D.O. Style 99 şi-a adjudecat un nou contract de la Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (document)


Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa a semnat cu firma D.O. Style 99 SRL, care şi-a adjudecat contractul „Servicii de întreţinere linii CF şi aparate de cale în portul Constanţa“. Valoarea contractului atribuit este de 740.339,4 lei.
 
Contractul se referă la liniile CF situate în zona de nord a Portului Constanţa, racordate la Staţia Port A, şi în zona de sud, racordate la staţiile CF Agigea Nord şi Constanţa Terminal Ferry Boat. Este vorba despre liniile industriale pe care se efectuează activitate de manevră şi circulaţie. Mai exact, sunt operaţiuni care se efectuează pe încărcări şi descărcă ri de vagoane (primiri/expedieri trenuri).
 
Ecartamentul în aliniament este de 1.435 mm, iar ecartamentul în curbă - de 1435 S mm. Caietul de sarcini s-a întocmit pentru servicii de întreţinere a dispozitivului de linii CF din port, însumând 39,36 km de cale ferată,  incluzând 85 aparate de cale. Au fost proiectate variante de servicii de întreţinere: înlocuire traversă normală din lemn, înlocuire traversă normală din lemn în pasaj cu dale de beton, înlocuire traversă de beton, rectificare nivel prin buraj manual, completare piatră spartă după buraj, profilare prismă piatră spartă, înlocuire şină tip 49, înlocuire şină tip 49 în pasaj dalat, înlocuire dale de beton în pasaj, tragere la tipar, înlocuire eclise metalice la joante, înlocuire clise lignofoliu, curăţare vegetaţie, deszăpezire schimbător de cale, înlocuire traverse specială, tragere la tipar traverse speciale pe schimbător de cale tip 49, înlocuire ac şi schimbător de cale tip 49, înlocuire inimă de încrucişare, rectificare nivel prin buraj schimbător, rectificare rosturi joante izolante, verificare lunară linii şi aparate de cale centralizate, verificare trimestriale linii şi aparate de cale necentralizate, revizia liniilor CF, revizia anuală a aparatelor de cale centralizate, revizie bianuală a aparate de cale, revizia aparatelor de cale necentralizate, verificarea instalaţiilor de siguranţă a saboţilor.  
 
Serviciile prezentate vor respecta tehnologia de execuţie impusă de instrucţiile CF şi normativele în vigoare, iar costul lucrărilor va fi în lei pe unitatea de măsură impusă. Totodată, conform instrucţiilor CFR în vigoare, contractantul lucrărilor va efectua: verificarea trimestrială a liniilor şi aparatelor de cale necentralizate, verificarea lunară a liniilor de primiri expedieri şi a aparatelor de cale centralizate, verificarea instalaţiilor de siguranţă aferente (saboţi de deraiere), revizia liniilor şi aparatelor de cale (revizii anuale), revizia instalaţiilor de siguranţă aferente (saboţi de deraiere). Pentru fiecare tip de verificare va fi întocmit un proces-verbal de constatare, iar pentru fiecare revizie se va întocmi proces-verbal de constatare şi fise de măsurători.
 

Responsabili de atribuirea contractului

 
Persoanele din cadrul autorităţii contractante responsabile de organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de achiziţie sunt:
Murgeanu Gabriela - administrator, Pascu Bogdan - administrator, Petraşcu Elena - administrator, Burlacu Mircea - administrator, Bătrâncă Ghiorghe - administrator, Naftali Daniel-Adrian - administrator, Baz Adina Iuliana - director general adjunct, Maria Mergiu - director Economic, Patrichi Teodor - director Direcţia Exploatare, Hanganu Ciprian - director coordonator, Tomescu Ion - director Direcţia Tehnică, Crăciun Madalin Alexandru - director Direcţia Comercială, Ifimov Otilia - şef Departament Achiziţii Publice, Pepi Tănase Iulian - şef Serviciu Juridic şi Contencios, Kiss Laszlo Eduard - şef Sucursala Energetica Port Constanta, Niculescu Daniel - şef Sucursala de Servicii Port Constanţa, Banias Emil Sorin - şef Sucursala Nave Tehnice Port Constanţa, Moldoveanu Antoniela - Serviciu Tehnic Reparatii-Secretar CTE, Bola Laura Valentina - Serviciu Tehnic reparaţii - secretar CTE (rezervă), Gămalan Nicoleta Adina - şef Birou Control Financiar Preventiv, Erna Silvia Brăileanu - Departament Achiziţii Publice, Constantin Brandi - şef Serviciu Patrimoniu.
 

D.O.Style 99 SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 1999, firma are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţi în firmă sunt: Oltean Daniela, cu 20% din capitalul social, Oltean Radu, cu 40% din capitalul social, Octavian Ciudin, cu 40% din capitalul social. Administratorii firmei, care desfăşoară lucrări de construcţie a căilor ferate de suprafaţă şi subterane, sunt Oltean Daniela şi Oltean Radu.
 
În anul fiscal 2015, societatea cu 14 salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 3.311.897 de lei şi un profit de 243.731 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2016, firma cu 16 salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 6.856.674 de lei şi un profit de 772.950 de lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: 17 salariaţi, cifră de afaceri de 4.527.093 de lei şi profit de 41.700 de lei.
 

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţurile de atribuire a celor două contracte.

 
Citeşte şi:
 
D.O. Style 99 SRL se va ocupa de întreţinerea liniilor CF din Portul Constanţa. Contract de peste jumătate de milion de lei (document)

Consal Trade va executa lucrări de întreţinere şi reparaţie a liniilor CF Constanţa - Mangalia (documente)

Romfer Construct a bătut palma cu CN CFR - Sucursala Regională CF Constanţa. Ce servicii va presta societatea din Chiajna (document)

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Drumurile intens circulate din Portul Constanța vor fi asfaltate

26 Mar 2024 385

CN APM SA Constanța Contract pentru dragaj de investiții în porturile maritime. Ce valoare are (DOCUMENT)

24 Mar 2024 537

CN APM Constanța, la judecată cu două firme din București. Ce au decis judecătorii

14 Mar 2024 517

Proiectul privind aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2024 al CN APM Constanța, în transparență decizională

08 Mar 2024 584

Cererea formulată de CN APM Constanța, respinsă Decizia magistraților în procesul dintre Șantierul Naval Constanța SA, CN APM Constanța și Socep SA

05 Mar 2024 660

CNAPM Constanța și ANR, părți într-un dosar de pe rolul Curții de Apel Constanța

20 Feb 2024 724

Cel mai mare volum de mărfuri operat în portul Constanța, înregistrat în 2023

10 Jan 2024 688

Declaraţie de avere Tănase Iulian Pepi, director juridic în cadrul CN APM Constanţa, avere și interese (DOCUMENT)

28 Dec 2023 1232

Declarații de Avere Constanța Mihnea Claudiu Drumea, membru în CA al CNAPM Constanța deține un apartament și două autoturisme (DOCUMENTE)

27 Dec 2023 1203

C.N. Administrația Porturilor Maritime S.A. Constanța a obținut o autorizație de construcție. Ce prevede documentul

24 Nov 2023 1064

Cumpărări directe Constanța CNAPM Constanța cumpără lucrări de reparații aparate de cale și linii

19 Oct 2023 695

FOTO+VIDEO S-a deschis circulația pe drumul dintre Poarta 10 și Poarta 10 bis din Portul Constanța

29 Aug 2023 1016

CNAPM Constanța Se deschide circulației drumul dintre Poarta 10 și Poarta 10 bis

28 Aug 2023 946

Portul Constanța a organizat o licitație de peste 4 milioane de euro. Contractul a fost încheiat cu o firmă din județul Buzău (DOCUMENT)

04 Jul 2023 1253

Numirea membrilor provizorii, decisă în AGA CN „Administraţia Porturilor Maritime" Constanța

15 Jun 2023 1169