Cumpărări directe Un SRL din Botoșani va realiza pentru CJC un studiu de prefezabilitate pentru o nouă infrastructură spitalicească cu deservire regională (DOCUMENT)

  • Consiliul Județean Constanța a atribuit prin cumpărare directă servicii de elaborare documentații tehnico-economice faza Studiu de Prefezabilitate (SPF) pentru „Realizarea de infrastructură spitalicească publică nouă cu deservire regională”
  • Ofertant câștigător este SC Via Pro It Consulting SRL din Botoșani
  • Valoarea contractului este de 113.000 lei, respectiv 22.707 euro
  • Firma care aparține lui Ionuț Voiniciuc figurează cu 168 de contracte din achiziții publice directe
 

 
Consiliul Județean Constanța a atribuit prin cumpărare directă servicii de elaborare documentații tehnico-economice faza Studiu de Prefezabilitate (SPF) pentru „Realizarea de infrastructură spitalicească publică nouă cu deservire regională” potrivit anunț nr. ADV1422185.

Ofertant câștigător este SC Via Pro It Consulting SRL din Botoșani.

Valoarea contractului este de 113.000 lei, respectiv 22.707 euro.Obiectul prezentei achiziții publice este reprezentat de serviciile de elaborare a unei documentații tehnico-economice faza Studiu de Prefezabilitate (SPF) în conformitate cu prevederile HG nr. 907/2016 actualizată, care include un Studiu de oportunitate a investiției care să conțină în mod obligatoriu o analiză de diagnostic, inclusiv o analiză juridică privind posibilitatea realizării unui spital regional versus spital județean; o previziune/estimare financiară raportată la situația existentă la nivelul județului Constanța cât și la nivel de regiune însoțită de o analiză SWOT - recomandări pentru realizarea etapelor următoare din punct de vedere tehnic, economic, administrativ și juridic; elaborare Temă de Proiectare și Notă Conceptuală (documente inițiale în baza informaţiilor deţinute la momentul realizării); alte documentații complete/studii necesare pentru realizarea investiției, ca de exemplu documentațiile în vederea obținerii Certificatelor de Urbanism (CU construire și CU demolare), după caz, în funcție de condiționările Primăriei Municipiului Constanța (PMC); realizare studii de teren - studiu geotehnic ; realizare studii de teren - studiu topografic vizat OCPI; studiului de prefezabilitate (SPF) propriu-zis care va îngloba și dezvolta / detalia toate cerințele, specificațiile și recomandările de ordin tehnic, economic, administrativ și juridic cuprinse în cadrul Studiului de Oportunitate cât și în cadrul Temei de Proiectare și Notei Conceptuale.

Documentațiile furnizate trebuie să permită ulterior Beneficiarului să demareze următoarele faze de proiectare (SF, DTAC, PT/DDE) având la bază premise clare aferente unor paliere precum: tehnic (funcționalități, accesibilitate, dotări etc.), economic, juridic și administrativ, astfel încât edificarea unei noi infrastructuri spitalicești publice cu deservire regională să fie realizabilă din punct de vedere al parametrilor timp, cost, calitate şi siguranţă şi în conformitate cu legislaţia, standardele şi reglementările tehnice și medicale în vigoare, conform specificațiilor tehnice și documentelor anexate prezentei invitații.
 
Prestatorul va preda documentaţia tehnico-economică în două exemplare tipărite, un exemplar electronic complet cu ştampile şi semnături și un exemplar al documentației în format editabil. Documentaţia tehnico-economică faza Studiu de Prefezabilitate (SPF), în integralitatea ei, se va recepţiona în baza unei adrese de înaintare / proces verbal din partea Prestatorului iar ulterior obţinerii avizului favorabil al Comisiei Tehnico – Economice din cadrul Consiliului Judeţean Constanţa se va întocmi un Proces – Verbal de Predare – Primire Cantitativă şi Calitativă.

Vă reamintim, președintelele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, a vorbit în 2022 într-o conferință de presă despre viitorul spital regional și anunța atunci că sursa de finanțare va fi creditul guvernamental.
 
Tot atunci s-a menționat că investiția s-ar putea realiza pe un teren în suprafață de 111.272 mp, aflat pe strada Viilor nr. 1, zona sere municipiul Constanța.

 
În aceeași lună, Guvernul României a aprobat hotărârea 784 privind trecerea acestui teren din domeniul public al statului, aflat în administrarea Ministerului Sănătății, în domeniul public al județului Constanța.
 
Facem precizarea că la nivelul județului Constanța sunt aproximativ 1400 paturi pentru asistență medicală la un număr de 728.000 locuitori, la care se adaugă impactul turistic semnificativ în sezonul estival și tranzitul portuar în continuă creștere.

Despre Via Pro It Consulting SRL

În 2023, compania a avut o cifră de afaceri de 5,364,712 lei, cu un profit de 3,301,700 lei și 10 angajați.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 46.71%, potrivit www.termene.ro.

Compania cu sediul social în Botoșani a fost înființată în 2010 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 7112 - Activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.

Firma care aparține lui Ionuț Voiniciuc figurează cu 168 de contracte din achiziții publice directe.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

CJC a atribuit contractul finanțat prin PNRR Asociere de firme româno-spaniolă furnizează 25 de microbuze electrice pentru mai multe localități din județ (DOCUMENT)

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ermil Chelariu, fost director general în CJC, și Roșu Adrian, de la Primăria Mangalia, trimiși în judecată de DNA - începe procesul (MINUTĂ)

17 Jun 2024 710

Achiziții Constanța Iată cu cine a bătut palma CJC pentru reabilitarea unui imobil de pe Aleea Magnoliei nr. 2

17 Jun 2024 1040

Consiliul Județean Constanța cumpără cu 270.000 de euro echipamente digitale pentru CSEI Albatros, CSEI Delfinul, CSEI Maria Montessori și CJRAE (DOCUMENT)

14 Jun 2024 680

Tribunalul Constanța, amânare de pronunțare în dosarul privind cadastrarea județului Constanța!

14 Jun 2024 1569

Primăria Lumina a băgat în insolvență Alboram SRL! Firmă este controlată de Constructii Hidrotehnice SA, unde acționar este Mihai Lupu, președintele în funcție al CJ Constanța!

11 Jun 2024 1044

#Alegerilocale2024 Rezultate parțiale CJC. Florin Mitroi, noul președinte al Consiliului Județean Constanța

10 Jun 2024 7143

LIVE TEXT. Alegeri locale 2024 Mohammad Murad și Ovidiu Cupșa, candidații AUR la CJC si Primăria Constanța, primele declarații după închiderea secțiilor de votare (GALERIE FOTO+VIDEO)

09 Jun 2024 10256

Se pregătește concursul pentru managementul Bibliotecii Județene „I.N. Roman” din Constanța (DOCUMENT)

07 Jun 2024 512

Tribunalul amână pentru toamnă procesul în care UAT Județul Constanța ar urma să primească peste 20.000 de euro de la Fundația Umanitară Clopot

06 Jun 2024 1017

CJC cumpără lucrări de reparații la instalația de stingere incendiu de la heliportul SMURD din Constanța

05 Jun 2024 412

A fost lansată licitația de reabilitare a clădirii monumentului istoric care adăpostește Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa

05 Jun 2024 631

Contractul pentru reabilitarea Palatului Administrativ Constanța, semnat! Ce valoare are și cât vor dura lucrările

05 Jun 2024 485

Consiliul Județean Constanța a lansat a doua sesiune de depunere proiecte finanțate în baza Legii 350 pentru domeniul social-sănătate. Până când pot fi depuse proiectele? (DOCUMENTE)

03 Jun 2024 1098

Licitații Constanța. Se caută furnizor de dotări pentru proiectul „Salvarea și punerea în valoare a Mormântului pictat Hypogeu”

03 Jun 2024 523