Contractul privind reabilitarea Şcolii Gimnaziale „Vasile Alecsandri“ din Corbu, adjudecat de Draft Construct SRL (document)


Primăria Corbu a anunţat numele societăţii care şi-a adjudecat contractul „Proiectare, asistenţă tehnică din partea proiectantului şi execuţie lucrări pentru obiectivul de investiţii «Reabilitare Şcoala Gimnazială Vasile Alecsandri»". Potrivit licitatiapublica.ro, contractul nr. 11/2020 / atribuit pe data de 11.03.2020 - „Reabilitare Şcoala Gimnaziala Vasile Alecsandri, Corbu”, în valoare de 2.746.700,95 lei, a revenit societăţii Draft Construct SRL.


Execuţia prezentului contract de achizitie publică presupune prestarea unor servicii de proiectare, asistenţă tehnică din partea proiectantului și executarea unor lucrări pentru obiectivul de investitii „Reabilitare Scoala Gimnaziala Vasile Alecsandri, Corbu”. Etapa I presupune elaborarea documentaţiei tehnico-economice aferente obiectivului „Reabilitare Scoala Gimnaziala Vasile Alecsandri, Corbu”, după cum urmează: D.T.A.C., D.T.O.E., documentaţii necesare in vederea obtinerii acordurilor si avizelor, documentaţie necesară în vederea obţinerii punctului de vedere al autorităţii competente pentru protecţia mediului, (P.T., inclusiv (D.E.), alte documentaţii. Etapa a II-a constă în acordarea de asistenţă tehnicî din partea proiectantului, iar etapa a III-a în executarea lucrărilor.
 

Despre Draft Construct SRL

Firma a luat ființă în anul 2004, cu sediul social în municipiul Constanța. Capitalul social este de 200 de lei, compus din 20 de părți sociale, fiecare cu o valoare de 10 lei. Asociat unic este Dumitru Țigănescu, având și calitatea de administrator. Activitatea principală a societății este „lucrări de construcție a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”. În anul 2015, societatea a avut 25 de salariați, o cifră de afaceri de 1.576.321 de lei și un profit de 570.783 de lei. În 2016, societatea a avut 23 de salariați, un profit de 4.441 de lei, iar cifra de afaceri a fost de 1.765.350 de lei. În 2017, firma a avut 17 salariați, o cifră de afaceri de 1.702.957 lei, iar pierderea a fost de 192.266 lei.
 

Responsabili de atribuirea procedurii publice

Persoanele ce dețin funcții de decizie în cadrul entității contractante, precum și persoanele din cadrul entității contractante ce pot influența conținutul documentației de atribuire și/sau desfășurarea procedurii de atribuire, sunt Gălbinașu Marian – primar, Marin Cornel - viceprimar/președinte comisie de evaluare - fără drept de vot, Sotreanu Mirela - secretar comună, Novac Paula - consilier juridic / Control Financiar Preventiv, Andreef Stefan Năstase Diana - inspector /membru comisie de evaluare, Rotaru Daniel Valentin - inspector/ membru comisie de evaluare, Ioniță Simona Mădălina - inspector/membru comisie de evaluare, Raicu Aneta - inspector urbanism/ membru de rezervă comisie de evaluare, Adrian Micu - expert cooptat și persoană cu putere de reprezentare din partea furnizorului de servicii auxiliare SC Capital Project Consulting SRL. La aceștia se adaugă consilierii locali: Ignat Costel, Vartolomei Eugen, Luminare Vasile, Mocanu Daniel, Criveanu Jean, Scarlat Marian, Bălașa Ioana, Poteleanu Vasile, Nistorache Nicusor, Visan Gheorghe, Robu Ioana, Mișu Cristian, Curteanu Emilia Loredana.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.


În secțiunea "Documente" puteți consulta anunțul de atribuire a contractului.


Citește și:


Reabilitarea și modernizarea străzilor din comuna Corbu, realizate de Building Construction Mea (document)

Mesaj de interes public Primarul comunei Corbu, Marian Gălbinașu - „Nu avem nicio persoană, nici un cetățean depistat pozitiv până la această oră“
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

​Județul Tulcea Ce firme vor furniza tablete către Școala Gimnazială "Vasile Alecsandri" din Nufăru (DOCUMENT)

06 Jan 2022 2850