Cromatec Plus SRL va furniza Nuclearelectrica servicii de întreţinere pentru echipamentele Perkin Elmer (document)

Societatea Națională Nuclearelectrica SA a atribuit recent un contract de servicii de întreținere (preventivă și corectivă ) pentru echipamentele Perkin Elmer din Laboratorul Chimic pe o perioadă de 4 ani, firmei Cromatec Plus SRL.

Potrivit anunţului de atribuire publicat pe licitaţiapublică.ro, valoarea totală a contractului este de 505.694,83 lei (aprox. 111.820 euro).

CROMATEC PLUS SRL în datele Registrul Comerțului

Conform datelor furnizate de Registrul Comerțului, la data de 28.07.2017, CROMATEC PLUS SRL a fost înregistrată în anul 2015 și are sediul în satul Tâncăbeşti, comuna Snagov, județ Ilfov.

Capitalul social al firmei este de 10.000 lei, integral vărsat, compus din 1000 de părți sociale, fiecare a câte 10 lei.

Unic asociat în societate este Adrian Bobică născut pe 24.03.1964, în Constanța. De asemenea, el este și administratorul firmei.

Adrian Bobică figurează în calitate de asociat şi în alte cinci firme aflate în funcţiune – Fitgo System SRL, Foton Plus Srl, Laboractiv SRL, Laborchim 2001 SRL, Scient Analytics SRL şi trei radiate - Laboractiv SRL, Cromatec Plus SRL şi Comsa Service SRL.

Domeniul de activitate principal îl reprezintă comerţul cu ridicata nespecializat.  
     

Potrivit Ministerului Finanţelor, în anul 2016, societatea Cromatec Plus SRL a declarat o cifră de afaceri netă de 11.347.189 lei, profit net de 412.768 lei şi un număr mediu de 27 de salariaţi.   

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

                                                                                                                                                 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Direcţia de Sănătate Publică Constanţa a semnat cu două firme un contract pentru aparatură de laborator (document)

28 Jan 2020 2650