Cu cine a încheiat Stațiunea de Cercetare Dezvoltare Viti Vinicola Murfatlar contract pentru livrare de combustibil (DOCUMENT)

Licitație, Sursa foto: Pexels
Stațiunea de Cercetare Dezvoltare Viti Vinicola Murfatlar a încheiat un acord cadru pentru furnizare motorină sub forma de bonuri valorice.
 
Potrivit Licitație publica.ro, denumirea completă a proiectului atribuit este „Furnizare motorina sub forma de bonuri valorice“.  

Societatea care se va ocupa de furnizarea motorinei pentru Stațiunea de Cercetare Dezvoltare Viti Vinicola Murfatlar este Rompetrol Downstream SRL .
 
Atribuirea a avut loc în data de 18.03.2022.   

 
Descrierea contractului
 
Furnizare de motorina sub forma de bonuri valorice. Numarul de zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor: 3. Autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si complet, tuturor solicitarilor de clarificare/informatiilor suplimentare, in a 2-a zi inainte de termenul limita stabilit pentru depunerea ofertelor.

Valoarea totala a achizitiei (fara TVA): 138771 RON
 



Despre Rompetrol Downstream SRL  


Firma a fost înființată în anul 2000, cu sediul social în București, Sectorul 1, la City Gate Northern Tower, din zona Piața Presei Libere. Asociați în firmă sunt Rompetrol Rafinare SA, cu 99,99%, Oilfield Exploration Business Solutions SA, și KMG International NV, din Olanda, cele două deținând restul de 0,01%.


Arlan Shabdarbayev este președintele CA, administratori sunt Abilov Askar, Claudiu Mihai Contanu, Cătălin Dumitru, Zhanibek Nugertayev, director economic este Emilia Voiculescu, iar auditor este Ernst Young Assurange Services SRL. În 2020, firma a raportat 463 de angajați, la o cifră de afaceri de 9.274.596.686 lei, cu un profit de 99.107.575 lei.



Compania a încheiat 10.145 contracte de achiziții publice in valoare totală de 4.139.632.610,87 lei.
 



Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare Viti Vinicola Murfatlar a organizat o licitație publică. Detalii din contract (DOCUMENT)

28 Mar 2022 1923

SCV Murfatlar cumpără autolaborator-autoutilitară. Iată cine este furnizorul (document)

19 Jun 2018 1794