Coremar SA se va ocupa de remorcajul navelor militare care intră în portul Constanţa (document)

Potrivit licitatiapublica.ro, Ministerul Apărării Naţionale - UM 02022 Constanţa a atribuit un contract de “Servicii de asistenţă cu remorchere/remorcaj pentru manevra de acostare/plecare la/de la dană a navelor militare aparţinând statului român şi altor state ce intră/ies în/din portul Constanţa”.
 
Contractul a fost atribuit pentru suma de 253.150 de lei, la data de 6 aprilie. Operatorul economic care va presta serviciile este SC Compania de Remorcare Maritimă COREMAR SA. O colaborare similară între cele două părţi a fost semnată şi în anul 2013. Detalii în secţiunea Documente.
 
Conform Registrului Comerţului, Coremar SA are instituit “sechestru pe acţiuni deţinute de unul sau mai mulţi acţionari”, prin ordonanţa din 16.10.2014, emisă de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi DIICOT – Structura centrală.
 
Firma este condusă de Iancu Stavrositu, care este preşedinte al Consiliului de Administraţie şi director general, fostul secretat de stat în MAI, Laurenţiu Mironescu, director şi Niculai Brânzoi, tot director.
 
Coremar are un capital social de 6.500.110 lei şi, conform Registrului Comerţului, este controlată de cei trei enumeraţi mai sus, dar şi de alţi asociaţi grupaţi în Asociaţia Coremar PAS.
 
La finele anului 2013, societatea a raportat o cifră de afaceri de 21,8 milioane de lei, un profit net de 3,1 milioane, 239 de salariaţi, dar şi datorii de 2,4 milioane lei. 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.