Danele 40 și 41 din Portul Constanța intră în reparații. Contract de aproape 87.000 de euro

  • Anunțul a fost publicat în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice și preluat pe licitatiapublica.ro.
  • Valoarea totală estimată a contractului este de 423.500 de lei, însemnând aproape 87.000 de euro, la un curs de schimb de 4,8730 de lei pentru un Euro.
Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța SA organizează licitație publică pentru adjudecarea contractului privind lucrările de reparații a cheului, la Danele 40 și 41 din Portul Constanța.

Anunțul a fost publicat în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice și preluat pe licitatiapublica.ro.

Potrivit datelor oficiale, valoarea totală estimată a contractului este de 423.500 de lei, însemnând aproape 87.000 de euro, la un curs de schimb de 4,8730 de lei pentru un Euro, stabilit de Banca Națională a României pentru data de 22 octombrie 2020.

În descrierea contractului se arată că este vorba despre „Lucrări de reparații Cheu Danele 40 și 41 Port Constanța, inclusiv OS – Proiectare (CU, DALI, DTAC, PTh, DE și DTOE)“.
Astfel, potrivit informațiilor publicate, „Scopul proiectului tehnic: - pentru reducerea împingerii asupra zidului de cheu al Danei 40 și transferarea încărcării de la nivelul platformei în adâncime, astfel încât, ca acestea să nu se mai transmită cheului, sunt necesare lucrări de reparații“.

Contractul va fi atribuit în baza ofertei cu prețul cel mai scăzut, prin procedura simplificată.

Termenul limită până la care pot fi transmise ofertele sau cererile de participare este 5 noiembrie 2020, ora 15.00, urmând ca acestea să fie deschise tot atunci, în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice.

Anunțul pentru această licitație poate fi vizualizat accesând link-ul https://www.licitatiapublica.ro/view_licitatii.php?id=2577772

De asemenea, acesta poate fi consultat și în Secțiunea Document.




Citește și:

Funcția de director general al Administrației Porturilor Constanța, scoasă oficial la concurs
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.