De la ce firmă cumpără Compania de Căi Ferate "CFR" – SA, sucursala Constanța consumabile pentru imprimante și faxuri (document)

Compania Națională de Căi Ferate "CFR" – SA, sucursala Constanța a atribuit recent un contract pentru achiiziție consumabile pentru imprimante și faxuri. Potrivit licitatiapublica.ro, contractul prevede achiziția de consumabile pentru imprimante și faxuri (cartușe cu cerneală și tonere monocrom), conform specificațiilor caietului de sarcini și anexelor la acesta, pentru efectuarea în condiții normale de imprimare și listare a tuturor documentelor interne și externe, etc.

Criteriul de atribuire a contractului l-a reprezentat prețul cel mai scăzut, iar din cele cinci oferte primite câștigătoare a fost declarată cea primită din partea SC Mida Soft Business SRL. Valoarea estimată a contractului a fost de 100.604,98 de lei fără TVA, iar valoarea finală a fost de 80.421,90 de lei fără TVA.  

Despre Mida Soft Business

Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului, interogat la data de 15 august 2017, Mida Soft Business a fost înfiinţată în 2003 şi are sediul social în Bucureşti, Sectorul 6, strada Cetatea Histria nr. 7. Societatea are un capital social subscris de 1.200 de lei, integral vărsat, divizat în 120 de părţi sociale, fiecare în valoare de 10 lei.

Asociaţi în cadrul firmei sunt Florentina Moruz şi Dumitru Daniel Moruz, fiecare cu câte o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 50% / 50%. Cei doi sunt şi administratorii societăţii ce are ca domeniu de activitate principal, comerţul cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice şi software- ului.

Conform datelor furnizate de Ministerul de Finanţe, pentru anul 2016, societatea a raportat o cifră de afaceri netă de 55.297.997 de lei, un profit de 4.061.052 de lei şi 30 de salariaţi.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.

Sursa foto: ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.