De la cine cumpără UM 02022 Constanţa stingătoare de tip G, P şi S (document)

 

 

 

Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Ministerul Apărării Naţionale - UM 02022 Constanţa cumpără stingătoare de tip G, P şi S de la două firme. Contractele, atribuite prin licitaţie deschisă, intră sub incidenţa acordului privind contractele de achiziţii publice
 
Pentru stingătoarele de tip G şi S au fost primite şi admise două oferte, preţul cel mai scăzut fiind criteriul de atribuire. Au câştigat firmele Gefil SA, din Filipeștii de Pădure, Prahova, şi SC Eurosting Aaw Industry SRL, din Buzău. De asemenea, cu cele două firme menţionate s-a încheiat un contract şi pentru stingătoarele de tip P, potrivit licitatiepublica.ro.
 
Detalii despre firmele câştigătoare
 
Înfiinţată în anul 1999, Gefil SA se ocupă de „fabricarea altor maşini şi utilaje de utilizare generală” şi are un capital social subscris de 93005 RON, integral vărsat. Pachetul majoritar este deținut de Gepro, 95,82%, restul acțiunilor fiind deținute de alți patru acţionari, şi anume: Marinina Cătălina Lăpădat, Dan Dumitru Prodan, Nicolae Goicea şi Ruxandra Tatiana Radu. În anul 2013, Gefil SA, cu doar 14 angajați, a obținut un profit net de peste 800.000 de lei. Apoi, la finalul anului 2014, cu 31 de angajaţi, a obţinut un profit net mai mic, de 460.309 de lei.
 
Cea de-a doua firmă, Eurosting Aaw Industry SRL, a fost înfiinţată în 2011 şi are un capital social subscris de 550000 RON, integral vărsat. Asociaţi persoane fizice sunt R. Florin Roşu, din Buzău, cu o cotă de 98.92% şi Diana-Luminiţa Avram, tot din Buzău, cu o cotă de 1.08%. administrator este Florin Roşu. Firma se ocupă de „alte activităţi profesionale, ştiinţifice şi tehnice”.         
 
În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.                                                                  

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Consiliul Judeţean Constanţa a încheiat un contract cu o firmă din Prahova privind furnizarea de furtunuri pentru ISU „Dobrogea“ (document)

21 Jan 2019 1707

Gefil SA Prahova încarcă și repară extinctoarele unei unități militare din Constanța (document)

26 Jan 2015 4717