații publice Consiliul Județean Constanța a bătut palma cu o firmă din Buzău pentru cadastrarea unor imobile ale județului (DOCUMENT)

28 Mar 2024 535

Cât plătește administrația Chițac pentru conferințele Dilema de la Constanța (DOCUMENT)

27 Mar 2024 585

Cumpărări directe O firmă din Mureș va furniza tutori arbori pentru Primăria Constanța (DOCUMENTE)

27 Mar 2024 448

Licitații publice Compania controlată de Marius Tudorel Constantin primește încă un contract prin atribuire directă de la Primăria Constanța (DOCUMENTE)

23 Mar 2024 607

Cine a câștigat contractul de dirigenție de șantier pentru modernizarea și modificarea fațadei Galeriei de Artă de pe strada Ștefan cel Mare din Constanța?(DOCUMENT)

19 Mar 2024 744

UPDATE Laurențiu Stamat de la Larsen Consulting SRL a bătut palma și cu Primăria Constanța. Vezi pentru ce (DOCUMENT)

14 Mar 2024 761

Licitații publice O firmă înființată anul trecut va executa pentru Primăria Constanța, documentația de reabilitare urbană a terenului din zona ICIL din Constanța (DOCUMENT)

12 Mar 2024 850

Farmavet SA a bătut palma cu Primăria Constanța. Ce va livra firma? (Document)

10 Mar 2024 687

Licitații Constanța SPIT a încheiat un contract subsecvent pentru servicii de mentenanță la module ale sistemului informatic (DOCUMENT)

06 Mar 2024 597

Licitații publice Cât plătește Primăria Constanța pentru reparații la instalațiile fântânii cinetice din parcul de la Gară? (DOCUMENT)

05 Mar 2024 708

Primăria Constanța cumpără hârtie de la Dolex Com SRL. Care este valoarea contractului (DOCUMENT)

05 Mar 2024 566