Daf Trans 2000 a bătut palma cu Primăria Chirnogeni. Ce valoare are contractul (document)

Comuna Chirnogeni a anunţat cine a câştigat contractul care presupune proiectare, asistenţă tehnică din partea proiectantului şi execuţia lucrărilor de construire poduri, podeţe şi dalare canale de scurgere ape pluviale în localitatea Plopeni, comuna Chirnogeni.
 
Contractul cuprinde următoarele categorii de lucrări: proiect tehnic si detalii de execuţie; asistenţă tehnică din partea proiectantului;  construcţii şi instalaţii; organizare de şantier; probe tehnologice şi teste.
 
Potrivit anunţului de atribuire, contractul nr. 4604/3-09-2018 „Servicii de proiectare, asistenţă tehnică din partea proiectantului şi execuţia lucrărilor de construire poduri, podeţe şi dalare canale de scurgere ape pluviale în localitatea Plopeni, comuna Chirnogeni“, în valoare de  13.751.389,78 de lei a reveni societăţii DAF Trans 2000 SRL.

Responsabili de atribuirea contractului

Persoanele ce deţin funcţii de decizie din cadrul autorităţii contractante, precum şi persoanele din cadrul autorităţii contractante ce pot influenţa conţinutul documentaţiei de atribuire şi/sau desfăşurarea procedurii de atribuire sunt: primar Gheorghe Manta, viceprimar Constantin Agavriloaei, secretar comună Claudia Dan, responsabil achiziţii Florina Gerea, referent Gheorghe Vişan, secretară - Mihaela Birdeş, consilierii locali Gheorghe Cupeş, Dumitra-Irina Cazanoiu, Nicolae Cojănel, Ion Miron, Ionut Nasta, Laura Olteanu, Florin Pepenica, Nicolae Pârlea, Benone Simionescu, Gheorghe Tifu, Nicolae-Gheorghe Tudose, Carmen Vlăduceanu; Anamaria Cristina Guzga - furnizor servicii auxiliare achiziţiei.
 
Daf Trans 2000 SRL, în datele Registrului Comerţului
 
Înfiinţată în anul 2000, firma are sediul social în Constanţa. Capitalul social subscris, de 10.000 de lei, integral vărsat, este compus din 1.000 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Florin Beu este asociat unic şi administrator al firmei, care se ocupă de lucrări de construcţie a drumurilor şi autostrăzilor.
 
În anul fiscal 2018, firma cu 81 de salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 27.616.727 de lei şi un profit de 5.491.838 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2016, societatea cu 70 de salariaţi a înregistrat o cifră de afaceri de 15.856.820 de lei şi un profit de 174.884 de lei. Situaţia financiară pe anul 2017 este următoarea: 83 de salariaţi,
cifră de afaceri de 27.880.023 de lei şi profit de 962.731 de lei.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

 
Citeşte şi:
 

SC Daf Trans 2000 SRL şi SC Mobitom SA au câştigat un contract cu Primăria Chirnogeni (document)
 
SC Daf Trans 2000 SRL se va ocupa de drumurile din Corbu
 
Daf Trans a pus mâna pe un contract de peste trei milioane de lei cu Primăria Chirnogeni

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.