Cu bani de la bugetul de stat. Comunitatea Rușilor Lipoveni construiește un centru de educație și cultură în localitatea constănțeană 2 Mai (DOCUMENT)

  • Comunitatea Rușilor Lipoveni din România construiește un sediu în localitatea 2 Mai
  • Fondurile în valoare de aproximativ 2.5 milioane lei provin din bugetul național
  • Contractul pentru construcția sediului Asociației Rușilor Lipoveni din România, cu regim de înălțime S+P+1E și modificări retrageri față de limitele laterale
  • Lucrările au fost atribuite în baza unei proceduri simplificate de achiziție către asocierea de firme SEB Company SRL - Konstant Group SRL
  • Președintele Comunității, deputatul Silviu Feodor spune că a fost respectată legislația privind achizițiile publice
 

 
Comunitatea Rușilor Lipoveni din România construiește un sediu în localitatea 2 Mai.

Fondurile în valoare de aproximativ 2.5 milioane lei provin de la bugetul de stat.

Contractul pentru construcția sediului Asociației Rușilor Lipoveni din România, cu regim de înălțime S+P+1E și modificări retrageri față de limitele laterale în Comuna Limanu, satul 2 Mai, jud. Constanța a fost atribuit luna trecută.

Imobilul va avea o suprafață construită de 173,82 mp și una desfășurată de 370 mp.

Valoarea totală a contractului este de 2.467.603,95 lei, fără TVA.

Lucrările au fost atribuite în baza unei proceduri simplificate de achiziție către asocierea de firme formată din SEB Company SRL - Konstant Group SRL.

Deputatul Silviu Feodor, președintele Comunității Rușilor Lipoveni a precizat pentru ZIUA de Constanța că s-a respectat legislația achizițiilor publice.


„Achiziția s-a făcut pe plarforma SICAP, au existat trei oferte și am ales-o pe cea mai bună adică prețul cel mai mic, parcurcând toate etapele procedurii de achiziție, deși legea ne permite să folosim încredințarea directă. Vreau să precizez că în contul sumei la care a fost atribuit contractul vom primi un imobil la cheie, cu amenajări exterioare și realizare împrejmuiri", a spus Feodor pentru ZIUA de Constanța.

Deputatul a mai precizat că lucrările au început iar  imobilul va fi gata în 36 de luni. Ulterior el va fi un Centru de Educație și Cultură.

Comunitatea Rușilor Lipoveni dețin mai multe astfel de centre, inclusiv la Năvodari acolo unde, potrivit deputatului Silviu Feodor au fost cazați timp de 2 luni și jumătate refugiați din Ucraina.

În continuare vă prezentăm câteva date despre firmele care vor executa construcția imobilului din localitatea 1 Mai.
 
SEB Company SRL

SEB Company SRL are sediul social în Hârșova, pe Șoseaua Constanței 6 C. Firma îl are ca unic asociat și administrator pe Lucian Șinca.
Potrivit www.confidas.ro, în anul fiscal 2021, compania a raportat o cifră de afaceri de 2,9 milioane lei și un profit net de 61.000 lei, la 39 de angajați.

Societatea mai figurează și cu datorii de aproape 3,5 milioane lei.
 
Konstant Group SRL
 
Konstant Group SRL are sediul în Tulcea, comuna Sarichioi și este controlată de Irina și Constantin Haralambie care au calitatea de asociați și administratori.
Potrivit www.confidas.ro, societatea a raportat pentru 2021 afaceri de aproape 2,7 milioane lei și un profit net de 220.000 lei, la 10 angajați, dar și datorii de 415.000 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Asociația Comunitatea Rușilor Lipoveni din România a publicat situațiile financiare pentru 2019. Cum s-au cheltuit banii și ce activități au fost desfășurate

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații publice Consiliul Județean Constanța a bătut palma cu o firmă din Buzău pentru cadastrarea unor imobile ale județului (DOCUMENT)

28 Mar 2024 322

Cât plătește administrația Chițac pentru conferințele Dilema de la Constanța (DOCUMENT)

27 Mar 2024 458

Cumpărări directe O firmă din Mureș va furniza tutori arbori pentru Primăria Constanța (DOCUMENTE)

27 Mar 2024 342

Licitații publice Compania controlată de Marius Tudorel Constantin primește încă un contract prin atribuire directă de la Primăria Constanța (DOCUMENTE)

23 Mar 2024 538

Cine a câștigat contractul de dirigenție de șantier pentru modernizarea și modificarea fațadei Galeriei de Artă de pe strada Ștefan cel Mare din Constanța?(DOCUMENT)

19 Mar 2024 663

UPDATE Laurențiu Stamat de la Larsen Consulting SRL a bătut palma și cu Primăria Constanța. Vezi pentru ce (DOCUMENT)

14 Mar 2024 660

Licitații publice O firmă înființată anul trecut va executa pentru Primăria Constanța, documentația de reabilitare urbană a terenului din zona ICIL din Constanța (DOCUMENT)

12 Mar 2024 736

Farmavet SA a bătut palma cu Primăria Constanța. Ce va livra firma? (Document)

10 Mar 2024 593

Licitații Constanța SPIT a încheiat un contract subsecvent pentru servicii de mentenanță la module ale sistemului informatic (DOCUMENT)

06 Mar 2024 540

Licitații publice Cât plătește Primăria Constanța pentru reparații la instalațiile fântânii cinetice din parcul de la Gară? (DOCUMENT)

05 Mar 2024 611

Primăria Constanța cumpără hârtie de la Dolex Com SRL. Care este valoarea contractului (DOCUMENT)

05 Mar 2024 499

Primăria Constanța a atribuit fostei Pomacost SA un contract de 3.5 milioane de euro pentru serviciul de tăiere, toaletare și corecție arbori pentru zona I din municipiu (DOCUMENT)

03 Mar 2024 932

Spitalul Clinic de Căi Ferate Constanța a achiziționat un mamograf digital. Cine a câștigat licitația? (DOCUMENT)

03 Mar 2024 590

Licitații Constanța Cine face curăţenie în birourilor Primăriei Medgidia?

02 Mar 2024 660

Silva Sistems SRL primește un nou contract prin atribuire directă de la Primăria Constanța (DOCUMENT)

29 Feb 2024 686